Chill, The Queen ei oikeastaan ​​sävy Meghan Markle hänen avioliiton suostumus kirjeen

Onko kuningatar rakasta Meghan Marklea? Tarkista kyllä ​​tai ei. Kun kuningatar antoi eilen muodollisen kirjallisen suostumuksensa Prinssi Harrylle ja Meghan Markle'n avioliitolle, kielet alkoivat heiluttaen siitä, onko kuningas varannut puvut tähti.

Se ei ole oikein kuin kuningatar tehdä jotain sellaista, mutta jotkut kuninkaalliset fanit lukivat kirjeen ja kiistivät impersonaalisella tavalla hän kuvaili Yhdysvaltain näyttelijä. "Myönnän suostumukseni aviopuoliskohtani My Warman rakastetun pojan pojan, prinssi Henryn Charles Albert Davidin ja Rachel Meghan Marklen välille, jonka suostumukseni olen aiheuttanut merkitsevän suuren sinetin alla ja kirjoittaneen kirkon kirjoihin Neuvosto ", hän kirjoitti.

Vertaa sitä hänen kuvaukseensa Kate Middletonista hänen ja Prinssi Williamin avioliiton suostumuksesta, jossa kuningatar kuvaili Middletonia "meidän luottamukselliseksi ja hyvin rakastetuksi Catherine Elizabeth Middletoniksi". Onko adjektiivien puuttuminen merkitse, että kuningatar pitää Marklea vähemmän?

kuva

Kate Middletonin ja Prinssi Williamin suostumus
Getty Images

Ei, koska suostumuslaitos ei ole sama kuin eilen kirje, jonka kuningatar antoi. Hei! vahvistaa kun kuningatar antoi muodollisen suostumuksensa Williamille ja Middletonin avioliitolle Privy Councilille - mitä hän teki eilen Markleille ja Harrylle - hän kuvaili Kate Middletonia samalla persoonattomalla tavalla:

Ilmoitan suostumukseni avioliitto-sopimukseni rakkaimman rakastetun pojan pojan, prinssi William Arthur Philip Louis of Walesin ja Catherine Elizabeth Middletonin välillä.

Pohjimmiltaan tämä on kaikki muodollista paperityötä, ei siis kuningattaren allekirjoittamaa henkilökohtaista Hallmark-korttia. Britannian hallitsijoiden on annettava virallinen suostumus kuudelle kuudelle ihmiselle, jotka ovat linjassa valtaistuimen kanssa; Harry on tällä hetkellä viidennellä rivillä.

Lisäksi Markle ja Harry: n suostumusväline ei ole vielä julkaistu; joka tulee lähemmäksi heidän 19.5. Markleilla on todennäköisesti joitain hienoja fanattuja adjektiivia, jotka on kirjoitettu hänen nimensä eteen.

Middleton ja Williamin suostumusväline julkaistiin 21. huhtikuuta 2011; noin viikkoa ennen heidän häätään 29. huhtikuuta. Se oli kirjoitettu kalligrafiaan, kehystetty, sinetöity valtakunnan suuren sinetin kanssa ja kirjoittanut kuningatar Elizabeth II - niin kiva.

Lisäksi, mitä jokin paperi sanoo, Markle ei viettää aikaa kuningattaren kanssa ja hänellä on suhde hänen kanssaan. LaineyGossip kertoo, että Markle ja Prinssi Harry viettivät viime sunnuntaina Ison-Britannian äitienpäivää lounaalla Windsorin linnassa. Eräänä päivänä myöhemmin Markle teki tapahtumien debyyttinsä Queen of Commonwealth Day -todistuksella, jonka mukaan kuningatar on omaksunut Marklen tarpeeksi sisällyttämään hänet Royal Family -tapahtumiin, kuten Joulun ja Commonwealth Day -kirkon palveluun, ennen kuin hän on jopa naimisissa Harryn kanssa. Joten, jokainen voi rentoutua. He ovat totes parhaita tai hyvin rakastettuja ystäviä.