Rose Gold -puhelimessa on uusi nimi - eikä se ole vaaleanpunainen

Vaikka jotkut saattavat väittää, että se on enemmän vaaleanpunainen sävy kuin nousi kultainen etiketti ehdottaa (visuaalisen vertailun vain millä tavalla vaaleanpunainen on napsauttamalla tätä), uuden väylän juuri käynnistetty iPhone 6S on osuma kaikkien väestötietojen. Toisin sanoen, se ei ole vain girly-tyttöjä ja preteens jotka ovat pakkomielle yli blush-toned puhelin.

Re / Code haastatteli Los Angelesissa ja San Franciscossa Apple-lippulaivamyymälöitä (lue: TÄYTYY tungosta) päivällä, jolloin uusi laite julkaistiin. Näyttää siltä, ​​kaverit ovat todella osaksi nousi kulta sävy, too.

"On tarpeeksi kavereita saada nousi kultaa, että sitä pitäisi kutsua bros" kultaa "Apple asiakas / Twitter kehittäjä Dan Bentley kertoi Re / Code.

"Se on hieman girly, mutta pidän siitä", sanoi toinen urospuolinen ostaja, kun hän odotti linjaa punnitsemaan uuden nousukulman painoksen.

Ja se ei ole vain 20-30-somethings, jotka ajattelevat vaaleanpunainen. "Olen erittäin pessimistinen, kuulin, että se on loppuunmyyty", sanoi vanhempi mies San Francisco -myymälässä. "Tulin tänne antamaan kuvan ja olen valmis kävelemään, ruusuinen kulta tai rinta."

Ihmiset ovat puhuneet. Pink on ehdottomasti uusi musta, ERR, tila harmaa / hopea / kulta.