kuva

Ashley Longshore

Kuva: Ashley Longshore

Kun Blake Lively kävi ensimmäistä kertaa Ashley Longshoren New Orleansin studiossa vuosia sitten, näyttelijä otettiin välittömästi hänen laajoihin, muotivaikutteisiin luomuksiinsa. (Audrey Hepburn, Kate Moss ja Hermès tekevät säännöllisiä esiintymisiä taidemaalassa.) "Hänellä on elinvoimainen ja erilainen persoonallisuus, joka on kaikkialla hänen työnsä suhteen", Lively kertoo minulle. "Minä näin hänen mieleensä, huumoriaan ja villi maailmaansa. Se katsoi hänen suodattamattomaan itsensä, joka näkyy jokaisessa maaliosassa, vetänyt minut sisään."

Longshore muistelee, että heidän mahdollisuutensa tapahtuvat hieman eri tavalla. "Kaikki, mitä näin, oli jalat ja upeat hiukset ja vaimoni oli kuin" Oi jumalani Ashley, luulen että hän olisi kuuluisa ", Longshore sanoo, lämpimällä, eteläisellä piirroksella, joka saa sinut tuntemaan sinut tunnetuksi toisiaan vuosia. "Sanoin," Sulje, se on Blake Lively "."

kuva

Ashley Longshore

Kuva: Ashley Longshore

Kaksi niistä on tullut ystäviksi (Lively ei ole vain Longshore-työn ahkera keräilijä, vaan myös hänen oppilaansa: Longshore opetti häntä maalattavaksi) ja viimeisimmät yhteistyökumppanit. Kaksi haaveili kokoelma luonnon innoittamia koriste tyynyjä, jotka juuri käynnistynyt Lively uusi elämäntapa sivusto, säilyttää. Pidimme Longshorea saadaksemme kauha näyttelijän maalaustaidoista, hänen vaikuttavasta Instagram-taidemyynnistään (hänen palansa myytiin muutamassa sekunnissa siitä, että hänet lähetettiin hänen Insta-tililleen) ja hänen suunnittelija käsilaukun pakkomielteensä. ("Minä olen sellainen kaupunkien hippi, joka käyttää paljon timantteja, kantaa Céline-laukkuja ja kuluttaa Rick Owens-kenkiä kaikkialla", kertoo Longshore.)

kuva

Ashley Longshore

Kuva: taiteilija hänen työnsä kanssa; Ashley Longshore

Tiedän, että opit Blakeille miten maalata. Kuinka arvot hänen maalaustyönsä?

Vietimme paljon aikaa maalaus yhdessä. Minun täytyy kertoa teille jotain: Hän on hyvin huolellinen ja paljon prosessia. Hän on hyvin tietoinen värivalikostaan, ja hän on hyvin taiteilija. Olin erittäin vaikuttunut hänen lahjakkuudestaan.

Maalauksesi ovat erittäin muodikkaita, mutta rakastan sitä, että lähestyt sitä komedikoituna, sassysti. Mikä on viesti, jonka yrität lähettää?

Olen todella kiinnostunut naisista, etenkin amerikkalaisista naisista, ja siitä, miten kuvataan ja määritellään yhteiskunnassa. Miksi kaikki suut pudota, kun he kohtaavat todellisen Birkinin? Se on sama kuin mies viileässä urheiluautossa. Se on pakkomielle asemasta ja asioista, jotka määrittelevät meidät. Niinpä paljon työtäni on näistä vahvoista, äitien luvuista, jotka tunnistan siitä, kuinka ilmaisumme on menestyksekäs kulttuurissamme, ja se on huippumuotoa. Olen pakkomielle tämän kaiken hulluuden kanssa, joka on ohutta, sillä on oikea käsilaukku ja olen myös uhri. Minulla on 10 Céline-laukkua - minulla on todellinen ongelma. Kabinetti romahti kuin kaksi viikkoa sitten. Uusi Tom Ford, joka juuri tuijotti vaatteeni yli reunan.

kuva

Ashley Longshore

Kuva: Ashley Longshore

Onko olemassa muita lausuntoja, joita yrität tehdä työnne läpi?

Minulla on tämä maalaus, joka sanoo: "Anteeksi, älä anteeksi." Olen 37-vuotias amerikkalainen nainen, joka sanoo: "Asun tässä maassa ja voin tehdä mitä haluan. Olen taiteilija ja minä työskentelen persettäni ja jos haluan viettää 20 000 dollaria käsilaukussa, niin anteeksi, en ole vitun anteeksi. Okei?' Se on enemmän ilmaisua naisvaltaisuudesta: Tyttö, mene tekemään mitä haluat ja saamaan mitä haluat, koska voit!

Kappaleesi (kuten Veuve Clicquot -maalaus, joka kertoo #Bottle Fed), ovat hyvin sosiaalisia mediaystävällisiä. Luotko tällä välineellä mielessäsi?

Haluanko luoda taidetta nimenomaan nähdäkseni, mitä tapahtuu sosiaalisen median yleisön kanssa? Ei. Luomaan taidetta, koska minulla on jotain mitä haluan sanoa. Mutta se on hauska asia, koska kuka ei halua ottaa huomiota sosiaaliseen? Kuinka he reagoivat tähän Audrey Hepburnin kappaleeseen Kate Mossin kappaleella? Se on itsessään mielenkiintoinen asia. Mutta sieluni ei olisi oikein tehdä vain sellaisia ​​asioita, joita ihmiset pitävät sosiaalisessa mielessä. Mutta sanon tämän: Jos lähetän jotain Chanelille, Anna Wintour, Birkin, väkijoukko menee hulluksi. Anna minun pudottaa F-pommi, etkä ole koskaan nähnyt niin paljon tykkää. Suurin osa seuraajista on naisia, ja he ovat ärsyttäviä, siellä ja rakastavat ajatusta ilmaista itseään. Enemmän tätä "tarvitse olla nainen koko ajan" paskaa.

kuva

Ashley Longshore

Kuva: Ashley Longshore

Voit myydä paljon työtä Instagram-tilisi kautta. Kuinka nopeasti asioita myydään?

Se on melko huono: voin lähettää jotain, kuten kuvasta minua pyyhkäisemällä kimallusta tyhjän kangaspuolen päälle, ja saan heti tekstiviestit ja ihmiset lähettämällä sähköpostia minulle siitä. He ovat kuin: "Oi jumalani Ashley, aiotko laittaa hartsia siihen? Mikä väri on se? Milloin se tehdään? " Minulla on ollut asiakkaiden teksti minulle heidän AmEx-kortinumeronsa ja sanoa: "Haluan, mitä juuri lähetit Instagramissa." Se on erittäin voimakas asia näinä päivinä. Sosiaalisen median avulla taiteilijat luovat ihmisiä luomisprosessiin, ja ihmiset rakastavat sitä.

Se on niin paljon demokraattisempaa ja kutsuvaa kuin perinteinen gallerian muoto ...

Taiteilijat haluavat vain rakastaa ja ymmärtää. Gallerioita ovat ne, jotka ovat tehneet sen elitistiseksi. Kuka haluaa käydä Chelsean galleriassa ja saada jotain heikossa tytön räpyttää sinut läpi hänen mustat, sarvikuoren silmälasit? En todellakaan ole. Kun ihmiset tulevat työhuoneeseeni, annan heille hymyn ja lasin Veuvea.

Olet juuri käynnistänyt tämän Artgasm-ohjelman. Mikä se on tarkalleen?

Olen vakaasti uskovainen, että taiteen pitäisi olla kaikkien saatavilla. Sanotaan, että voisit maksaa 2,500 dollaria ja olla osa Jeff Koonsin yksityisen taiteen jäsenyyttä, ja neljä kertaa vuodessa saat Jeff Koonsin toimittaman sinulle jotain ja hän allekirjoittaa sen. Luuletko, että se olisi hienoa? Se on pohjimmiltaan mitä teen. Se on pohjimmiltaan tapa minulle työskennellä muiden brändien kanssa ja tapa keräilijöilleni saamaan omat kappaleeni, jotka vain menevät arvoon.

Related: Miten aloittaa taidekokoelma You'll Love ikuisesti

Related: Christopher Williams kuvittelee mainontaa ilman Photoshopia

Aiheeseen liittyvää: Miksi naispuolinen graffitieto on enemmän kuin taidetta