Pariisi Jacksonin postituslistat 8 Kuva Tribute To Cara Delevingne Instagram kertoo hänen "I Love You"

Päivä valokuvien jälkeen ilmestyi Cara Delevingne suuteli 28-vuotias Ashley Benson Heathrow'n lentokentällä, hänen huhuttuaan ex Paris Jackson on kertonut hänelle (ja maailmalle), että hän rakastaa häntä.

Cara Delevingne Ashley Benson

Splash News

Model Delevingne juhli 26. syntymäpäivänsä Hollywoodissa aiemmin tällä viikolla.

Hyvää syntymäpäivää hämmästyttävä @caradelevingne. Juhlii syntymäpäivää yllään allekirjoitus #JulienMacdonald neulottu mekko 24 karaatin kultaa renkaat. Muotoiltu @robzangardi ja @mararielenn. Hiukset @ ninasimonehairco / @mararoszak. Makeup by @katesynnottmakeup.

Julien Macdonaldin (@julienmacdonald) jakama viesti

Britilla oli hiukset punokset Julien MacDonald mekko (täydellinen 24 k kultaa koristeluja) varten puolue, jossa hänelle esitettiin marihuana lehtiä muotoinen kakku.

Kuinka onnellisia he näyttävät !! UUSI | Cara #AshleyBensonilla enemmän ystäviä, jotka juhlivat viikon syntymäpäivänsä "Sofitel Los Angeles" Beverly Hillsissä! ���� (8. elokuuta 2018) #caradelevingne

Cara Delevingne News / Updates���� (@caradailynews) jakama viesti

Päiviä ennen tätä, Paper Towns tähti juhli edelleen huhutun tyttöystävänsä Bensonin kanssa ravintolassa.

paris jackson cara delevingne

InstagramParis Jackson

Nyt 20-vuotias Jackson lähettää Delevingen toiveita Instagram-tarinoissa.

paris jackson cara delevingne

InstagramParis Jackson

Yli kahdeksan kuvaa pari yhdessä ja yksi Cara yksin, näyttelijä Jackson kirjoittaa, "onnellinen myöhässä syntymäpäivä rakastan sinua @ caradelevingne" selittää, "olen niin ylpeä sinusta ja kaikesta mitä teet. tässä on toinen elämä vuosi, niin onnekas, että olet sinä minussa! "

paris jackson cara delevingne

InstagramParis Jackson

Pari ei virallisesti vahvistanut suhdettaan, mutta paparazzi -kuvien ja videoiden yhdistelmä tämän vuoden maaliskuussa esitteli heitä tanssimaan ja suutelemaan Pariisissa ja Los Angelesissa ja napsautti perillisiä omaa sosiaalista mediaa, joka viittasi siihen, että heistä on romanttisesti mukana.

Michael Jacksonin tytär vietiin viime viikolla Twitterissä selvittämään huhuja, korostaen voimakkaasti, että "cara ja minä eivät koskaan ole virallisesti yksinoikeudella, te olette tehneet sen."

Kuitenkin juuri eilen, maapallon lapsi teki verhennetun jab uuden pariskunnalle kirjoittamalla "welp". hän tekee sinut onnelliseksi niin .. mikä tekee sinut onnelliseksi ... "jatkaa," tytöt smh ".

Riippumatta siitä, että olemme niin iloisia nähdessämme, että Pariisi välittää Caraa.