Julianne Hough ja Kenny Wormald

Thomas Whiteside

Olen pakkomielle tanssissa. Hip-hop, baletti, tanssisali - en syrji. Minä katson sitä, tuen sitä, ja viime vuosina olen osallistunut luokkiin säännöllisesti yrittäessään hallita sitä. Älä usko minuun? Minulla on todisteita: vaatekaappi täynnä jazz-tossuja, napauta kenkiä ja huippuluokan kenkiä.

Näin ensin Kevin Baconin jamminin hänen Walkmanille julisteen puolesta vailla siteitä helmikuussa 1984, kun ystäväni ja minä menimme katsomaan sitä paikallisessa kauppakeskuksessa. Meidät vain imettiin sisään - he rakastivat tarttuvia sävelmiä; Rakastin koreografiaa. Enemmän kuin, olin kuitenkin kiehtonut - hyvin, kauhistunut - plotline. Kyllä, oli surullista, että joukko kovaa juhlaa paikallisia lapsia (spoilerihälytys) oli menettänyt elämänsä humalassa ajo-onnettomuudessa ennen kuin Kevin Bacon's piikikäs hiukset Ren siirtyi kaupunkiin. Mutta olin enemmän järkyttynyt seuraavasta musiikin ja tanssin kieltämisestä. Vuosia, aina, kun mieleni vaelsi tuota fiktiivistä, ei-tanssivaa asetusta, olisin värähtelevä.

Toki, se on vain elokuva. Mutta eräänä iltana pian sen jälkeen kun muutin New York Cityyn 90-luvun alussa, olin ulkona ystävien kanssa East Villagessa sijaitsevassa Boy Barissa, joka oli nyt suljettu sukellus. Kun Deee-Lite tuli, osuimme lattialle. Yhtäkkiä juoksija ilmestyi ja osoitti seinälle nauhoitua merkkiä: "Ei tanssia!" Ilmeisesti ei kabareita, ei jalkaa löysä.

Tänään tanssin vapaasti baareissa (vaikkei Lady Gaga), ja minun määriteltävä teini-elokuva-hetki toistetaan. Kun osallistuin uuden seulontaan vailla siteitä remake-tulemaan ensi kuussa lähimmälle multipleksille - oletin, että se olisi hauskaa (tarkistus) ja viihdyttävä (tarkista). Kilpaile alkuperäisen kanssa? Se oli korkea järjestys. Mutta tämä versio, jota ohjaa Craig Brewer (Touhu Virtaus) on-usko sanon sen - yhtä kuin, jos ei ole parempaa kuin, alkuperäinen. Tanssia tähtien kanssa alunan Julianne Hough ja hänen costar, musiikkivideo-eläinlääkäri Kenny Wormald (hän ​​näyttikin myös ikoni-tanssi-teemalla mainoksen Gap, jonka tyylistäni jouluksi 2009), on kemiaa ja roskapostia, joka toimii kaikilla tasoilla. Ja poika, he tanssivat hihat pois. Katselemalla niitä, tapasin jalat koko ajan. Mikä sai minut ajattelemaan.

Joka kerta, kun yksi tyttöystäväni valittaa, että hänellä ei ole mitään kulumista, annan hänelle hyvin yksinkertaisen säännön: Aloita jaloilla. Tämä täydellinen kengätkenkä voi asettaa sävyn kaikesta muusta, jota käytät. Minun ystäväni valitsi jopa hääpuvunsa, joka perustui pariskuntaan, jonka hän rakastui. Kuten alkuperäisessä vailla siteitä, tavaramerkki punaiset cowboy-kengät, jotka Julianne-hahmo Ariel käyttää, ovat ilmeisesti katalysaattori hänen koko vaatekaapistaan, hänen denim-minisistaan ​​hänen valkoisiin silmukkaseen hameisiinsa ja cut-off-jean-shortseihin. Joten syyskuussa meidän iso muotikysymys, jossa katamme kaikki kauden tärkeimmät suuntaukset, ajattelin kääntää asioita ylösalaisin ja työtä syksyllä suuria viestejä kenkien ympärillä. Ei vain kenkiä: Nämä ovat Big Five, joka mielestäni jokaisella naisella olisi oltava juuri nyt. Kuka on parempi mallintaa kuin uuden, seksikäs, boot-stompin "tähdet vailla siteitä, Julianne ja Kenny?

Katso kengät täältä!