Lili Reinhartin "Tinder Profile" -ominaisuudet ovat hänen kystinen akne

"Ihon positiivisuus" -liikkeen normalisoimalla aknea sosiaalisessa mediassa on kasvussa, ja vielä enemmän julkkis osallistujia haaveilee junavaunussa. Pari viikkoa sitten Justin Bieber julisti "pimples are in" Instagramilla videolla, jonka hän oli puhunut. Nyt, Riverdale tähti Lili Reinhart on seurannut omia zit selfie.

6. huhtikuuta näyttelijä lähetti itselleen makeup-kuvan itselleen Instagram-tarinoistaan. Hänen kasvonsa oli täynnä pistokäsittelyä. Hän leikillään kuvasi sitä kuin treffin mainos, kirjoittamalla: "Tinder-profiili: Hei olen Lili, minä olen 21, virgin, Cali-tyttö, ja minulla on kystistä aknea." (Tietenkin hän todennäköisesti leikkii siitä, että Tinder-he ja kollegansa Cole Sprouse näyttivät vahvistavansa heidän suhteensa viime viikolla).

kuva

Instagram

Reinhart on aiemmin puhunut vaikeuksista aknen kanssa 7. luokasta lähtien ja tapa, jolla se kehitti kehon rasvamurtumaa. "Joka kerta kun minulla on iso kystinen pimppi tai jotain, se laukaisee suuresti osan minusta, jossa en halua katsoa itseäni peilissä", kertoi hän Teen Vogue viime elokuu. "Kun olen ikääntynyt, se on käsitys siitä, etten voi päästää kasvojensa pimppiä päättääkseni mitä minä teen ja mihin minä menen."

Sen lisäksi, että hän puhuu avoimesti akneistaan, Reinhart on myös paljastanut hänet laaja ihonhoitorutiini viimeisimmistä Instagram-tarinoista. Kystisten kuoppia varten hän vannottaa korkeimman arvosanan 10 dollarin Amazon suosikki Aztec Secret Indian Healing Clay. Tutustu muuhun menoon täältä.

kuva

Instagram