Henkilökohtaisen tunnuksen tunnistaminen on kyse yksilöllisyydestä. Omien räätälöidyn suodattimen tuominen viimeisimpiin kiitotien suuntauksiin on todellinen taidemuoto - eikä lähestymistapa koskaan ole kokoon sopiva. Jotta löydämme sopivan ulkonäön, olemme yhdessä Hyundain kanssa kehittäneet kolme erillistä tyyli-ID: tä. Voit selvittää, onko BOLD ottelu, lue tai siirry eteenpäin MODERN ja ACTIVE.

Lihavoitu tunnus

Vaikka et etsi aktiivisesti valokeilaan, valokeila näyttää löytäneesi sinut. Riippumatta siitä, aloittaako uusi muotitrendi vai onko se ensimmäinen, joka osuu tanssilattiaan, termi wallflower ei tahdo kirjoittaa sanastasi. Sinulla on luottamusta säästääksesi, ja olkaamme rehellisiä, sinusta mieluummin kutsutaan ylimääräiseksi kuin tylsää. Haetaan rohkeita roolimalleja? Älä etsi enää Knowlesin perheeltä. Beyoncen peloton kunnianhimo ja Solangein luottava tulostus-sekoitus ja yksilöllisyys ovat inspiraatiota, jota tarvitset.

Muoti Inspiraatio

Joten miten rohkea tyyli-tunnus kääntää AW17-muotiin? Kyse on siitä, että näytöllä pysähtyvät kiitotien suuntaukset otetaan käyttöön ja että ne toimivat sinulle. "Rohkea nainen on todellinen yksilö", sanoo ELLE Fashion Editor Michelle Duguid. Valokuvista kumppaninsa Hyundain kanssa Michelle etsii kirkkaita värejä ja vahvoja siluetteja, joissa punaisella on keskeinen rooli.

Tulevan kauden osalta rohkea ID voi etsiä muutamia keskeisiä suuntauksia ELLE-trendikertomuksesta - mukaan lukien Red Alert ja Yhdistyneet Kansakunnat.

Punainen on kauden erottuva väri, mutta ajatellaan hienostuneeksi sen sijaan, että se seksisoituu avoimesti. Tämä ei ole vain siksi, että 30-vuotiaiden ja yli-ikäisten mallien virkistävän aallon vuoksi Max Marasta Simone Rochaan. Näimme myös värit Pradan, Roksandan, Preenin ja Fendiin kanssa, missä kappaleet olivat vähemmän Lolitaa, enemmän aikuisia.

AW17-kausi on myös tullut paikka kulttuuriviittausten mash-up, juhlii osallisuutta kauneutta ja kannustaa rohkeita sosiaalisia ja poliittisia lausuntoja. Ottakaa John Gallianon Margielan viitemäärät, joita käytettiin havainnollistamaan "muistoja, jotka yhdistävät meidät ja antavat meille toivoa", tai Raf Simonsin juhla "erilaisten ihmisten kokoontumisesta". Meidän kaikkien on tullut vallankumouksellisia.

Uuden kauden valinnat

Go bold tällä kaudella sekoittamalla kirkkaita värejä, elinvoimaisia ​​tulosteita ja odottamattomia kuvioita. Sileät lisävarusteet omena-omenan sävyissä sekoittuvat hyvin uuteen naamiointiin, joka on viimeistelty valkoisilla terävällä saappaalla.

Ultimate lisävaruste

Ajettavan auton pitäisi kertoa maailmalle niin paljon henkilökohtaisesta makusi kuin vaatekaappi. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta Hyundai Kona osuu merkkiin. Napakäyttöisten valaisimien katseenvangitsija, kompakti maastoauto vie sinut toiminnan keskelle - aivan haluamallasi tavalla.

Ajettavan auton pitäisi sanoa niin paljon omasta tyyliltään kuin mikä tahansa muu elämäntapa.

Lihavoitu tyyli-tunnus, Tangerine Comet on ihanteellinen sävy täydentää uskallusta persoonallisuuttasi ja auttaa sinua erottumaan joukosta. Täydellinen korkea-kontrastin fender-verhous, tämä on auto ihmisille, jotka eivät välitä huomiota. Ovatko ihmiset tuijottavia? Anna heidän.

Lihavointi kirkasta tyyliä

Tutustu Hyundai Konaan sopii tyyliisi täällä ...