Millaista on poistaa käytöstä ja päivämäärä

Tämän viikon rakkauden rakkaudesta, oikeastaan ​​naisten sukupuolielämää tutkivasta sarjastamme kuulemme Robinilta 43-vuotiaana, joka on sukupuolentutkija ja vammaisuuden puolustaja, siitä, miten hänen seksinsä ja dating-elämä muuttuivat vammautumisen jälkeen.

Kun se oli beta-sivusto vuonna 1995, ja olin 22-vuotias, tapasin jonkun Match.comista. Hän asui Englannissa, olin Yhdysvalloissa. Etsin vakavaa suhdetta. Halusin vain puhua kaverille. Olin tämä geek-tyttö, joka piti tavata tietokoneen labissa ja puhua verkossa, koska se oli erilainen ja uusi. Mutta heti tiesin rakastuin ja halusin olla hänen kanssaan. Hän muutti valtioihin avioliiton jälkeen.

Mutta minulla oli vielä kasvaa. Minulla oli kokenut traumoja ja väärinkäytöksiä menneisyydestäni ja vaikuttanut minua seksuaalisesti. Lisäksi olin lähes 300 puntaa silloin, ja ostin paljon, mitä yhteiskunta kertoo, kun olet väri ja sinä olet iso.

Olen oppinut ryhmästä plus-kokoisille naisille ja heidän ihailijoilleen. Aloin menossa tapahtumiin, mutta ei mieheni kanssa. Kun menin naimisiin hänen kanssaan, olin niin nuori, että minulla ei ollut tunne siitä, kuka olen seksuaalisesti. Plus-kokoisen ryhmän kautta aloin tutkia asioita, kuten kink. Yritin sisällyttää mieheni joskus, mutta hän oli epämukava.

Sitten vuonna 2004 sain selville, että selkäydinni oli hyvin harvinainen syntymävika ja että se olisi poistettava. Viikkoa ennen leikkausta huomasin, että olin raskaana tyttäreni kanssa. Äiti tuli ja hänestä tuli henkilö, jolla oli samanaikaisesti vammaisuus. Ensimmäisinä vuosina minua kulutti äitiys. Olin hukkua oppimalla sopeutua uusiin kehoniin, jolla ei ole tunne joillakin alueilla; halvaus vaikuttaa oikeaan lantioon, jalkaan ja jalkaan. Ainoastaan, kunnes lapseni oli hieman vanhempi, aloin tuntea, että halusin tutkia uudelleen, mitä se tarkoitti olevan seksuaalinen henkilö.

Äiti tuli ja hänestä tuli henkilö, jolla oli samanaikaisesti vammaisuus.

Mieheni ja minä lopetimme eroon. Olemme perhe, mutta lopulta ymmärsimme, että oli terveellisempi, ettemme olisi naimisissa toistensa kanssa. Sittemmin olen käyttänyt Craigslist- ja OkCupid- ja muita dating-sivustoja. Olen oppinut olemaan etukäteen siitä, kuka olen. En halua, että joku näyttää "ohi" minua nähdäksesi minua. Minulla on kuvia minun profiileistani minua kävelijälläni tai koiran kanssa. Tein nämä kuvat eteen ja keskelle. Olen jopa nimittänyt, millaista vammaisuutta minulla on joissakin mainoksissa. Onko se estänyt minua saamasta vastauksia? Ei helvetissä.

Minun neuvoni kaverille, jotka ovat minua, älä pelkää. Se on pahempaa, jos pelkäät puhua kehoistani, koska silloin minusta tuntuu siltä, ​​että minulla on jotain anteeksipyyntöä tai että tarvitsen sinusta tuntemaan itseni paremmaksi. Tule kunnioittavan tutkimuksen paikkaan. Älä pyydä lääketieteellistä kirjaa, mutta kysy jos sinulla on kysymys. Kerron kaverille, jos haluat laittaa jalat ylös ilmassa, sinun täytyy pitää heidät kiinni.

Kun en paljastanut vammauteni, törmäsin ongelmiin. Tapasin kerran miehen, joka tuli sisään, sanoi, että hänen oli pakko mennä autossaan ja saada jotain, ja vain ajoi pois. Se loukkaantui, kyllä, mutta se ei ollut minulle niin räikeä, koska minua tottui syrjiväksi värikuvalle ja suurikokoiselle henkilölle. vammaisuus oli vain yksi asia.

Mutta on joitakin kokemuksia, jotka ovat turhauttavia. Kävin hovimestariksi hiljattain, koska halusin tietää kaikki vaihtoehdot. Olen täyttänyt tiedot ja pohjimmiltaan hän sanoi, Koska olet afrikkalainen amerikkalainen nainen ja sinulla on vamma, kukaan ei todellakaan halua antaa sinulle päivämäärää, joten en voi auttaa sinua. Vaikka olisit miljonääri, luulen, että minulla on vaikea löytää sinut otteluun. Se sai minut tuntemaan, etten ole yhtä arvokasta, ja tämä oli joku, joka on ammattilainen. Tarkoittaako tämä, etten ole arvoinen rakkaudesta? Tiedän, että se on paskaa.

Kymmenen vuotta sitten en tuntenut houkuttelevaa tai rakastettavaa. Nyt, kiitos paljon terapiaa ja oikeaa lääkitystä, olen onnellisin elämässäni. Olen dating, ja haluaisin olla pitkän aikavälin sidoksissa jonkun kanssa. Olen äskettäin siirtynyt Atlantasta Bayn alueelle ja dating on menossa paljon paremmin täällä. Miehet ovat hieman aktiivisempia sanomasta hello tai pyytämällä joku ulos. Se toimii paljon paremmin minulle. Voisin nähdä itseni uudelleen naimisiin. Haluaisin, että joku rakentaa elämää.

Onko sinulla mielenkiintoista seksielämää, jonka haluat jakaa ELLE: n kanssa? Sähköposti [email protected]