Dakota Johnson ja Chris Martin yhtyvät Jennifer Lawrencein ja Gwyneth Paltrowin kanssa Ellen Degeneres'n fiesta de cumpleañosissa

¿Puede haber algo peor que ir a una fiesta con tu pareja y encontrarte a una de sus ex novias? Sí, encontrarte con dos. Esta pesadilla fue la que vivió Dakota Johnson.

Elokuvateattereiden Gray-akvaario Chris Martinista on Ellen Degeneresin 60-vuotisjuhlassa. Ei ole totta, että asiasta on tullut ilmeistä, koska hän ei ole kuullut virallista edustajaa.

#DrewBarrymore, #ChrisMartin #DakotaJohnson saapuu @TheEllenShowin syntymäpäiväjuhlille. (Video: Splash uutiset) # ellens60th. #ellen #ellendegeneres #ellenbirthday #happybirthdayellen

Ellen Degeneres Worldin (@ellendegeneres_world) jakama viesti

Entre la larguísima list de invitados no faltaron "kuuluisuuksia" como Kim Kardashian, Jennifer Aniston o Reese Witherspoon. Para desgracia de Dakota, joka esiintyy Coldplayin kitaristinäyttelyssä: Jennifer Lawrence ja Gwyneth Paltrow.

Ei estamos seguras de si Dakota dijo aquello de 'tierra trágame ", joten voit katsoa tämän hetken, kun se on paikalla, ennen kuin ei ole yhtenevä, etenkin Jennifer, joka lähtee fiesta de los muun triunfal.

#JenniferLawrence saapuu tyyliin #EllenDegeneres 'bashissa. #Jennifer saapuu tyylikkäästi Ellen Degeneresin 60-vuotisjuhliin @ johnsvision kanssa, JLaw räpytti tyylikkään mustan mekon, jolla oli reiden korkea rako. . (Video: Splash-uutiset)

Ellen Degeneres Worldin (@ellendegeneres_world) jakama viesti

Gwyneth fue junto a su prometido Brad Falchuk. Jotkin valmistajat, jotka osallistuvat asiaan, eivät ole tyytyneet siihen, että vanhemmat pitävät yllä erinomaisia ​​suhteita.

kuva

Myytävänä oleva aluepäällikkö on tehnyt suurimman osan historiasta.