kuva

Getty Images

Aveda Stress-Fix Concentrate Rollerball, 24 dollaria;

aveda.com

kuva

Avedan ystävällisyys

Vaikka meillä on varmasti hauskaa siihen, mitä me teemme, kriittinen aika on ehdottomasti olemassa ELLE.com-toimistossa. Ja erään erityisen stressaavan iltapäivän aikana oli kiehtovaa - puhumattakaan hilpeästä näkökulmasta, sillä vähintään kolme muokkaajaa samanaikaisesti sammutti samantyyppiset lasipulloja pöydän laatikoiltaan ja hengittävät syvään ja samanaikaisesti. Onneksi kyseinen aine oli ranskalaisen laventelin, lavandinin ja clary-salvia G-luokiteltu, harmoninen sekoitus - joka tunnetaan myös nimellä Avedan loistava rauhoittava Stress-Fix-konsentraatti.

"Yleensä jotain, jonka laitat suoraan sieraimen alle ja hengität sisään, suosittelen raskasta tutkimusta", myöntää Danielle, yksi syyllistyneistä. "Mutta tässä tapauksessa olen varma, että erittäin pätevä tiedemiesryhmä on tehnyt kaikki tarvittavat testit. Olen melko paljon ahdistunut, joten aina kun saan vähän helpotusta, on taivas."

Siitä päivästä lähtien kätevät rullalaudat ovat löytäneet tiensä kukkaroihin ja useampiin työpöytiin, positiivisesti zen-tuoksuun valmiina pitkiä aikoja, tärkeitä kokouksia ja tuhoisia Ryan-Goslingin liittyviä uutisia. Se, että meidän Mennä! Mennä! Mennä! Työilmapiiri sattuu olemaan kaupungissa, joka ei koskaan asu, kuten Megan toteaa, "resepti stressille". "Pidän tätä pienintä rullalautaa työpöydälleni ja käytän sitä jatkuvasti koko päivän ajan, kun asiat tuntuvat ylivoimaisilta", hän sanoo. "Sen voimakas laventeli-kaava poistaa välittömästi sinusieni ja päänsä. Plus, laventeli on äitini suosikki tuoksu, joten pieni muistutus hänestä rauhoittaa minua."

Rollerballin kyky viedä hetkeksi rauhallisempi paikka tai muisti näyttää olevan yleinen teema - vaikka se voisi olla äiti Meganille, Victoria, se on Ranskan eteläinen. "Vietin lumoavan kesän lukion vaelluksella Provencen kautta", hän muistelee. "Jos voisin sulkea tuon tuoksun muistin, se olisi tämä hämmästyttävä sekoitus laventeliin ja salviaan." Ja kun Justine henkilökohtaisesti kiertää Tata Harperin oman rasituksen lieventämisen rullalautaansa, hän antaa myös hetkellisen pakopaikan. "Ihon guru antoi minulle aromaattisen stressihoidon injektiopullon, kun kävin hänen tilansa Shorehamissa, Vermontissa", hän sanoo. "Haistelen sitä uskonnollisesti, kun tunne stressaantuneen työssä, ja se kuljettaa minut takaisin vehreään vihreään taloonsa, jossa koirat ovat aina hiljentymässä ja tuore laventeli on aina kausi. Haluan mennä sinne."

Lisäksi Natalie haluaa huomauttaa, että se ei ole vain tuoksu, joka voi tuoda raskasta nostalgiaa, vaan rakentamista: "Rollerballs ovat BOMB, koska ne muistuttavat 90-luvulta." (Niin, niin totta.) Rajoitettu liian, kuka tahansa?

Joka tapauksessa, kun useimmat meistä ovat tyytyväisiä pikajuoksuun, ennen kuin tiivistetään uudelleen, Megan toteaa, että siellä on erityinen tekniikka laventeliin perustuvan nirvanan aikaansaamiseksi: "Jos olen todella mielialalla (tai hyvin, pahalla tuulella) teen sen, mitä oikeastaan ​​pitäisi tehdä sen kanssa ja soveltaa hieman ranteeni, työnnä yksi sieraimeen samalla kädellä syvään henkeä sisään ja ulos, ja sitten vaihtaa sieraimiin ja toistaa. " Ahhhh.

Aiheeseen liittyviä linkkejä: #ELLEloves: Maan suolaa Bakeryn täydellisiä evästeitä

Aiheeseen liittyviä linkkejä: #ELLE-kengät: Everlanen Petra-kangaskassi