Kaia Gerber Trolls Äiti Cindy Crawford Raunchy-urospuolella Kuva

Hän saattaa valmistautua hallitsemaan Pariisin, Lontoon, New Yorkin ja Milanon kiitoratoja myöhemmin tässä kuussa, mutta se ei ole pysäyttänyt mallia Kaia Gerberä hauskanpidosta supermalli-äidistään.

Eilen illalla 16-vuotiaan muotin tähti heitti 51-vuotiaan äitinsä, joka juuri jakaa viimeisen kuvan itsestään Versace-shootin sarjasta.

Kaia Gerber | ELLE UK

Getty Images

Snap, 90-luvun supermalli voidaan nähdä pukeutunut denim paita, kun hänen paljain jalka on cradled by topless mies malli, pukeutunut mitään laittaa pari Versace boxer alushousut.

Versace Versace Versace Versace

Cindy Crawfordin (@cindycrawford) yhteinen viesti

Postissa on kertynyt yli 117 000 "tykkää" Instagramissa ja kiinnittänyt huomiota tähtien nuorin lapsiin.

Kaia kirjoitti leikillisesti: "Missä isä?"

Supermalli - joka on naimisissa liikemies Rande Geber - myöhemmin jakaa screengrab hänen tyttärensä kommentti Twitterissä otsikolla "trolled".

Cindyn kansihaastattelussa Tyylissä, malli kehui Versacen perustaja Gianni.

"Versace juhlisti voimakkaita naisia, mutta myös kauniita ja seksikkäitä naisia, jotka ovat ennennäkemättömiä siitä, ettei ole uhri", hän murskasi.

Viime kaudella Kaia teki catwalk-debyyttinsä kävelyä Saint Laurentin, Fendin, Miu Miun, Pradan, Moschinon ja Alexander Wangin tykkääjille syyskuun muotikuukauden aikana.

Kaia Gerber | ELLE UK

Getty Images

Eilen brunette-tainnutusjäristys oli havaittavissa rannalla Santa Monicassa Kaliforniassa hänen vanhanaikainen yhteistyö Chanelin luova johtaja Karl Lagerfeldin kanssa.

Viime kuussa amerikkalainen kauneus teki hänen couture debyyttinsä Chanel SS18 -messuilla Pariisissa.

Kaia Gerber - hauska ja muodikas.