Selena Gomez vahvistaa hänen Justin Bieber-vapaa "Life's Great" New Yacht Instagram Photos

Viime yönä sekä Selena Gomez että hänen entinen Justin Bieber ottivat hetken Instagramille päivityksensä kesällä ja itärannikolla. Bieber oli ensimmäinen, jakamalla paparazzi-kuva itsestään ja hänen sundansasa Hailey Baldwinin kanssa hieman väsyneemmäksi pian Ihmiset kertoivat, että nämä kaksi hidastivat häät suunnittelua alas, koska asiat olivat liian voimakkaita. Baldwin piti sitä.

Julkaisija, jonka Justin Bieber (@justinbieber) jakaa

kuva

Instagram

Noin 60 minuuttia sen jälkeen, Gomez jakoi visuaalisen vahvistuksen "elämänsä suuresta", jonka hän myös kirjaimellisesti sanoo Instagram Live -ohjelmassaan. Gomez julkaisi ensimmäisen kerran Instagramin kuvaansa itsestään parhaimmista elämästään jahtiin ystävien kanssa. Veneen laukaukset esittelivät hänet bikinit, joissa oli uusia pitkät hiukset ja otsat.

Selena Gomezin (@selenagomez) yhteinen viesti

Hänen mukaansa kuumaa Instagram-tarinaa heräsi, ja hänen ystävänsä Caleb Stevens teki sen (romaanihuhuja heitetysti aiemmin tänä kesänä, Gomez on mielellään yksin ja hän on hänen parhaan ystävänsä pikkuveli):

kuva

Instagram

kuva

Instagram

Instagram Live -tapahtuman aikana hän myös antoi fanilleen päivitykset useista hänen projekteistaan.

Uuden albumin, joka "kuulostaa todella hämmästyttävältä", Gomez paljasti suosikkikappaleensa nimeltä "harvinainen". No, ehkä, koska hän rikkoi otsikkoa ymmärtämättä, ettei hänen tarvitse vuotaa sitä. Silti "se on kaunis, enkä voi odottaa sinua kuulemaan sitä", hän sanoi. Hän myös keskusteli albumistaan ​​"erittäin rehelliseksi, mutta leikkisäksi." Ja minusta tuntui olevan luovasti, että se on todella hienossa suunnassa. Halusin vain, että se tuntee mitä tapahtui täällä, mikä oli paljon. "

Se zombie-komedia-elokuva, joka ammuttiin New Yorkissa, hyvin, hän on tehnyt. "Olen lopettanut elokuvan New Yorkissa, ja se oli todella hauskaa", hän sanoi. Hän haluaa toimia enemmän. "Haluaisin tehdä enemmän elokuvia, se on tulossa, olen vain sellainen, mitä voin tehdä."

Muita elämäpäivityksiä sisälsivät hänen saada otsatukka ja hänen syntymäpäivä. "Käännyin 26. Ilmeisesti se tarkoittaa, että olen aikuinen nyt joillekin ihmisille."

Hän sanoi myös, että asiat menevät melko hyviksi näinä päivinä, vaikka hän ei ole päivässä kuin muitakin ihmisiä. "Elämä on hienoa", hän sanoi katsojille. "Rakastan Nicki Minajin uutta albumia, rakastan Travis Scottin uutta albumia, pidän Drakeista, mutta Travis on saanut sydämeni varmasti." Mikä on meidän suosikki linja? "Vauvan äiti kannessa Forbes."[Viittaus Scottin tyttöystävään ja Gomezin ystävään Kylie Jenneriin] .... Hyvä, kaverit, no, se on pohjimmiltaan elämäni pähkinänkuoressa. Se menee hyvin, todella hyvin. Olen tekemässä paljon lukemista, työskentelemistä, ajattelemista teistä, ja se on se, se on vain sinulle. "