Ystävyys, Emma Stone, on melko paljon. Siksi Netflixin tähti ja toimeenpaneva tuottaja Hullu- ja Louis Vuittonin uuden tuoksun kasvot - pyysivät, että hänen pitkäaikaisen ystävänsä Jennifer Lawrence (joka kutsuu häntä oikealla nimellään, Emily), haastattelee häntä. He kokoontuivat New Yorkiin keskustelemaan Emman uudesta hankkeesta, elävästä elämästä yleisölle ja kääntämällä ison 3-0.

Tule mukaan, kun ELLE kuuntelee.

Contents

Jennifer Lawrence: Okei, saamme asiat alkamaan! Emily, olet paras. Haluatko kommentoida?

Emma Stone: Um, Jumala. Ei kommenttia.

Seuraava: Olet niin kaunis. Miten sait sellaisen?

[Laughs] Mikä on Bridesmaids-rivi, jota sanoit aina?

Tuo tuoksu kuin mäntyjä ja näytät Cinderellalta. Haluatko kommentoida?

Hän sanoo minulle koko ajan.

Haastattelu on hyvin hermostunut! Aloitan vain listallani. Emily, sinä et ole koskaan puhunut toimimasta, koska emme ole douche-johtajia. Joten nyt meidän pitäisi puhua toimimisesta.

Okei.

Kun toimit, käytätkö mielikuvitustasi? Käytätkö haavoja menneisyydestä?

Se on hyvä kysymys!

Tiedän; Olen hyvä haastattelija.

Minulla on tapana käyttää paljon tavaraa, joka on todellisuudessa tapahtunut elämässäni, ja vedän tunteista, jotka saivat tiettyjä kokemuksia. Sitten ainakin tuntuu olevan tuottavaa saada kaikki nämä tunteet [nauraa], minkä vuoksi aloin toimia yleisesti. Ja luulen, että käytän mielikuvitustani siinä määrin.

Joten voit tehdä itsellesi huutoa pelkästään kuvittelemasta jotain kamalaa? Olet niin herkkä?

Jen.

Tiedän sinut, mutta minun on pyydettävä ihmisiä, jotka eivät tunne sinua. Emily, oletko herkkä?

Olen herkkä tasolle, joka on ongelmallista.

Emily blushes watching TV. Hän punastuu jonkun televisioon.

[nauraaTarkoitan, olen puhunut terapeutin kanssa ennen sitä, ja hän on kuin, kiitos Jumalalle, että löysit.

Pistorasia.

Aloin toimia nuorisoteatterissa 11-vuotiaana. Mutta se on outoa, kun siitä tulee työsi. Ja sitten on muitakin osia, kuten täällä nauhurin kanssa, joka ei ole asioita, jotka ajattelette, kun olet poika, ja se on aivan kuten: "Tämä on turvallinen ja hyvä paikka tuntea paljon.'

ELM090118_377

Kashmirvilla ja silkki-, villa- ja puuvillapaidat, molemmat, Louis Vuitton. Kulta ja timantti kaulakoru, Cartier, 8 750 dollaria.
Ben Hassett

Näytät siltä, ​​että otat jotain ahdistusta tai kipua ja käännyt sen johonkin. Otat kaikki sinun, mitä sinä kutsuit,

Demonit?

Teidän demonit, ja käytät niitä hyväksi.

Rehellisesti, kääntämällä 30 vuotta - koska minä käännän 30 kuukautta parin kuukauden aikana - tiedän, että ihmiset puhuvat, kuten 30 vuotta ja kokemusta siitä.

Kolmekymmentä, flirty, ja kukoistaa!

[nauraa] Viisikymmentäni olimme todella mielenkiintoinen aika, ja viimeisten 10 vuoden aikana on tapahtunut paljon, sekä positiivisia että positiivisia. On outoa, kuinka paljon kääntymistä 30 kiteyttää elämäsi. Sen sijaan, että voisin vain elää unelmiani, jotka olin nuoruuteni ja saada tekemään työtä, jota rakastan tekemään ja tehdä ystäviä ja käydä läpi kaiken, niin se on kuin, mitä haluaisin aktiivisesti aikuisena?

Mitä haluat maailmalta?

On ollut mielenkiintoista herätä. Rakastan murhata.

Rakastat märehtimistä.

En voi todella auttaa sitä.

Onko siitä peräisin mitään hedelmiä?

On satunnaisia ​​hedelmiä.

Haluatko puhua siitä?

On satunnaisia ​​hedelmiä, ja sitten on usein unettomia öitä.

Todellakin. Saan ne puhelut. Minusta tuntuu niin paha, kun minun täytyy soittaa hänelle huonoilla uutisilla. Minä olen, "Kaikki on kunnossa." [Sinister voice] Mutta se ei ole.

Voi luoja.

Mitä luulet aiheuttanut ahdistusta? Luuletko että olet syntynyt sellaisenaan tai luuletteko, että jotain tapahtui, mikä teki sinusta erittäin arkaluonteisen tai luulet olevasi luonnollisesti säälittävä?

Mielestäni se on kaiken yhdistelmä.

Muistatko sinä hetken, jolloin tunsit enemmän ahdistusta kuin koskaan olit?

Joo, kun olin seitsemän. Silloin aloitin paniikkikohtaukset, joista olen puhunut melko laajasti. Luulen, että johdotuksesi on juuri sellainen kuin olet. Äitini sanoo aina, että olen syntynyt hermojeni ulkopuolella kehoni. Mutta olen onnekas ahdistusta kohtaan, koska se myös saa minulle suurta energiaa.

Olet todella hyvin seikkailunhaluinen. Ja olet rento. Tiedän, että se yllätti sinut kuulemaan, mutta tiedän, että olette rentoja. Kunnes et ole. Ja silloin kun et ole, et todellakaan ole.

Mielestäni valtava osa siitä on, että haluan elävän. En ole ammuttanut mitään kuuden kuukauden ajan, mikä on ollut hämmästyttävää, koska on ollut aikaa olla ystävien kanssa tai matkustaa.

Tässä on toinen 30-käänteinen asia, jonka olen ymmärtänyt: valitset perheesi. Ymmärrätte, että ystäväsi, ihmiset, jotka tulevat kanssasi näiden elämän seuraavissa vaiheissa - valitset perheesi.

Huomaan, että herätät ystävyyttä paljon.

Ha.

Onko se tärkeää sinulle?

Ei.

Kuka on suosikki ystäväsi?

Pidän todella [Lawrencein koirasta] Pippi.

Hänellä on persoonallisuus!

Rakastan Pippin äitiä.

Joten ystävät ovat sinulle tärkeitä? Ja miksi?

Mielestäni ystävyys on melko paljon. Tässä on toinen 30-käänteinen asia, jonka olen ymmärtänyt: valitset perheesi. Ymmärrätte, että ystäväsi, ihmiset, jotka tulevat kanssasi näiden elämän seuraavissa vaiheissa - valitset perheesi.

Ja mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä?

Uskollisuus on valtava.

Oi, rakastan sinua, että osoitit minulle.

Sinä olet ollut yksi uskollisimmista ystäväni vuosia. Ja uskon tietävän, että voit nauraa yhdessä ja että kaikki ei saa olla niin iso juttu.

Kuinka näet ammattimaiset virheet?

On varmasti asioita, joita olen päihittänyt itseni. Ha, yllätys, yllätys, se on haastattelun teema.

Eikö se suck, että meidän on opittava oppitunteja julkisesti?

Tuntuu siltä, ​​että monet ihmiset joutuvat oppimaan oppitunteja julkisesti nyt, koska maailma on kytketty.

Tarkoitatko sosiaalista mediaa?

Joo.

kuva

Brodeerattu villa ja puuvilla takki, mekko, molemmat, Louis Vuitton. Kauneusvinkki: Kääri itsesi Louis Vuitton Attrape-Rêves Eau de Parfum (240 dollaria) herkulliseen tuoksuun, herkkään tuoreiden kukkien ja tumman suklaan yhdistelmään.
Ben Hassett

Puhumme, sinulla ei ole suurta sosiaalisen median läsnäoloa. Ajatuksia? Miksi ei?

Vau, se oli hieno seuranta.

Tiedän; Minulla on tämä roikku.

Mielestäni se ei olisi minulle myönteinen asia. Jos ihmiset voivat käsitellä tällaista tuotosta ja panosta sosiaalisen median alalla, heille annetaan valtaa.

Minkälaisia ​​asioita päästät irti selästäsi?

Mitä pidän, miten katson. Kärsinyt pari vuotta sitten tunteella, miten katsoin, että olin tarkkailemassa, ja sitten tajusin, että minulle, josta olen jo huolissaan, minusta, mikä todella häiritsee minua, että ihmiset voisivat kommentoida. Joten se ei todellakaan ole jotain, mitä minä ajattelen nyt. Mutta toisella kaudella, jos olisin pahoillaan jotain, se häiritsisi minua paljon enemmän kuullessani, että ihmiset puhuisivat siitä.

Joo.

Jälleen kukaan ei todellakaan anna paskaa päivän lopulla paitsi minua. [Nauraa]

Valitettavasti ihmiset antavat paskaa.

No, kuten 30 sekuntia.

Sinusta, en minä. [Molemmat nauravat] Mikä elokuva muuttui elämäsi? Haluatko päästä eroon? Ilmeisesti paras elokuva on koskaan tehty Jurassic Park. Me kaikki tiedämme sen.

Mutta en ollut siinä, Jen. En ole Laura Dern, niin paljon kuin haluan olla.

Olitte hämmästyttäviä triceratopsin kanssa.

Se en ole minä! Toivon, että olin minä, mutta se ei ole minä.

Näytät niin hyvältä khaki-shortseissa. [Molemmat nauravat] Millainen rooli sinulla oli suurin vaikutus sinulle henkilökohtaisesti?

Rakastin tehdä Paper Man. Se oli noin 10 vuotta sitten. Se oli voimakas aika elämässäni. Olin juuri kääntynyt 20. Kaikki nämä kappaleet sopivat yhteen, ja se oli todella vaikuttava aika.

Huomaa, että hän sanoi "pizzat", ei "kappaletta".

[Nauraat] Kaikki pizzat sopivat yhteen.

Oletteko koskaan ajatelleet, että voittaisit Oscarin? Mikä ilmeisesti olet tehnyt.

Ei.

Pyysimme yhden yön ja olin kuin kiehtovaa jotain ja sanoin: "Emily, olette ehdolla kahdelle Oscar-palkinnolle!" Ja hän menee, "Jen, minä voin." Ja olin kuin, "Sinä teki !?”

ES ja JL: [Molemmat sanovat] Onnittelut!

ES: Hän oli yksi ensimmäisistä ihmisistä, jotka tavoittautuivat minulle, kun se tapahtui, mutta hän vain estää sen. Sinun oli estettävä se. [Molemmat nauravat]

Mikä on suurin siunaus ja mikä on j-o-b: n suurin vetokyky? Ja myös, mitä mieltä olet siitä? Ajattelen vanhempiani ja kuinka kasvoin työväenluokan perheessä. Siksi halusin työskennellä ihmisten kanssa, jotka eivät tule ulos perävaunuistaan ​​tai ovat myöhässä. Se on työtä!

Minä myös. Se ajaa minua pähkinöitä. Ammattimaisuuden puute tekee minusta todella hullua.

Mitä muita asioita, jotka saavat vuohen?

[nauraa] En pidä ajatusta siitä, että kukaan ajattelee, että tämä on aivan erityinen. Ei ole mitään valitettavaa. Se, että kukaan voisi ajatella, että [maine] on totta tai erikoista ....

Rehellisesti, niin monet unelmistani ovat nyt henkilökohtaisia ​​ja vähemmän ammattimaisia.

Mitä sanot on, näet verhon takana; olet nähnyt Oz.

Tarkalleen. Työni on hauskaa ja on ihanaa ja se voi olla vaikeaa, mutta se on myös sellainen, mutta kuinka vaikeaa se voi olla? [JL nauraa] Tiedät mitä tarkoitan?

Haluan todella, että voisimme sisällyttää kätesi eleesi.

Maailmassa on todella kovaa työtä, kuten Todella kovaa, ja kaikki ovat mukavia minulle ja tuovat minulle kahvin. Kuten, rauhoittua. Oletko tosissasi?

Toin sinulle kahvin! Olet elokuvan tähti; mitä muuta aion tehdä? [ES nauraaMinun piti tehdä kahvia.

[Tyylikäs ääni] Olen niin iloinen, että huomasit. Olen erittäin tärkeä.

Oletko koskaan käynyt läpi loitsun elämässäsi, missä olette tunteneet, että olet menettänyt otteen itsellesi?

Oi Jumalani, kävin läpi viime yönä. [JL nauraa] Kun olin teini-ikäinen, olin todella makealla paikalla. Sitten minun puoliväliin, olen todella menettänyt juoni. Monet asiat muuttuivat, ja tuntui siltä, ​​mitä suojaava kerros oli, että naamari, jonka rakentaisit itsellesi - tämä on persoonallisuuteni, tämä on se, kuka olen - täysin murskattu.

Mitä murskasi? Turvallisuus?

Elämäni rakenne muuttui niin paljon, etten tiennyt kuinka liittyä tähän uuteen versioon, tiedäthän? Vanhempani erosivat, ja kävin läpi tämän tavan, kun urani todella alkoi. Kaikki tapahtui heti.

On paljon helpompaa puhua elämästäsi realistisella tavalla sen sijaan, että nämä vääriä todellisuuksia olisivat. Kuten, jos näytän paksusta koirasta, se on luultavasti siksi, että seurasin mitä söin. En syö koko pizzaa ja sovi kokoon 2! [ES nauraa] Pidän ärsyttävänä, kun ihmiset tekevät elämästäsi täydelliseksi. Muistan, kun olit ensin puhunut ahdistuksesta ja lukemasta sitä ja olin samalla tavalla kuin "minäkin." Ja sitten minua ei tuntunut sellaiselta kusipäältä, joka tuonut sen ylös. Katsot maailmaa realistisesti.

Teet.

Teet.

Teet! Sanotaan vain "Teet" loppuun asti, ja se on koko artikkeli.

Odota! Meidän on puhuttava Hullu.

Asia josta piti Hullu oli, että kyse on ihmisistä, joilla on omat sisäiset kamppailunsa ja yrittävät korjata niitä pillereillä. Mutta näet näyttelyn aikana, että ihmisen yhteys ja rakkaus ovat todellakin ainoa asia, joka saa meidät elämän läpi. Pidin siitä ajatuksesta, ja rakastan Jonah [Hill]. Olin työskennellyt hänen kanssaan ensimmäisessä elokuvassa, jonka olen koskaan tehnyt [Erittäin huono], joten se oli 11 vuotta myöhemmin.

Joten kun tapasit hänet, oliko hän, kuten, iso juttu?

Olin 17.

Etkä ollut kukaan?

[Nauraa ja muuttaa ääntä] Olin kukaan. Minä olin ei kukaan. Se oli todella varhain hänellekin. [JL keskeytyy hänen isänsä puhelusta, lupaa soittaa hänelle takaisin]

Hän ei koskaan kutsu minua, joten en voinut sivuuttaa sitä.

Tiedätkö, että hänen isänsä tekee hillosta?

Hän tekee karhun hilloja. Mutta hän vain tekee ihmisille, jos he todella syövät sen.

Hän oli kuin: "Isäni haluaa tietää, haluatko jotain hillosta, mutta vain jos aiotte todella syödä sitä, koska hän ei halua tuhlata etikettiä sinuun." Se oli niin hyvä.

Hän on niin söpö.

Todella makeimpi, se on sydänsärkyvää. Odota, mitä sanoin?

ELM090118_380

Villa ja silkki mekko, Alexander McQueen, 7 950 dollaria. Kulta ja timantti riipus kaulakoru, Cartier, 8 750 dollaria. Diamond ja valkoinen kulta rengas, 3500 dollari, keltainen ja nousi kultaiset renkaat, 2 000 dollaria kukin, kaikki, De Beers. Mara Roszakin hiukset Starworks-taiteilijoille; makeup Rachel Goodwin Streetersissa; manicure by Naomi Yasuda MAOssa; tuotettu JTR Production
Ben Hassett

En muista. Voi Jona!

Oikein! On selvää, että viimeisten 11 vuoden aikana on tapahtunut paljon asioita, joten oli mukava vain olla keskenään.

Toisella muistiinpanolla: Sinulla on kaunis ääni, mutta vihaat laulaa.

En vihaa laulaa! Rakastan laulaa.

Mutta puhuit jotain äskettäin, ja olit kuin: "Mutta se on musikaali." Menimme sinut sisään Kabaree [Broadwayssä] ja olit kuin, "olin kauhea." Minusta tuntuu, ettet.

Yö, jonka Jen tuli katsomaan sisään Kabaree, molemmat kontaktiini pudotettiin silmistäni.

Hän on sokea kuin pipo.

Se oli niin outoa. En ole koskaan ollut sitä koko elämässäni.

En olisi koskaan huomannut. Leuka oli lattialla koko ajan; En voinut uskoa mitä näen.

Olet paras, äiti.

Haluan albumin sinulta linnakkeista.

Tallennan albumin juuri sinulle. Teemme 1990-luvun maanmuotoista musiikkia!

Herranjumala! Teetkö minut 1990-luvun maan albumiksi? [Aloittaa laulamisen "Kuka minä olen" Jessica Andrews] "Minä olen Rosemaryn tyttärentytär." Minä haluan sen!

Se on sinun suosikki.

Teemme sen. Okei, joten haluaisit laulaa. Pidätkö tanssimisesta?

Rakastan tanssimista.

Todella? Jumala, sinä ja minä emme voineet olla erilaiset. Miksi haluat tanssia?

Koska se on hauskinta maailmassa.

Opitko tansseja nopeasti?

Tanssi on minun erittäin suosikki taidemuotoni katsella.

Ugh.

Mitä? Teit ballerinaa [in Punainen Sparrow].

Kerro, kerro siitä.

Kerro minulle lisää.

Fucking kurja. En osaa oppia koreografiaa. Se ei napsauta mielessäni. Pizzat eivät tule yhteen.

Pizzat eivät toimi.

Katson, että joku tekee jotain ja sitten olen sellainen kuin: "Kuinka sait kätesi tänne?" Tarkkailisin koreografiani ja olisin sellainen kuin: "Mutta pääsi vain teki 360. En voi tehdä sitä."

Sinä vain täysin eksor- cisoit sen.

ELM090118_383

Kivet tähtiä Attrape-Rêvesin, Louis Vuittonin yhdeksännen hajusteen, käynnistämisessä, joka käynnistettiin tässä kuussa.
Louis Vuitton

Mikä on sinun surullinen ja yksinäinen elokuvasi?

Kaikki Nancy Meyers.

Voi kyllä. Entä Vauva Boom?

ES ja JL: [Molemmat sanovat] Vauva Boom!

Laitoin Bridget Jonesin päiväkirja. Bridget Jones tuntee minut. Minulla oli yksi yön kamala unettomuus, kuten satunnaiset unettomuus. katsoin Bridget Jones.

minä aloitin 30 Rock, ja se on ollut melko hyvä.

Sepä kiva. Me kaikki tarvitsemme Tina Feyn. Haluatko taas palata settiin? Tai oletko sellainen rauhassa, ettet työskentele juuri nyt?

Olen rauhassa. Mielestäni on ollut hyvä hetki saada hieman näkökulmaa, koska asiat olivat niin raskasta työtä viimeksi kuluneina vuosina. Ja rehellisesti, niin monet unelmistani ovat nyt henkilökohtaisia ​​ja vähemmän ammattimaisia.

Etkö halua maailmanrauhaa?

Ei, haluan maailmanrauhan!

No, se kuulosti, ettet halunnut maailmanrauhkaa sekunnin ajaksi.

Se on vähemmän ajatellut seuraavien 10 vuoden aikana ja mitä on tapahtunut ja vain rentouduttava siihen, mitä tulee sen sijaan, että yritetään hallita tulosta.

Olet erittäin hyvä siitä, minä sanon teille.

Olen parantumassa sitä.

Olisitko äiti? Hän on paras äiti; hän on niin vaalia.

Näin olet! Uskon, että äidin vaisto on erittäin vahva ja aina ollut.

Kiitos kulta.

Minun näkemykseni lapsista on muuttunut, kun olen ikääntynyt. En koskaan vauvasta tai mitään. Teini-ikäisenä olin kuin, en koskaan ole naimisissa, en koskaan ole lapsia. Ja sitten sain vanhemman ja olin kuin, haluan todella mennä naimisiin, haluan todella olla lapsia.

Kun olin teini-ikäinen, jokaisen poikaystävän, jonka olin pitänyt, olin sitä mieltä! Olin se tyttö. [Nauraa] ​​Eikö olisi hienoa, jos voisimme olla vauva?

Aw, koko kylä.

Science.

Se on käännekohta 30, missä olet, en ole niin nuori. Olen nuori, mutta en ole niin nuori.

Voin kertoa, että olet hedelmällinen vain katselemalla sinua.

Hitto.

Näen sen vitun kasvoissasi.

Kiitos. Se on makea asia, jonka olet koskaan sanonut minulle.

Minua olisi kunnia isäsi lapsillesi.


Tämä artikkeli ilmestyi alun perin syyskuun 2018 numerossa ELLE.

Hanki uusin kysymys ELLE