Justin Bieber ja Selena Gomez raportoivat olevan "Ei yhteyttä" toistensa kanssa juuri nyt

Elämä jäljittelee taidetta tänään, koska Selena Gomez ja Justin Bieber eivät enää puhu kuin he ussssed tehdä, Ihmiset raportoi. Upeimmassa merkissä on-off pari on poissa ääretön (nyt!) Lähde kertoi pistorasiaan, että "Justin ei ole yhteydessä Selenaan nyt. Hän näyttää olevan kunnossa. "Hän ja Hailey Baldwin muuten tytöt, jotka hän ja Gomez väitetysti kerran menivät pariskunnan hoitoon, ovat pehmeitä, varmoja, mutta eivät vielä juurikaan. "Hän on yksinäinen ja ei kenenkään kovaa," sanoi lähde. "Hän on tunnettu Hailey vuosia, hän on hyvin mukana Justin kirkossa. Hän pitää ripustettavana hänen kanssaan. Hän on hieno henkilö. Heillä on hauskaa yhdessä, mutta heillä ei ole suhdetta. He ovat kaksi yksinäistä ihmistä, jotka nauttivat toistensa yrityksestä. "

E! ilmoitti viime kuun alussa, että Gomez oli "täysin siirtynyt" Biebsistä ja "ei ole kiinnostunut tulemaan takaisin hänen kanssaan pian," useita lähteitä kohti.

"Hän kunnioittaa häntä henkilöksi, mutta on päättänyt, että hän on paljon onnellisempi tekemässä omaa asiaansa", yksi lähde sanoi. "Selena harvoin vain kertoo Justinista, ja hän on täysin avoin datingille. Et voi koskaan sanoa koskaan hänen ja Justinin kanssa, mutta tällä hetkellä he eivät ole yhteydessä, ja hän tuntee olevansa erittäin vahva ja sisältöinen."

Huhtikuun puolivälissä, lähde kertoi Viihde tänä iltana että "hän rakastaa häntä niin paljon, mutta he molemmat tietävät vakavan suhteen juuri nyt on vain liikaa ryhtyä." Silloin "he olivat hyvin ystävällisiä ja siviilejä, mutta he ovat yhä hyvin lähellä.