Mitä haluaa olla ossessivi compulsivi? La verità è che lo siamo un po 'tutti, ei vain rakkaudessa, mutta meillä on obsessioni eri

Sei una persona ansiolitica? Soffri di attacchi di panico, neurosi häiriöt obsessivi compulsivi? Secondo la scienza e la psicologia, nämä häiriöt ovat peräisin perheestä.

A quanto pare siamo geneticamente predisposti all'ansia e ai disturbi ossessivi. Osittain tästä tapahtuu DNA: n kautta, joka on peräisin vanhemmilta, ja osittain sen ajan kuluessa, että hänellä on käytössään kompulssi ympäristössä perheessä.

Esistono eri tyyp of anxiety

Ci sono monia tyypit stati di anxiety yleistynyt yleistynyt häiriö, panic attacks, il disturbo obsessivo compulsivo (OCD) e fobie. Kaikki voivat aiheuttaa huonon autostiman ja syvän häpeän, jotka kärsivät, voi olla vaikea puhua.

Fare psicoterapia

Affrontare la psicoterapia e comprendere la natura della sua sofferenza is important because it can guarire dai häiriöt ossessivi compulsivi. Tenete presente che l'ansia can persistere per molti anni se non treated and even worse. Tärkeää on, että ennenaikainen hoito on yksi psicoterapeutti asiantuntija, joka antaa sinulle suuremman mahdollisuuden solidaarisuuteen.

Il disturbo obsessivo compulsivo però non è mai uguale per tutti le syy sono tante: si distinguingue manie del controllo, ossessione ordina, hypochondria, gelosia obsessiva, paranoia.

Una persona ossessiva voi ilmetä yhtä tai useampaa näistä häiriöistä, jotka ovat enemmän tai vähemmän vakavia. Ma la Cura per i disturbi compulsivi esisteitä ja eettisiä ohjeita yksinkertaisista askeleista päivittäin.

Hyväksytyt epävarmuustekijät auttavat olemaan vapaammat ja joustavammat

Getty Images

Evitare di evitare

Capita usein, että rituali messi into da persona con disturbo obsessivo compulsivo voi saapua hyvin pitkälle, faticosi e destruttivi come compagnia.

Muut ovat erittäin tarkkoja ja täsmällisiä. Tarkkailee, että fanno più di una volta ja olen usein epävarma siitä, että olen tehnyt hyvää.

Il loro timore è l ' indecisione. Hanno paura di non aver fatto, tästä syystä olen liian perisetiikasta, kuluttaa aikaa ja liiallista faticaa, mitä he tekevät, kannattavat paitsi yksin, mutta myös muita eksasperoituneita.

Näissä olosuhteissa asia on obsessed in mind and in its actions.You voisivat välttyä tilanteilta, jotka aktivoivat compulsioni, ma si sente tulee pakotettu sellaiseen trappola mentalaan. nonostante l'ipercontrollo Abbia una conseguente una sensazione di immediato sollievo, on tärkeää alkaa ajatella, että estää auttaa osaltaan ruokkia ongelma.

Inizia a pensare che la compulsione non è il vero problema, ti fa solo diminuire momentaneamente l'ansia. Suorita teidän valvomme ja rituaaleja, jotka muistuttavat, että he eivät vaihtako heitä, ei muuta tapahtumien kulkua. Ma eri volta che ti ritrovi ad ad affrontare evento che consideri minaccioso, ricorda che il vero ostacolo è il tuo Ansia.

Yksi esimerkki on yhteinen häiriötilanne obsessivo compulsivo del controllo: ennen kuin olet päättänyt tarkistaa useammin kuin kerran suljetaan kaasun, portin, ikkunan? Muistathan, että animaatio kuvittelee aina seurauksia, jotka ovat kaikkein pahimpia kuin mitä voi tapahtua, mutta mitä kuva ei ole, mitä tulee tapahtumaan.

ossessioni

Getty Images

Kirjoita hänen ansie

Metti nero su bianco: kirjoita sinun epäilysi ja huolenaiheet paperille. Kirjoituksellisesti näet kaiken konkretisemmaksi ja vähemmän huolta.

Etsi ja tee ajattelevia ajattelutapoja, eli niitä ajattelevia subconsseja, jotka tekevät teistä ja jotka eivät ole useinkaan tietoisia siitä. Riporta le Emozioni e lo stato d'animo e cerca di ricordare e attraverso questi sentimenti cerca di ritroviare quando li hai avuti in modo simile in passato. La kirjoittaa tarvittaessa käytetyn aikataulun mukaisesti.

Quasi sempre il comportamento, le emozioni, regole e i copioni che ripetono sono sepolti nell'inconscio, coming from an unhappy infancy, which caused fear to lose control and alhainen autostima.

ossessioni

Getty Images

Jos oman perheenjäsenenne tai kumppanisi kärsii pakko-oireisesta häiriöstä, niin voit tehdä.

Ei tentata di spiegare cos'è il disturbo obsessivo compulsivo

Vivere con una persona e amare qualcuno con disturbo ossessivo compulsivo non è facile. Heidän perfectionism ja välttämättömyys on raskas ja vaikea tukea, varsinkin koska jokainen meistä kestää vaikeita päiviä ja kovaa hetkiä. Ma è inutile tentare di spiegare al proprio familiare o partner l'infondatezza e l'irrazionalità delle ossessioni e delle compulsioni, in quanto questo contribuisce a far crescere la paura in persona e la sua menteine ​​sentimento in sé stesso.

ossessioni

Getty Images

Ei syyttää e non colpevolizzare

Diventa molto più utile invece reassicurare l'altra persona, sanoen, että ei kadota mitään kauheaa. Ei colpevolizzare e non accusare di mancanza di volontà familiare o affettivo, making to hear the person loved "diversa".

Valorizza ogni piccolo passo in avanti

Le ossessioni e le compulsioni edustavat kahta ominaisuutta, jotka hyvin usein päättyvät syvemmälle ihmisen elämään. La seuraenza è una condizione consistente di discorsione e depressione.

Il tentativo di cambiare, eliminare e risolvere il problema voi olla vaikeaa ja hidasta. Tästä syystä on perustavaa laatua, että perheenjäsenet tukevat henkilöä, varmistavat, korostavat ja arvostavat kaikkia myönteisiä muutoksia.