kelly ripa 10 kysymystä muotokuva

Joe Schildhorn / BFAnyc.com

Kuva: Joe Schildhorn / BFAnyc.com

TV-kultaseni Kelly Ripa kuvaa ensisijaisesti itsensä käytännölliseksi naiseksi. Hän merkitsee kotinsa "kestäviksi", heikentää ylellisyyden käsitystä hänen henkilökohtaisessa elämässään ja suosii ryhmätyöskentelyä yli houston yksityisistuntoihin (itse asiassa otimme SoulCycle-luokka viimeisellä viikolla). "Mieluummin olen työskennellyt luokkaympäristössä ystävien kanssa vain siksi, että se on niin hauskaa, syötät toistenne energiaa, ja kaikki voivat olla samassa toimintaedellytyksessä."

Nyt hänen käytännöllinen mieluummin ryhmäkoulutusta varten sai helpommin ansaitun kouluttajansa Anna Kaiserin uuden kuntoprojektin, AKT InMotionin, Upper East Siden, NYC: n ansiosta. "Tapasin Anna Anna Kiitospäivällä neljä vuotta sitten ja käytimme yhdessä samana päivänä tunnin ajan ja nukuin viisi tuntia myöhemmin kiitospäivällisen jälkeen, koska en ollut koskaan kovinkaan vaikeaa tai ollut kehon tietoisuutta samalla, "Ripa sanoi uuden keskuksen käynnistämisestä samalla, kun käytti kaikkein järkevää LBD: tä. "Olen niin kiitollinen, että hän avasi tilan, koska nyt kaikki tyttöystäväni voivat ottaa luokkia minuun. Ei kukaan, jolla on enemmän tietoa ihmiskehosta liikkeessä kuin Anna, ja hän tutkii loputtomasti tapoja parantaa kehonsa ."

Saimme selvyyden Ripan rationaalisiin tapoihin viime yön laukaisupuheen aikana, kun pyysimme hänen allekirjoittamastaan ​​10 kysymyksestä, jolloin Ripa paljasti hänen perheensä rakkauden Will Ferrellille, hänen salaisille visiileilleen kaikista valkoisista viineistä ja siitä, miten hänen vanhempansa herättivät hänen rakentavaa elämäntapaa antamalla hänen suppositories jouluksi.

Mikä on sinun suosikki haju?
Juuri nyt suosikkihäiriöni on hajuvettä Nainen muotokuva esittäjä (t): Frederic Malle. Rakastan sitä, koska se muistuttaa Ellen Barkinia.
Mitä pidätte onnellisuuden ilmentymänä?
Mieheni vieressäni, meidän lapsemme edessä, ja olemme samaa mieltä siitä, mitä komediaa katsomme. Rakastamme mitään Will Ferrellin kanssa. Uusi Uutisankkuri Elokuvasta puhutaan vain. Meillä on kirjaimellisesti pitkät keskustelut Anchorman 2.
Miten määrität ylellisyyttä?
En määritä ylellisyyttä, koska olen niin käytännöllinen. Niinpä minulle äärimmäinen ylellisyys on mikä tahansa farkku, joka kestää 17 vuotta.
Mikä on viimeinen unelma, joka muistat?
Vai niin! Olen haaveillut äitini viime yönä. Haaveilin, että Mark [Consuelos, hänen aviomiehensä] ja ostin kivipuutarhan Ranskassa, ja äitini tuli ja hän vihasi sitä. En tiedä, mikä tämä tarkoittaa. Se on outoa, koska en koskaan muista unelmiani, ja heräsin keskellä yötä ajattelemalla tätä unta, ja se tapahtui eilen illalla. Minun pitäisi luultavasti soittaa hänelle, eikö?
Mikä on suosikki lapsuutesi muisti?
Joka vuosi on oltava jouluaatto. Se oli vain hieno aika: Tiesit, että olet poissa koulusta muutaman päivän ajan, tiesit, että Joulupukki oli tulossa, ja mietin, mitä olisitte omassa sileässäsi. Katse takaisin, mikä oli tuohon sileää, oli aina niin käytännöllinen ja niin vaalea. En ole valehtelemalla, tämä oli minun varastossani: hammasharja, sukat ja peräpuikot. Ihmettelen, olinko ummetus kuin lapsi! En muista, että sillä oli ongelma, mutta ilmeisesti tein sen, koska joka vuosi siellä oli. Vain välttämättömyys oli sileässä, mutta Joulupukki käärii kaiken meidän puolestamme ja meidät aina innoissamme purkamaan niitä.
Mikä on viimeinen kirja, jota olet lukenut ja rakastanut?
Luin paljon kirjoja, mutta rakastin Jack Greyn Kyyhkyset Crosswalkissa. Mielestäni se on hauskin kirja, jonka olen koskaan lukenut. Hän on tuottaja CNN: lle, ja kirjassa kerrotaan, miten hän sai työnsä Andersonin Copperille, ja hän on vain hauskin kirjailija. Kaikki, mitä hän kirjoittaa, saa minut nauramaan, ja olen lukenut sen kirjan kolmesti. Se on kirja, jota jatkan, ja matkustan.
Kuvaile kodin esteettisyyttä.
Mukava, kestävä, tahraa kestävä ja nykyaikainen.
Mitkä ovat paikkasi?
Voisin sanoa, etten voi ottaa vapaapäivää, koska teen sen seitsemän päivää viikossa. Ja luulen, että valkoviiniä, mutta en todellakaan juo liikaa, minä vain nautin siitä. Pidän kaikista valkoviinistä. Luulen, että pidän todennäköisesti myös punaviinistä, mutta se tahraa hampaani, joten menen vain valkoiseksi.
Kuvaile itseäsi viidellä tai pienemmällä sanalla.
Lyhyt, omistettu, innostunut, uskollinen ja kuiva.
Mikä hallussapito ei koskaan heitä pois?
Oma vihkisormus. Olen varma, että lapset vetävät sen kuolleesta ruumiistani, mutta en koskaan osaa sitä, koska se on niin erikoista.