Selena Gomez esittelee miellyttävän yhteensopivan tatuoinnin parhaiden ystäviensä kanssa Instagramissa

Selena Gomezin kesä elää parasta elämää, kun hän juhlisti parhaina Courtney Barryn 26-vuotista syntymäpäivää viime yönä. Näyttelijä jakoi joitain ihastuttavia napsautuksia Instagramissa, joka dokumentoi tyttöjen illan, johon sisältyi pizzaa, jäätelöä ja jopa matkaa tatuointihuoneeseen. Ensimmäisissä valokuvissa Gomez kirjoitti: "Paras ystäväni kääntyi 26. osaan."

Paras ystäväni kääntyi 26. osaan.

Selena Gomezin (@selenagomez) yhteinen viesti

chill perheen illallinen kääntyi villi (en voi uskoa, että olemme vakuuttuneita @ raquellestevens saada spontaani tatuointi)

CJB: n (@courtneyjbarry) jakama viesti

Laulaja ja hänen besties sai sopivat tatuoinnit numerosta "4", jonka Gomez selitti Instagramin takana olevasta makeasta merkityksestä. "Paras ystävä kääntyi 26. osaan 2. # 4 koska nämä naiset ovat pysyneet minun puolellani 7 vuoden ajan (@ashley_cook 12 vuotta) 4, koska olet minun 4 loppuelämäni. Rakastan sinua naisia. Te kaikki innostaa minua paremmaksi, vahvemmaksi, lähemmäksi jumalaa ja olemme olleet jo useimmat INSANE-tarina yhdessä. Ei voi odottaa vielä 50! Ps @raquellestevens oli varsinainen paniikkikohtaus. "

Paras ystävä kääntyi 26. osaa 2. # 4, koska nämä naiset ovat pysyneet minun puolellani 7 vuotta (@ashley_cook 12 vuotta) 4, koska olet minun 4 loppuelämäni. Rakastan sinua naisia. Te kaikki innostaa minua paremmaksi, vahvemmaksi, lähemmäksi jumalaa ja olemme olleet jo useimmat INSANE-tarina yhdessä. Ei voi odottaa vielä 50! Ps @ raquellestevensillä oli todellinen paniikkikohtaus �� se on piste! ����♀️

Selena Gomezin (@selenagomez) yhteinen viesti

Gomez ja Barry saivat myös toisen parin vastaavan tatuoinnit, numeron 1 rintakehässä, vain kahdelle. Molemmat näyttivät uuden musteen Instagramssa, ja Barry kutsui Selenan "sisarensa ikuisesti".

me lopulta teimme sen! minun numero yksi ja sisko ikuisesti @selenagomez ❤️

CJB: n (@courtneyjbarry) jakama viesti

Gomez selitti tatuoinnin takana olevan merkityksen. "Ja lopuksi, minun todellinen # 1 @ courtneyjbarry olet uskomaton nainen", hän kirjoitti. "Elämän hämmentävimmät hetket ovat käsittämättömiä ja siroja. Sinut liikuttavat pienimmät tarinat kaikkein katastrofaisimpiin, annat jollekulle parfyymisi, jos he sanovat, että sinä haistat kivaa, sinä haaveilee hilpeästi ja pysyt aina vakaasti omassa usko, rakastava sisko, hämmästyttävä ystävä ja kaunis tytär.Olet määritelmä FEARFULLY ja WONDERFULLY tehty vauva! # 1 "

Ja lopuksi, minun todellinen # 1 @courtneyjbarry olet uskomaton nainen. Se, miten käsittelette elämän sekavimpia hetkiä, on kuvaamatonta ja siroaa. Sinut liikuttavat pienimpiä tarinoita kaikkein taipuvaisimmille, annat jollekulle parfyymisi, jos he sanovat, että haistat kivaa, sinä haaveilee hilpeästi ja pysyt aina vakaasti uskonne, rakastavan sisarenne, hämmästyttävän ystävän ja kauniin tyttären. Olet määritelmä FEARFULLY ja WONDERFULLY tehty vauva! # 1

Selena Gomezin (@selenagomez) yhteinen viesti

Selenan houkuttelevuus IG: n aktiviteetilla on uusi kuvakuvake, joka näyttää tuoreelta ja ison hymyn.

Hän myös muuttanut biologiaansa, mutta säilytti tavaramerkkinsä "armosta uskon kautta".