Miten valita oikea kasvot iholle

Kaikista kauneudenhoitotuotteista, joita olen kokeillut, mikään ei voita hyvää kasvonsuojausta. En rakasta mitään muuta kuin potkia jalkoja ylös, siemaillen kylmällä puristetulla mehu, ja #facemaskandchilling kun I binge katsella minun viimeisin Netflix pakkomielle. Tässä täydellinen opas peittämään.

Ihon detox:

Sanoisin, että suosikkilaji maski syväpuhdas on muta tai savi naamio. Pidän mutamaidoista, koska ihoni on rasvainen ja auttaa poistamaan epäpuhtauksia ja myrkkyjä.

Omorovicza Deep Cleansing Mask: Se käyttää luonnollisia ainesosia ja mineraalipitoisia parantavaa vettä puhdistamaan ihoni sen ytimeen. Hyvä maski on se, että se ei kuiva sinua kuin jotkut muut mutamaiset naamarit. Se on lempeä mutta tehokas.

Afrikkalainen kasvitieteellinen mineraalinen puhdistusaine: Tämä mutapussi tuottaa tuloksia kasvien kantasolujen ja marulaöljyn avulla. Ihoni tuntuu todella mukavalta sen käytön jälkeen.

Toukokuu Lindstrom Problem Solver: Tarkoitan, kirjaimellisesti mitä tahansa, mikä on väärin iholla, tämä naamio korjaa. Se kiristää huokosia, taistelee tulehdusta, rauhoittaa ja paranee vikoja jne. Haluan sekoittaa sen Honey Mudin kanssa hänen linjastaan ​​todellisen kermajuoksun hoitoon.

Koh Gen Do kosteusmaskia: Magnesium-, rauta- ja kaliumseoksella tämä naamio paranee väsyneestä ihostasi samalla vähentäen punoitusta ja tulehdusta.

Aztec Secret Indian Healing Clay: Mudin peitteiden pyhä harmaa ja se maksaa vain 10 dollaria! Olen käyttänyt tätä maskia yli 10 vuoden ajan. Voit sekoittaa tämän yhtä osaa raakaa omenaviinietikkaa. Sinusta tuntuu, että se kiristyy - kuvittelen, että kasvoasi tuntuu kasvojen nostamisen jälkeen. Sinä kirjaimellisesti ei voi edes hymyillä! Älä jätä sitä iholle liian kauan, se voi olla ankara ja kuivaa.

kuva

Kristen Noel Crawley

Akne-altis iho:

Mudan nahan lisäksi meillä on useita tuotteita, joita suosittelen akneelle altis iho. Jos muut kasvoistani ovat kuivia, annan vain levottomaan maskiin t-vyöhykkeeni ja käytän kosteuttava naamio muualla kasvoillani.

Glossier Mega Vihreät Galaxy Pack: Rakastan, miten tämä naamio antaa minulle jäähdytysilmauksen sen jälkeen kun käytän sitä. Se kestää tuntikausia. Kasvoni tuntuu todella puhdasta ja terveellistä sen jälkeen.

Kate Somerville Eradikate Mask: Hei loistava, huomaamaton iho! Tämä naamio, kun sitä käytetään säännöllisesti, parantaa ja ehkäisee vikoja.

Mario Badescu Healing Rauhoittava maski: Käyttää kaurahiutaleita ja oliivilehtiuutetta paitsi taistelemaan aknea, mutta hydrata ihoa sen jälkeen. Lisäksi se on alle 20 dollaria!

Kuivalle iholle:

Kun ihoni kuivuu, luotan tähän kosteuttavaan trioon.

Dr. Dennis Gross Hyaluronic Marine Hydraattinen mallinnusnaamari: Sinulla oli hyaluroninen! Rakastan tätä maskia paitsi siksi, että se toimii, mutta myös hauskaa! Se on kirkkaan sinistä ja pääset kuorintaan, ei huuhtele kuin useimmat naamarit. Se myös jättää kylmän tuntemuksen kasvoillesi, jonka olen sanonut aiemmin, kuin kryptoniitti minulle.

Mario Badescu Super Collagen Mask: Tämä kollageeni-infusoidun maski imee, rauhoittaa ja vähentää hienoja viivoja. Mitä muuta tyttö kysyy?

Dior Hydra Life kauneus Awakening Rehydrating Mask: Kyllä, herätä minut. Tämä naamio kosteuttaa, stimuloi epidermaalisten solujen uudistumista ja palauttaa ihon "pomppia" muutamassa minuutissa.

kuva

Kristen Noel Crawley

Ihon uusiutumiseen:

Asun kotona kuorintaan - ne muuttavat ihoa kuin mitään muuta. Joskus teen peitellä sitten maski suurta ihonhoitoa varten.

La Prairie Cellular 3-Minute Peel: Vain kolmessa minuutissa olet nuorempi, kirkkaampi, raikas - ei vitsi!

Chantecaille Hedelmät ja kukka-hapot: Tämä naamio sekoittaa glykolihappoa yhdessä hedelmähappojen ja uutteiden kanssa, jottei ihosi todella hehkuisi ja hajuisia kuin ruusuja.

Dr. Sebagh Deep kuorintapeite: Olen käyttänyt tätä maskia yli neljä vuotta. Se käyttää azelaattia ja maitohappoa ihon kuorintaan ja edistää nopeampaa solujen vaihtumista. Käytän aina tätä ja Dr. Sebagh Skin Perfecting Maskia, ennen kuin lähden yöllä ja ihoni näyttää uskomattomalta.

Anti-aging:

Sisley Paris Musta Rose Cream -maskit: Tämä naamio lupaa "instant-nuoruutta" ja todella antaa. Vain 10 minuutissa kasvoni tuntuu pehmeältä, pehmeämmältä ja uskallan sanoa nuoremmaksi.

La Mer Lifting Kiinteyttävä naamio: Tämä on vakavasti luksusta purkissa. Se tulee hyvin fancy applikaattoriharja ja kirjaimellisesti tuntuu taivaalta, kun sovelletaan sitä. Käytän tätä myös kaulan kohdalla ja olen nähnyt todellista tulosta tiukkuuden ja linjan vähentämisen suhteen.

kuva

Kristen Noel Crawley

Yökorjaukseen:

Dior Hydra Life Jelly nukkumisnaamari: Tämä naamio sopii hyvin kuiviin tai kun talvi on vain liian karkea iholla. Kylmässä yössä teen tätä ja heränen täydellisesti pudotettuun, hydratoituun ihoon.

Perricone MD Multi-Action Yöhoito: AH-MAZ-ING !! Ihoni on ollut vauva pehmeä siitä lähtien, kun aloin käyttää sitä. Käytät mukavaa kerrosta ennen nukkumaanmenoa ja voila! Uusi ihohälytys!

Dr. Jart + veden sulake Water-Max Sleeping Mask: Hyaluronihappo, valkoinen oliivi lehti ja karpalot toimivat yhdessä tunkeutumaan ihoon syvälle hydraatiksi, pulleiksi ja elastisuuden lisäämiseksi.

Nopea korjaus:

m-61 Fast Blast: Planeetan eniten no-hauska naamio. Se kirjaimellisesti kestää kaksi minuuttia muuntaa ihosi. Tämä naamio sisältää C-vitamiinia, joka sopii hyvin ihon herättämiseen. Käytän sitä suihkussa ennen kuin aloitan päiväni.

Sisley Radiant Glow Express Mask: Tämä naamio yhdistää savi-, kasviuutteen ja eteeristen öljyjen, jotka antavat sinulle sädeherkkyyden alle kolmessa minuutissa.

Matkustamiseen:

Asun arkkeja varten! Ne ovat nopeita, helppoja ja hienoja matkustaa. Rakastan myös hauskoja, joita voit saada paikallisesta korealaisesta kauneushoitajasta. Käytän joskus näitä poikani kanssa ja pelaamme niitä. He tekevät myös suuria lahjoja.

kuva

Kristen Noel Crawley

Karuna: He tekevät kaikentyyppisen naamion, jota tarvitset, ja heillä on myös luxe-linja, joka on todella ... LUXE!

Koh Gen Do Makro Vintage: Ihoni on pehmeää ja ihanaa sen käytön jälkeen. Käytän aina Diorin lumisuojuksia, kun pääsen takaisin lomalta. Ihoni on tavallisesti naarmuuntunut ja minun täytyy tehdä se jopa, nämä naamarit auttavat tummissa pisteissä ja hyperpigmentaatiossa.