Blake Lively ei silti ole tyylitelty. Tässä on Miksi

Blake Lively on yksi harvinaisista Hollywoodin kuuluisista, jotka eivät palkkaa stylistia. Hän vetää kaikki vaatteensa lehdistökierroksille ja heidän varustamotulleilleen (hän ​​kokeili 256 vaatetta Adalinen ikä yksi esimerkiksi vuonna 2015). Mikä, kuten se on kova pukeutuminen itse? Vilkas kertoi WWD viime yönä, kun sen toimittaja kysyi, oliko vaikea olla merkittävä näyttelijä ja hänen oma stylisti. "Se on paljon työtä [mutta] tarkoitan, ettei ole vaikeaa, että me kaikki pukeudumme joka aamu", hän aloitti.

"Joten kun sinulla on vaatteita, voit vain valita, mitä käyttää kuten mikä tahansa muu ihminen, mutta se on helpompaa, koska sinulla on pääsy vaatteisiin, joten se ei ole niin kovaa. Kova osa kulkee läpi kaikki muotinäytökset ja näytönsäästäjät kaikki ulkoasut, joita pidät ja jotka kutsuvat sisään. Minulla on avustaja, joka auttaa katsomassa ulkonäköä, mutta paljon minulla on suhteita suunnittelijoihin. "

Blake Lively kolmessa hänen ulkonäkönsä

Blake kolmesta seitsemästä outfitistä, joita hän käytti yhdessä päivässä Kaikki mitä näen oletko lehdistyskierros.
Getty Images

Lively ei palkitse stylistia, koska hän rakastaa liian paljon ohjausta. (Tässä sanoja, ei meidän.) "Minulla on valvontakysymyksiä ja iso ego - se on luultavasti rehellinen vastaus [miksi en palkitse stylistia]. WWDn toimittaja, ennen kuin hänestä tulee vakavampi. "Pidän siitä aivan. Rakastan muotoilua ja rakastan muotia ja se on tapa olla luova. Työssäni pääsen olemaan luova, mutta se on ajan mittaan ja niin monet muut ihmiset ovat mukana, kun tämä on alku, keskellä ja loppu, ja saan olla luova ja lähitulevaisuudessa on loppupäivä. Sama syy miksi teen ystävien hiusten ja meikkien tai ruoanvalmistuksen - sinä saat olla luova ja viimeistele se. Kun teette tehtävänne ja sitten kaksi vuotta myöhemmin, se on valmis. Se johtuu todennäköisesti takaisin valvontakysymyksiin; se on kuin, "Okei, minä tein sen, olen suorittanut sen, se on tehty!"

Osa olemisesta omaksi stylistiksi merkitsee Met Gala-mekonsa yhteensovittamista. Elävä on menossa tänä toukokuussa. Ja mekko on jo valittu, hän paljastui WWD. "Lähetin Lorraine Schwartz ja Christian Louboutin mekkoani ja sanoin:" Okei, teemme jotain erikoista. " He tekevät jotain sovitettua sille, joten se on kivaa, koska minulla on joukko taiteilijoita ympärilläni, joilla on suoria suhteita.Olen sellainen ryhmäyritys, että luotan siihen, sen sijaan että se ulkoistettaisiin jollekin toiselle. "