εικόνα

Φωτογραφία: Ειδήσεις Getty / Splash

Όταν η Amber Heard βγήκε στην πρεμιέρα των Καννών Δύο μέρες, μία νύχτα αυτή την εβδομάδα, σίγουρα είχαμε τρέξει πάνω από το σύνολο Vionnet και τα πανέμορφα σκουλαρίκια. Αλλά ήταν τα μαλλιά της που μας είχε πραγματικά - ένα βλέμμα που ήταν πολύ εξελιγμένο για το κόκκινο χαλί, αλλά αυτό που θα αθλούσαμε εντελώς σε ένα Μνημείο Μπάρμπεκιου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Έτσι βρήκαμε τον στιχουργό της Ricardo Rojas να μας πει λίγα λόγια για την έμπνευσή του, αλλά κυρίως για να μάθουμε πώς μπορούμε να την αναδημιουργήσουμε. Ο Rojas πήγε για γοητεία με άκρη ροκ και ρολό, κάτι που ήταν αβίαστο και μοντέρνο, αλλά όχι πολύ γυαλισμένο. Εδώ, μας δίνει ένα εύκολο βήμα-προς-βήμα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το βλέμμα, επίσης.

Βήμα πρώτο: Τα κύματα

-Σαμπουάν και ξεπλύνετε τα μαλλιά σας όπως συνήθως.

-Προετοιμάστε τα μαλλιά με μια λοσιόν που προστατεύει τη θερμότητα και στεγνώστε με τις κινήσεις μπροστά-πίσω, μέχρι να στεγνώσει τελείως.

-Μοιραστείτε τα μαλλιά σας σε τετράγωνα τμήματα.

-Χρησιμοποιώντας ένα μπολ σίδερο μεγέθους 1 ½ ίντσας, καρφώστε τα τμήματα των μαλλιών που αρχίζουν από μπροστά και κινούνται προς τα πίσω.

-Αφού καρφώσετε κάθε κομμάτι, ακουμπήστε αμέσως την μπούκλα στο κεφάλι σας με μια καρφίτσα bobby.

-Αφήστε τους να καθίσουν για πέντε έως 10 λεπτά.

-Αφήστε τις μπούκλες κάτω και βουρτσίστε τις με τα δάχτυλά σας, ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού σας και εργάζοντάς σας προς τα κάτω.

Βήμα δεύτερο: Τα πλεκτά

-Πάρτε τα μαλλιά σας στην αριστερή πλευρά.

-Θα δημιουργήσετε τρία πλεξούδες και στη συνέχεια θα τα συνδυάσετε σε ένα πλεξούδα. Πάρτε ένα μικρό τμήμα μαλλιών (περίπου το ένα τέταρτο) στο πλάι του κεφαλιού σας τρία ίντσες μακριά από τη γραμμή των μαλλιών και ξεκινήστε τη γαλλική πλεξούδα για τρία ίντσες.

-Στο σημείο τριών ιντσών, δημιουργήστε τη δεύτερη και την τρίτη πλεξούδα.

-Συνυστρίψτε τις τρεις πλεξούδες για να σχηματίσουν ένα υφασμάτινο πλεξούδα.

-Συνδέστε το άκρο με μίνι καθαρή λωρίδα και ψεκάστε με σπρέι μαλλιών.

-Προσθέστε την υφή χαλαρώνοντας απαλά τα κομμάτια μέσα στην πλεξούδα.

Βήμα τρίτο: Η τελική ματιά

- Τραβήξτε τις ρίζες του κύματος και ψεκάστε με ένα ισχυρό ψεκασμό τρίχας.