Nicki Minaj on erittäin ylpeä tästä kiitoksesta Beyoncessa

Nicki Minaj ilmestyi SiriusXM Shade 45 edistää hänen uutta albumiaan kuningatar jossa hän paljasti hänen suosikki kohteliaisuus pitkäaikaisesta ystävästä ja yhteistyökumppanista Beyoncé.

Minaj muisteli Beyn reaktiota hänen Bang Bangin 2014 VMA-esiintymiseen Ariana Grandeen ja Jessie J: n kanssa, missä hänen varusteidensa muutos ei mennyt täsmälleen suunnitellusti ja johtanut eeppiseen vaatekaappiin. "Hän kertoi kerran, mitä mielestäni oli todella suloinen kohteliaisuus, hän sanoi, että kun olin melkein kansallinen televisio ja minun boobs ulos palkinnon osoittamaan, koska en voinut zip minun pukeutua ajoissa, hän oli kuin, "Oi Jumalani, minulla on niin paljon kunnioitusta siitä, millä tavalla olet käsitteli sitä, se oli niin ammattimainen, et jättänyt vihjeesi! Olet mennyt sinne tuolla pukuilla tavalla, jolla se oli ... Sinä olit siinä vaiheessa, kun ensimmäinen rivi tuli. Teit, mitä sinun tarvitsee tehdä! "

kuva

Getty Images

Esityksen jälkeen Minaj oli melko hämmentynyt, mutta löysi lohdutuksen Beyoncen rohkaisevilta sanoilta. "Olin hyvin ylpeä voidessani saada häneltä tällaista kohteliaisuutta, koska minut oli tuhoutunut ja nöyryytetty lavalla, kun puolet vartalostani laukkui pukeutumaan live-palkintoon."

Kuuntele minajin haastattelu alla.