kuva

kuva

[brightcove playerid = '2915315237001' playerkey = 'AQ ~~, AAAAABYxIBg ~, iuV76rCkkDBEwOUjBiWVF8jg3LXzEFtF' video = '3808478377001']

Kaksi vuotta sitten, kun Sarika Doshi pakeni paljon tarvittavasta lomastaan ​​9: stä 5: een yrityksen menestyksekkäälle kasvuyritykselle, hän menestyi "parhaista luonnollisista aurinkovoiteista". Tulokset olivat ylivoimainen. "Tiesin, että oli parempi tapa", Doshi sanoo. "Autojen ja teknologian osalta on yleensä olemassa tiukkoja kuluttajaraportteja. Naiset ansaitsevat samalla tavalla huulipunaa, farkkuja tai lenkkareita markkinoilla." Tänään hän on Rankin toimitusjohtaja ja perustaja Tyyli, sivusto, jonka hän julkaisi vuonna 2013. Doshi rakentaa tiedettä ostosten ympärille tarjotakseen kymmenen parhaan tuotteen sijoitusta, joten kuluttajat voivat nopeasti ja helposti löytää parhaan muodista ja kauneudesta. Kehittämällä teknologiaa yleisesti saatavilla olevien tietojen, kuten käyttäjäarvojen, blogiviestien ja toimittajasuositusten, Rankin yhdistämiseen Tyyli luo luettelot lopullisista parhaista.

Tehtävässä

"Tavoitteena on antaa naisille mahdollisuus tehdä tietoisempia, luotettavia ja tyydyttäviä ostopäätöksiä. Haluan antaa naisille välineitä, joiden avulla he voivat tehdä parhaan päätöksen omasta puolestaan."

Siitä, että se toimii

"Meillä on hyvin erilainen lähestymistapa, ei ihmisen lähestymistapa, tieto ja tiede eivät ole koskaan kuuluneet muotiin ja kauneuteen, mutta kun aloin näyttää toimittajia ja he sanoisivat asiat," Nämä ovat todella parhaita huulipunaa. näet nämä ilman että he todella yrittävät heitä? " Tiesin, että tämä voisi olla erittäin voimakas. "

On SUCCESS

"Minulle menestys on ollut sellaisen yrityksen rakentamisesta, jonka ydinliiketoiminta ja brändi ovat luottamuksen ja avoimuuden suhteen, ja pysyvät uskollisina näille ihanteille riippumatta siitä, kuinka menestyvä me olemme."

kuva

Mitä seuraavaksi

"Haluamme sijoittaa maailman. Tavoitteenamme on nyt alkaa luokitella muita luokkia - miehistä äitiys, morsius ja elämäntapa."

"Maagisia ideoita tapahtuu, mutta kovaa työtä tarvitaan tekemään niistä todellisuutta."

kuva