ashton kutcher

Thomas Whiteside

Aiemmin tänä vuonna Ashton Kutcher osallistui ikimuistoiseen juhliin Beverly Hillsissä mukana hänen tyttöystävänsä, näyttelijä Mila Kunisin. Se oli kuudestoista syntymäpäivä Brantiin Ferrenin, Applied Mindsin laboratorion perustaja, johon osallistui kuka on superrich nerds, mukaan lukien Matt Groening (luoja Simpsonit), Nolan Bushnell (Atarin perustaja ja pongin luoja) ja Bob Metcalfe (joka keksi Ethernetin). Mikä oli keskustelu kuten?

"Puhumme pyöreästä polarisaatiosta vastaan ​​vertikaaliseen polarisaatioon", Kutcher sanoo. "Jos polarisoitunut aalto liikkuu myötäpäivään ja se palaa jotain, se palaa välittömästi vastapäivään. Puhumme siitä, koska se liittyy radiotaajuuksien lähettämiseen." Öö mitä?

Kutcher, 35, vie henkeään ja hymyilee. "En usko, että voin selittää sen. Pohjimmiltaan jokainen pöydässä oleva henkilö - myös tyttöystäväni - oli älykkäämpiä kuin minä." Oliko Miehen puolikkaat jopa keksiä? "Ei ole välttämättä sovellettavaa tietoa kaikille ympäristöille", hän sanoo.

Kutcher on arvokas kääritty todella komeaan arvoitukseen. Hän on aikaisempi malli, joka on tehnyt uraa rakastettavien rakojen ja jalkapallojen pelaamisesta (Se 70-luvun Show; aliarvostettu Ilman ehtoja); kirjailija, joka kerran tweetoitsi kuvan vaimosta Demi Moore silitysään vaatteitaan pukeutuneina vain valkoiseen bikinit; kilpikonna, joka punkkasi Kim Kardashian ajattelemaan, että hän oli räjäyttänyt huoltoaseman. Silti hän on myös kaveri, joka kauan ennen kuin Justin Timberlake laittoi nimensä MySpacessa tai Will.i.am lanseerasi omat iPhone-lisävarusteet, oli osoittautunut tekniseksi osaajaksi. Kutcher oli varhaisen sijoittajan Skype-yhtiöön (yrityksen arvo oli 2,75 miljardia dollaria, kun hän tuli sisään ja myytiin myöhemmin 8,5 miljardiin dollariin) ja sijoitusyhtiöönsä kuului A-Grade-kumppanuus Madonnen johtajan, Guy Osearyn ja supermarket-magnaten Ron Burkle - on kädessään lonkka, kekseliäisiä aloittelijoita, kuten Spotify-musiikkisivustoa ja Airbnb-sohva-surf -työkalua.

Tänä kesänä Kutcher tekee joustavaa ammatillista harppausta, joka ensimmäistä kertaa voisi sulauttaa julkisesti hänen kaksoishenkilöidensä - aikamme tunnetuin nero Työpaikat, odotettu bioppi Applein myöhäisestä perustajasta. Olisiko oikea Ashton Kutcher kirjaudu sisään?

Warner Brosin osavaltio Burbankissa, Kalifornia, missä Miehen puolikkaat versoja, Kutcherin perävaunu on kaksikerroksinen behemoth, joka näyttää enemmän kuin jotain Muuntajat 3 kuin pukuhuone. Haalistua farkut ja harmaa T-paita, näyttelijä tulee esiin tästä pyhäkköstä, joka heiluttaa auringonvaloa. "Haluatko kahvin?" hän kysyy.

Vuonna 2011, milloin Miehen puolikkaat Chuck Lorre toi ensimmäisenä Kutcherin korvaamaan postmeltdownin Charlie Sheenin - rahapelitoiminta, jossa näyttelyssä oli keskimäärin 14 miljoonan viikoittaisen katsojan keskimääräinen vahva (jos hieman alhaalla), hän kuvitteli Kutcherin luonteen rock-tähtenä massiivisella seurueella . "Minulla oli sellainen vaikutelma, että olin tällainen suurempia kuin elämää, jolla olisi positiivinen kaveri", Kutcher sanoo. "Kun tapasimme ja ripustimme, hän tajusi, että olin vain geek." Lorre yhtyy: "Decadent julkkis lähestymistapa yhtäkkiä tuntui hämärästi Jurassic tapaamisen Ashton. Hän on paljon kehittyneempiä, ja halusin, että hänen hahmonsa näyttää heijastavat sitä." Näin Walden Schmidt syntyi varakkaana Internet-yrittäjänä - iho, joka sopii toimijalle paremmin yhteen. (Tietokannan mukaan Kutcher ansaitsee huhutun 800 000 dollarin episodi ja sen nettovarallisuus on yli 140 miljoonaa dollaria.)

Kutcher alkoi investoida vakavasti techiin viisi vuotta sitten, sen ajan, kun hän voitti CNN: n hyvin julkisessa kilpailussa, jolloin hänestä tuli ensimmäinen Twitter-kokonaisuus houkutellakseen miljoonia seuraajia. Niiden uusien yritysten tunnistaminen, jotka ansaitsevat siemenrahoituksen, on tunnettu kutcherin etenemisestä. "Olen erittäin kilpailukykyinen", Oseary sanoo, "ja halusin vain potkaista persettäni. Jokainen suuri kauppa - kun sain sen selville, hän oli jo siellä. ." Joten sen sijaan, että yrittäisivät voittaa Kutcherin, Oseary nosti 15 miljoonaa dollaria saadakseen A-palkinnon maasta ja liittyi voimansa hänen kanssaan. "Internetissä", Oseary myöntää, "Ashtonia ei ole lyönyt."

Ei ole väliä kuinka aito Kutcherin Silicon Valley uskoo - tai kuinka hämmästyttävää hänen fyysisen muistomerkkinsä 70-luvun aikakaudella Steve Jobs - kelpoisuus ei voinut estää vitriolin vuoroveden, joka seurasi hänen laskeutumistaan ​​lihavalla, erittäin halutulla lyijyllä Työpaikat. (Vanity Fair n verkkosivustolla, jonka otsikkona on "Ashton Kutcherin uutiset kuin Steve Jobs luopumatta Hollywoodista.") "Työpaikat ovat niin läsnä ja kuvitteellisia, heitä olisi painostettava kenenkään kanssa cast ", vaatii elokuvan johtaja Joshua Michael Stern. Kutcher sanoo selkeästi: "Se oli jotain, jota pelkäsin tehdä. Se ilmoitti minulle, että se oli hyvä asia."

Näiden kahden miehen välinen muistikuva osoittautui enemmän kuin ihon syvyys. Molemmat olivat kollegiohäviöitä ja miehen poikia, jotka työskentelivät kädellään - Kutcherin isä oli puusepän Iowassa; Työpaikat "oli mekaanikko Palo Altossa. Ja molemmat olivat väärennettyjä pranksterit. Ennen kuin keksin henkilökohtaisen tietokoneen vuonna 1976, Jobs ja Apple-perustaja Steve Wozniak punkkivat puhelinyrityksiä - suuria aikoja - markkinoimalla laitonta laitetta, jonka avulla ihmiset voisivat soittaa ulkomaille ilmaiseksi.

Mutta ehkä tärkeintä, sekä Kutcher että Jobs pysyivät huolimatta aliarvioinnista huolimatta. Kun Jobs avasi ensimmäisen Apple-myymälän vuonna 2001, Työviikko juoksi tarinan otsikolla "Anteeksi, Steve: Tässä miksi Apple Stores ei toimi." Kutcherin mukaan hän on oppinut käyttämään ihmisten alhaisia ​​odotuksia hänen eduksi. "Ihmiset täyttävät aihiot todella nopeasti, ja he menevät:" Oi Jumalani, hän on näyttelyssä ja [on tyhmä], joten hänen on oltava tyhmä ", hän sanoo. "En voi valvoa sitä, en yritä eikä haluan." Luultavasti hän on se, joka jatkaa väärinkäsitystä. Kukaan ei olisi vakavasti otettu tehtävässään, sillä se olisi allekirjoittanut Nikon-mainoskampanjan, jossa Kutcher epäilemättä vakoilee kuumia nuoria naisia, kuten jos se vahvistaa ironista kyllä ​​- kaikki hänen kauan olleet olettamukset: hän on tyhmä ja ihana, kyllä; helppoa silmiin, varmasti; mutta kevyt. "On jotain hyötyä siitä, että ihmiset aliarvioivat älyllesi, niin paljon kuin sinulle paljastuu. He olettavat, ettet tiedä, mistä puhut, sitten yhtäkkiä teet. tiedä, sinulla on tietoja, joita normaalisti ei olisi. "

Elokuva seuraa Jobsin LSD-päivistä Portlandissa, Oregonissa, Reed Collegessa hänen aluksi videopelisuunnittelijana Atari-elokuvassa, kunnes hänet poistettiin ja myöhemmin menestyi takaisin Applelle. Kutcher valmisteli opiskelemalla noin 200 tuntia materiaalia, Jobsin puheenvuoroista harvinaisiin televisiohaastatteluihin. Setissä hän pysyi luonteeltaan laukausten välillä; hän jopa laskeutui sairaalaan kaksi päivää menettämättä 20 kiloa hedelmällisessä ruokavaliossa, jonka Jobs seurasi (josta sanotaan, että nimi on Apple). Stern muistelee kuvaamista Jobsin todellisessa lapsuudenkodissa Bayn alueella, kuuluisassa autotallissa, jossa Apple syntyi. "Ashton liitti kaiken rauhallisella tavalla", hän sanoo. "Se oli hänen talonsa."

Kutcher on ylpeä työstä ja hyvästä syystä. Elokuva ei ole täydellinen, mutta kun Kutcherin työpaikat tuijottavat itsensä peiliin, kun heidät kieltäytyvät lapsen isyydestä (Jobs lopulta tunnusti tytär, joka on syntynyt ex-tyttöystävälle), näyttelijä näyttää gravitaksen, viilua. Toki hän hallitsee Jobsin slouched shufflea sekä hänen puheen malleja ja toimintatapojaan (se on kuin jokainen sanat hän puhuu on osa TED-puhelua), mutta todellinen temppu on, miten Kutcher taipuu hänen luontaiseen viehättään uudella tavalla: huolimatta Hänen maineikkautensa myötä Jobsillä oli visionäärinen karisma, ja Kutcher myy tätä näkökohtaa yhtä vakuuttavasti kuin Jobs itsekin myi kerran iPhonensa uusiin iterointiin. Kutcher kertoo meille, miksi niin monet ihmiset deified Jobs. Ja jos elokuva menestyy - huolimatta käsikirjoituksesta, joka joskus voi tuntua bullettipisteen yleisnäkymästä aiheen elämäkerrasta pikemminkin kuin perusteellisesta psykologisesta koettelemuksesta - se johtuu sen tähdestä.

Silti, ennen kuin se osui teattereihin, Työpaikat oli kiistanalainen asia. Vaikka aikaisemmat arvostelut sen jälkeen, kun tammikuun ensi-iltansa Sundanceissa oli positiivinen noin Kutcherin suoritukselle (jos soittivat schadenfreudelle), kun EW.com lähetti elokuvan 60 sekunnin leikkeen, Wozniak rikkoi välittömästi monet elokuvan juontapaikat epätarkaksi. (Saamme hänen versiotapahtumansa seuraavassa Steve Jobs -elokuvassa, joka on parhaillaan kehitysyhteistyössä Sony: ssa, Wozniak on hankkeen konsultti, jonka on kirjoittanut Aaron Sorkin ja joka perustuu Walter Isaacsonin viralliseen työpaikkaan.)

Jos ei mitään muuta, Työpaikat vastaus kysymykseen: Voiko Ashton Kutcherillä olla uran yli pelaamatta hölmöä? Hän voi - jos se on edes mitä hän haluaa. "Siellä oli aikaa, jossa tein elokuvia, jotta voisin olla varaa elää tietyllä tavalla", kertoo mies, jonka ooppera sisältää elokuvia, joissa hän kuolee naisen rinnan ja siirtää sen pois DIY-mammogrammina (Pomoni tyttäreni), virtsata pesuallas täynnä likainen ruokia (Mitä tapahtuu Vegasissa) ja heikentää autonsa (Hei, missä auto on?). Ja menossa tietyntyyppiseen kultaan: Los Angelesissa ostettu ensimmäinen talo oli kaksikerroksinen viinitorni; Nykyään hän on riittävän rikkaampi miettimään miehen ja lapsen hajuja - hänestä tuli hiljattain 500-vuotias Richard Bransonin Virgin Galactic SpaceShipTwo -asiakas, joka laski 20 000 dollarin talletuksen lippuun ulkoavaruuteen. "Tiedät, etten todellakaan mennyt nälkää taiteilijan reittiä. Minä menin ja teki massiivisia kaupallisia asioita.Miehen puolikkaat] on erittäin kaupallinen näyttely. Mutta on hyvin hauskaa tehdä. Minua ympäröi hämmästyttävä ihmisryhmä. Ja voin olla kotona illalliselle. "

Missä ja kenen kanssa hän syömään illallista, se on järjetöntä yleistä mielenkiintoa näinä päivinä.

Keskustelu siitä, että heitä aliarvioitiin: Kun hän ja Moore alkoivat vuodelta 2003, 25 ja 40-vuotiaita, heidän suhteensa katsottiin uteliaisuudeksi. Tässä oli todiste Cougarista luonnollisessa elinympäristössään! Vuonna 2005 avioliitto solmittiin kabbalan seremoniassa ja aloitti uuden tasoisen uuden normaalin, roikkuen Mooren entisen Bruce Willisin kanssa ja kokoontui uudelleen yhdistetyn perheen kanssa. Se oli niin räikeää, että Mooren kolme lasta kuulemma kutsuivat Kutcherin nimellä MOD-My Other Dad.

Kuuden vuoden avioliiton jälkeen he erosivat marraskuussa 2011. Kutcher virallisesti haettiin avioeroon joulukuussa 2012, ja vaikka hän ei käsittele yksityiskohtia, näyttää selvältä, että hän on muuttanut. Hän osti loistavan teräs- ja lasipesän, jossa näkymä järvelle Hollywooda viime huhtikuussa ylöspäin 10,8 miljoonasta dollarista - talosta, jonka hän löysi luonnollisesti Airbnb: ltä. Ja kahdeksan kuukauden kuluttua hän otti Kunin kotiin Cedar Rapidsille viettämään joulua perheensä kanssa. Koko seurustelussa Kutcher on ollut epätavallisen varovainen - huomattavasti erilainen kuin kaveri, joka ilmestyi ABC: n Nightline-nimiselle vuonna 2010 - väitti, että hän ja Moore voisivat kontrolloida tabloidisia otsikoita tweeting itselleen henkilökohtaisia ​​valokuvia itse. (Kuten aika, jolloin hän kirjoitti kuvan käsivarrestaan ​​kirjoittamalla siihen sanat "Race U to the bedroom").

"Tiedän, olen oppinut kovaa tapaa kuinka arvokas yksityisyys on", hän sanoo nyt. "Ja olen oppinut, että elämässäsi on paljon asioita, jotka todella hyötyvät siitä, että he ovat yksityisiä ja suhteet ovat yksi heistä." Ja minä aion tehdä kaiken valtuuni, jotta tämä suhde olisi yksityinen. "

Yksi näistä kovista oppitunneista oli luultavasti hänen hyvin dokumentoitunut 2011 yrittäjä Hard Rock Hotelissa San Diegossa 22-vuotiaan vakuutusyhtiön hallinnollisen avustajan kanssa, joka nopeasti myi tarinansa tabloidiksi. Kun yksityisyyteen liittyvä asia ilmenee, näyttää siltä, ​​että kokemus jätti merkin: "Kun tunnet itsesi, alkaa olla epäilyksiä ihmisten aikeista, että sinä olet lähellä. Koska mielestäni on keinotekoinen arvo, joka on on tullut maailman maineeksi - ihmiset eivät halua tehdä jotain, vaan haluavat vain olla kuuluisia, joten luulen, että kehität luonnollisen epäilyksen siitä, ja tiedät, että minulla on vähän naimattomuutta luottamuksesta ihmiset - ajatuksella, että jos jaat ja jos annat ihmisille, he kunnioittavat yksityisyyttäsi puolestaan. Valitettavasti näin ei ole. "

Kutcher ja Kunis tapasivat kun heidät heitettiin Kelso ja Jackie, upea teini nuottia ja hänen prima donna tyttöystävänsä Se 70-luvun Show; hän oli 20, hän oli 15. Ovatko he pitävät lukion ystäviä, jotka myöhemmin ymmärtävät, että rakkaus oli aivan heidän edessään? "Ihmiset täyttävät aihiot, mutta he haluavat", hän sanoo. Mitä hänen suhteensa Mooren lasten kanssa on kuin näinä päivinä, hän sanoo, silmänräpäyksessä: "On joitain asioita, jotka ovat paremmin yksityishenkilöitä."

Kutcher juoksee jäätävän kahvinsa ja heijastaa hetken. "Joku kertoi minulle kerran:" Jos joku haluaa olla rikas ja kuuluisa, anna heidän olla rikkaat ensin ja katso jos he vielä haluavat olla kuuluisia. ""

Tykkäsin tämän artikkelin? Hanki ensin, kun tilaat ELLE-lehteen.