12 Times Hillary Clinton Kerro meille tarkalleen kuka hän on

Hillary Rodham Clinton teki sen viralliseksi sunnuntaina - hänellä on presidentti vuonna 2016. Entinen valtiosihteeri, senaattori First Lady ja itse kuvattu pantsuit-harrastaja ovat tehneet vakuuttavia poliittisia lausuntoja alusta lähtien puheessaan Wellesley Collegessa vuonna 1969 hän hylkäsi republikaanin senaattori Edward Brooken kehotuksen palata puolueellisuuteen ja askelta takaisin nuoresta aktivismista. Hänen puheensa mainittiin elämä että vuosi. Hänen huomautuksensa ovat rohkeat, feministiset ja ennennäkemättömät, kaikki ominaisuudet, jotka edelleen karakterisoivat hänen persoonansa tänään. Tässä 12 Clintonin mieleenpainuvinta lainausta:

1. Presidenttikampanjassaan 12. huhtikuuta 2015 esitelty videotiedote:

"Amerikkalaiset ovat taistelleet taaksepäin vaikeista taloudellisista ajoista, mutta kannessa on edelleen päällekkäin niiden yläpuolella. Jokaisella amerikkalaisella on oltava mestari, ja haluan olla se mestari."

2. Kaupunkikehityksen, talouden ja työpaikkojen ylläpitämisestä Yhdysvaltojen edistymiskeskuksen (YMP) ja Yhdysvaltojen valtion, läänin ja kunnallisten työntekijöiden (AFSCME) 23. maaliskuuta 2015 järjestämässä pyöreän pöydän keskustelussa:

"Monet kaupungeistamme ovat todella jakautuneita, heillä on paljon epätasa-arvoa, joka on vain pahentunut, heillä on joitain dynaamisia, varakkaita, hyvin koulutettuja ihmisiä maailmassa ja ihmisiä, jotka ovat loukussa sukupolven köyhyydessä ja joiden taitoja eivät ole kiinni siitä, mitä tämän päivän ja huomisen työpaikat vaativat ... Yksi suurimmista kysymyksistä, joita kohtaamme, on tuloerotus ja palkkatasapaino. Meillä ei ole tarpeeksi hyviä työpaikkoja eikä sosiaalista liikkuvuutta. "

3. arvostelee senaatin republikaanit siitä, että hän ei ole toimittanut ihmiskauppaa koskevaa lakiesitystä ja pitämässä Loretta Lynchin vahvistusta pääministerinä 16. maaliskuuta 2015:

4. eBay-aloitteen verkoston huippukokouksessa 12. maaliskuuta 2015:

"Historia ei ole koskaan ollut parempaa syntymään naista ... Mutta kaikesta edistyksestä huolimatta tiedot osoittavat, että emme ole vielä olemassa. Tekniikka-alalla on vielä esteitä ja ennakkoluuloja, jotka torjuvat naisia ​​ja vähemmistöjä On vielä paljon tehtävää. "

5. Yhdistyneiden Kansakuntien naisten konferenssissa 10. maaliskuuta 2015:

"Naiset ja miehet, jotka ymmärtävät, että sukupuolten välinen tasa-arvo ei ole vain moraalisesti oikea, vaan on järkevää tehdä, on kasvamassa. Voimme lähentyä joillakin aloilla kriittistä massaa, mutta meidän on jatkettava samaa asiaa ja uudestaan. Tänään täällä toimiminen on järkevä yrityksille ja älykkäille maille. "

6. Ympäristönsuojeluviranomaisten liigassa 1. joulukuuta 2014 osoittamassa osoitteessa:

"Ilmastonmuutoksen tiede on epäröivä, riippumatta siitä, mitä deniers sanovat, merenpinnat nousevat, jäätiköt sulavat, myrskyt, kuivuus ja metsäpalot tuhoavat ... Poliittiset haasteet ovat myös anteeksiantamattomia, ei ole kiertämistä sillä kunnianhimoinen vastaus ilmastonmuutoksen tehokkaaseen torjuntaan on kova myynti kotona ja ympäri maailmaa, kun niin monet maat, mukaan lukien omat, kamppailee hitaan kasvun ja venytettyjen budjettien kanssa. "

kuva

Getty

7. haastattelussa Atlantti julkaistu 10. elokuuta 2014:

"Luulen, että olemme oppineet vallan rajoista levittää vapautta ja demokratiaa, sillä se on yksi Irakin suurista kokemuksista, mutta olemme myös oppineet voimamme, vaikutusvallan ja arvojemme tärkeyden merkityksen ja selittää: jos katsot, mitä olisimme voineet tehdä, se olisi ollut tehokkaampaa ... intohimoni on, teemme muutamia jälkikäteen suoritettavia arvosteluja, oppikaamme oppitunnit, selvitämme, miten aiomme olla erilaisia ​​ja parempia vastauksia. "

8. Kansainvälisen ihmisoikeuspäivän puheessa 6. joulukuuta 2011:

"Se on ihmisoikeuksien loukkaus, kun ihmisiä hakataan tai tapetaan seksuaalisen suuntautumisen vuoksi tai koska he eivät noudata kulttuurisia normeja siitä, miten miehet ja naiset näyttävät tai käyttäytyvät. Se on ihmisoikeuksien loukkaus, kun hallitukset julistavat sen laittomaksi olla homoseksuaali tai sallia, että homoja haittaavat henkilöt joutuvat rankaisematta. Se on ihmisoikeusrikkomus, kun lesbojen tai transseksuaalien naisia ​​kohdellaan ns. korjaavalla raiskauksella tai pakotetaan heidät alttiiksi hormonihoidoille tai kun ihmisiä murhataan vaatii väkivaltaa homoseksua kohtaan tai kun he pakotetaan pakenemaan kansakuntansa ja etsimään turvapaikkaa muissa maissa pelastaakseen elämänsä. Ja se on ihmisoikeuksien loukkaus, kun ihmishenkiä pidättää hengenpelastushoito, koska he ovat homoja tai tasa-arvoisia oikeussuojan saatavuus kielletään ihmisille, koska he ovat homoja tai julkiset tilat ovat ihmisten rajojen ulkopuolella, koska he ovat homoja. "

9. Fox News'in "presidentin valitseminen" sarjassa 3. helmikuuta 2008:

"Meidän on tehtävä talouspolitiikka, joka jälleen luo työpaikkoja, joilla on kasvavia tuloja. Olen tietenkin eri mieltä republikaanien kanssa siitä, että veronkevennykset aiheuttavat yli 250 000 dollaria vuodessa. rahaa yleiseen terveydenhuoltoon ja muihin tarpeisiin, joita ihmiset ovat suoraan suoraan yhteydessä talouteen. "

10. Kirjoittaessaan vuoden 2002 äänestyksestä Irakia valloittamaan hänen muistelmassaan, Kova valinta, julkaistiin vuonna 2014:

"Luulin, että olin toiminut hyvässä uskossa ja tehnyt parhaan mahdollisen päätöksen tiedoilla, joita minulla oli, ja en ollut yksin tekemässä sitä väärin, mutta silti sattui väärin, tavallinen ja yksinkertainen."

11. 14. elokuuta 2000 pidetyssä demokraattisessa kansallisessa yleissopimuksessa:

"Vuosia sitten, kun työskentelin lastensuojelurahastolla, meillä oli tavaramerkki: emme jätä lapsia taakse. Olemme edistyneet huomattavasti kahdeksan viime vuoden aikana, mutta meillä on vielä paljon työtä. ei voi mennä kouluun pelkäämättä aseita ja väkivaltaa - se on lapsi jättänyt jälkeensä - kun lapsen sairautta ei kohdella, koska ahtaalla vanhemmalla ei ole varaa sairausvakuutukseen - se on lapsi jättänyt jälkeensä Kun lapsi taistelee oppia ylikuormitetussa luokkahuoneessa - se on jäljellä oleva lapsi. "

12. Hänen 1969 opintonsa aloittaessaan puheenvuoroaan Wellesley College:

"Osa empatiaa koskevasta ongelmasta, jolla on tunnustettu päämäärä, on se, että empatia ei tee meitä mitään. Empatiaa on ollut paljon, meillä on ollut paljon sympatiaa, mutta tuntuu, että liian pitkään johtajamme ovat käyttäneet politiikkaa koska se on taidetta tehdä mitä näyttää mahdottomalta mahdolliseksi.Mitä tarkoittaa, että kuulla, että 13,3 prosenttia maan kansalaisista on köyhyysrajan alapuolella? se on prosenttiosuus, emme ole kiinnostuneita sosiaalisesta jälleenrakentamisesta, se on ihmisen jälleenrakentamista ."