kuva

Eric Fischer

"Dum-dum camisole" on mitä Sylvie Millstein nauraa kutsuu. Kuvaus ei kuitenkaan ole pejoratiivinen. 39-vuotias suunnittelija puhuu täydellisestä, no-brainsistä, no-bells-ja-whistles päältä hänen linjansa, Hellessy, että hän on tänään pukeutunut, kun heilutetaan sohvalla hänen SoHo asunto. Spagettihihnat ja vaatimaton leikkaus säiliö on virkistävästi unohtumaton - se olisi voinut nähdä eilen 90-luvun puolivälissä Kate Moss tai Cara Delevingne - mikä on juuri kyse.

kuva

Hellessyn ystävällisyys

Hellessy, joka käynnistettiin tänä syksynä, irrottaa trendikkäitä tulosteita ja leikkauksia luxe-pohjaisten tuotteiden, kuten lattiamallin mustia housuja tai edellä mainittuja alustoja, joista hän sanoo: "Se on täysin leikattu, se on oikea kangas, se ei ole läpinäkyvä, voit käyttää sitä ilman rintaliivit, se näyttää luksukselta, sinä jopa kuolet sen kanssa. " Kaikki tämä on täysin filosofian mukainen, jonka hän tiivistää "hyvin yksinkertaisiksi keskeisiksi elementteiksi, jotka ovat täysin toteutettu aistillisissa kankaissa".

kuva

Hellessyn ystävällisyys

Puhumattakaan muutamia sumentumia aiheuttavia yksityiskohtia. Pentuillaan telineeseen, joka vie koko huoneisto-slash-studioineen muurin, Millstein huomauttaa, kuinka hän asetti silikonijohdin parka-turkisnankavuuteen varmistaakseen, että se säilyttää muodonsa kaatumatta. Angora-takista hän sanoo: "Ihmiset ajattelevat, että se on kashmir. Jos se olisi kashmir, se olisi kaksinkertainen hinta! Haluan vain olla realistisia." Jos hän kuulostaa enemmän ostajalta kuin suunnittelija, se on luultavasti siksi vasta äskettäin Millstein oli toisella puolella aita-er, teline. Kun hän kasvoi Ranskassa, hän haaveili tulemaan suunnittelijaksi, mutta päätti matkustaa entistä enemmän matkustamiseen ja saada hänet tutkintoon Hautes études commerciales de Paris'ssa - Gallic-vastaus Harvard Business Schooliin. Jälkimainingeissa hän purki työtä Givenchyn markkinoinnissa, jonka jälkeen hän toimi Chanelin ostojohtajana Tokiossa ja suunnittelija ostajana Harrodsissa. Prosessissa hän kirjasi runsaasti aikaa "analysoimalla ja analysoimalla mitä asiakas haluaa ja mikä tekee vaatteen menestyksestä." Hänellä ei ole minkäänlaista muodollista koulutusta luonnoksesta, kuvioinnistuksesta tai suunnittelusta, hän aloitti linjansa siirtyessään New York Cityyn ja huomasi, että hänellä oli myös suunnittelija-vaatekaapissaan "ei käytävän" oireyhtymää. Loppujen lopuksi "mitä ihmiset tarvitsevat jokapäiväiseen elämäänsä ei ole upea Lesage-takki", hän sanoo. "He haluavat peruspuseroisen, pienen narsissin." Hänen kokoelma, joka vaihtelee hinnasta 280 dollaria, silkki-modaalilla jerseypaidalla, on 2800 dollaria parka, löytyy Barneys New York, Harrods ja Kirna Zabête. Mitä linjan nimeksi tulee, se on hänen ja hänen kahden poikansa, Hendrixin, kahden ikäisen ja Lennoxin, neljän ikävuoden yhdistelmä. "Mieheni ei tehnyt leikkausta", hän sanoo. "Olisi ollut liian pitkä!"

kuva

Hellessyn ystävällisyys

kuva

Hellessyn ystävällisyys