Sydämen muotoinen pusero on Ystävänpäivä make-up trendi Major Marie Antoinette Vibesin kanssa

"Ei mikään naurettava Instagram-meikkimenetelmä ?!" kuulemme itkemään.

Mutta kannata meitä, koska tämä on erittäin söpö, ei sisällä mitään kammottavaa ja pehmeää (katselee sinua bugi meikki) ja on virkistävästi mitään tekemistä kulmakarvat. Huzzah!

Yup, tällä kertaa me pyydämme Insta-syötettä sydämenmuotoiselle bluschille, joka on tämän vuoden Ystävänpäivä -mallin trendi, joka työskentelee eräiden merkittävien Marie Antoinette vibraa.

Kirjaimellisesti mitä sanotaan tinalla, ainoat työkalut, joita sinun on luotava uudestaan, on suosikki bluseriasi, ja jos et ole yksi värivaihtoehdoista, sydämen muotoinen kaava.

Yksinkertaisesti piirtää sydämen (tai varjoa sapluuna) on omena posken sijasta tavallisesta poskipuna ja kiillottaa reunoja pörröinen harja entistä leviää loppuun.

Vaihtoehtoisesti, jos valitset negatiivisen avaruusvaihtoehdon, tee niin kuin sydämenmuotoinen blusteri pro Saebom. Levitä blusteriasi tavalliseen tapaan, sitten tarttua peitevoiteeseen ja maalata sydän jokaisella poskulla käyttäen luomiväri harjaa.

hyvin harvinainen kuva minun bangs, joskus unohda olen niitä ����♀️ - Onko kukaan teistä muista sydämen punastua olen ikä vuotta sitten? Yritin luoda sitä uudelleen, ja se ei tullut niin pahaksi kuin ajattelin! joten tässä on vaaleanpunainen ilme, jota monet pyysivät! myös nauttia siitä, että en ole katsot kameraa missä tahansa näistä kuvia �� - (Haluan aloittaa pyytämällä anteeksi valaistuksen / laatu minun meikki kuvia. Olen kamala at tekniikka / valokuvien ottaminen ja iPhone kamera ei pidä minusta �� Yritän parantaa tho! Tarvitsen paljon kärsivällisyyttä ..... lol) 1. allllright. täytä kulmat tavalliseen tapaan. Olen itse todennut, että värin käyttäminen 1-2 sävyllä kevyempi kuin kulmakarvan väri tekee niistä hieman luonnollisempia, kun täytät edessä (käytän mustia, joten käytän tummanruskea sekoittaen). ottakaa kevyt mauve ja sekoita tämä koko ylä- ja alapurssasi. 2. Ota vaalea hohtava vaaleanpunainen, korostaen alemman kannen ensimmäistä puolta. toinen puoli, ota ruskea silmälasin kynä lyijykynällä, joka sekoittaa tämän syvällä punaisella. 3. Seuraavaksi, aseta kuuma vaaleanpunainen väri silmänne ensimmäiseen kolmasosaan ja sekoita tämä loppuun, keskitä sama väri viimeisen kolmanneksen silmäsi ja sekoita. käyttäen samoja ruskea eyeliner alemmasta lashline, tightline silmään ja varovasti sekoita tätä smidge ohi lashline 4. seurata luonnollista silmien muoto musta eyeliner, kiemura ripset ja lisää ripsiväri !! ������

Kennedian (@_peach_pit_) jakama viesti

Et voila! Renasissance-tyyliin huuhtelu kilpailla jopa Ranskan kuningattaren kanssa. Ystävänpään murhetta / hankalaa kohtaamista ei tarvita.

Go suurempien 'leima' tyyliin sydämiä, pienempi negatiivisen välin stensiilit tai ylimääräisiä ihastuttava pistettä, piirtää pieni sydämet ympäri molemmille poskille ja nenän kaikkein Kawaii fiilis pisamia koskaan.

인스 타 구경 하다가 넘 예쁘 길래 해보 깅 �� 실제로 보면 핫 핑크 섀도우 에 쌍커플 라인 펄 잔뜩 있고 립도 쨍 하고 볼따구 도 하트 대잔치 여서 세상 화려한 데 ..... _ 그렇다. 오늘도 안 보인다. 그럼 20000 ...._ 문득 드는 생각 은 남들 이 불다 끄고 핸드폰 조명 팡 해서 찍어도 나 보다 나을 것 같다는 그런 생각 ..... 안녕 ........_ # 메이크업 #makeup # แต่งหน้า # メ イ クア ッ プ # 하트 메이크업 # 하트 주근깨 #heartmakeup #heartfreckles

@ _Hi_da: n jakama viesti

Epävarmoissa tapauksissa voit lisätä ulkonäköön uuden insta-meikkitrendin. Pesu vaaleanpunaisesta tai punaisesta silmänne vastaamaan juuri amorous blusheria on yllättävän imartelevaa, räikeä trendi vuodelle 2018 ja sopii perinteiseen Valentines-värimaailmaan täydellisesti.

On aika käyttää sydäntäsi poskille ihmisille.

#heartcheeks #frecklesmakeup

Viesti, jonka @ aries.moons jakaa