Meghan Markle ilmoitti olevansa "pitkä historia isänsä pettymyksestä" Thomas Marklen kanssa

Uusi Thomas Markle -haastattelu julkaistiin tänään, jossa hän teki tavanomaisensa: valitti siitä, että Meghan Markle ei puhu hänen kanssaan, koska hän jatkaa haastatteluja huolimatta siitä, että hänen ja prinssi Harry pyysi häntä jo kauan. Mutta tällä kertaa, Aurinko Hän puhui myös lähteistä, joita hän kuvailee "Meghan lähellä oleville ihmisille", jotka kollektiivisesti kutsuivat BS: lle Thomasin väitteestä, että Meghan katkaisi hänet kokonaan (hän ​​voi vielä puhua hänelle äitinsä Doria Raglandin kautta) ja teki selväksi, että Thomas on pitkään ollut Meghanille kipu, ennen kuin hänestä tuli Sussexin herttuatar tai jopa aloitti prinssi.

"Hänen käyttäytymistään on jotain, jonka hän on joutunut käsittelemään suurimman osan aikuiselämästään", lähteet sanovat. "Pitkää historiaa on ollut" isä pettymys ", kun hänen elämänsä on järkyttynyt järkyttyneenä hänen suhteensa hänen suhteensa vuoksi. Hän ei ole järkyttynyt eikä yllättynyt hänen käyttäytymisestään ja käsitellyt sitä kaiken kaikkiaan paljon armolla. "

Tässä vaiheessa Meghan on antanut vain yhden virallisen huomautuksen isälleen ennen hänen hääparantaa Prinssi Harryille. "Valitettavasti isäni ei osallistu häätmme", hän sanoi sitten. "Olen aina huolehtinut isäni ja toivon, että hänelle voidaan antaa tilaa, jonka hän tarvitsee keskittyä hänen terveyteensä."

Ja kun palatsi on raportoitu harkitsevansa aggressiivisempia strategioita Thomasin ja Meghanin puolisirkkaiden jatkuvaan roskakoriin puhumiseen lehdistössä, Kensington Palace ja kuninkaallinen perhe eivät ole vielä tehneet mitään muuta kommenttia Marklesista.