Aisha Dee on monella tapaa samanlainen kuin hän Lihavoitu tyyppi hahmo Kat Edison, intrepid sosiaalisen median toimittaja, joka työskenteli hänen aasi pois tulla ensimmäinen musta osastopäällikkö fiktiivinen kiiltävä aikakauslehti tulipunainen. Kuten Kat, Dee on luottavainen, rehellinen ja välittää merkinnästä, jonka hän lähtee maailmalle.

Esimerkiksi, kun puhumme, Dee roikkuu näyttelyn kirjailijoiden huoneessa. 24-vuotias tekee siitä ääneen täysin rentoa - keskustelemme Katin ja hänen muslimien valokuvaajan tyttöystävänsä Aden välisestä suhdetta, parittaja-fanit ovat rakastetusti dubattaneet "Kadena" - mutta tuskin se on. Hän ehdottomasti haluaa olla huoneessa, jossa se tapahtuu.

Dee oli 14, kun hän työskenteli ensimmäisellä työpaikallaan Saddle Club. "Yksi tuottajistamme - nimeltään Lynn - istui minulle ja muut tytöt alas ja hän sanoi:" Haluan vain, että tiedät kyllä, olette näyttelijöitä, mutta olet myös todella älykkäitä ja älykkäitä naisia. sinulla on aina jotain mitä tarvitset puhumiseen, ideoita, voit tulla minulle ", Dee sanoo. "Minä olin niin nuori ja naiivi, otin sen todella kirjaimellisesti, sanoin hänelle, että minulla oli tämä unelma, mistä halusin kirjoittaa episodi näytölle, ja hän antoi meidän istua kirjailijoiden ja kuvakäsikirjoituksen kanssa episodiin, joka päättyi se on niin hullu, eikö niin, että joku antaisi 14-vuotiaille tämän? "

Joten, onko hän mukana kirjassa osuma Freeform-show? "Minulla on mielipiteitä," sanoo hän, "olen varma, että jokainen tässä näyttelyssä sanoo, että haluan olla erittäin äänekäs siitä, miltä minusta tuntuu." Yksi esimerkki piki hän teki: "Aloimme vain ammunta kausi 3, ja sosiaalisen median keskellä oli kohtaus, ja kysyin, voisinko tehdä sen ilman meikkiä. He antoivat minun päästää pois kaikki minun meikki, akne arvet pois. "Toinen yksi fanit saattavat tunnistaa: juuri sen päättyneen toisen kauden ruumiin positiivisuus, jossa Kat, Sutton (Meghann Fahy) ja Jane (Katie Stevens) mallivat sarja hienoja koruja vakoojana tulipunainen kuvauksiin.

kuva

Lihavoitu tyyppiKatie Stevens, Aisha Dee ja Meghann Fahy
Kathryn Wirsing

Silti ei kaikki meni niin sujuvasti Katille tällä kaudella. Katin ja Adenan myrsky-romanssin jälkeen kauden 1 hän kamppaili pitääkseen hänet ensimmäisessä queer-suhteessaan. Kun he päättivät avata suhteensa, jotta Kat voisi tutkia seksuaalisuuttaan edelleen, asiat muuttuivat yhä monimutkaisemmiksi. hän lopulta tajusi, että kaikki mitä hän todella haluaa on Adena (Nikohl Boosheri) - mutta se saattaa olla liian myöhäistä. Nyt kausi 2 on ohi, on suuri kysymysmerkki heidän asemastaan; se muodostui tumma pilvi hänen rohkea ammatillinen voitto tulipunainenPariisin muotiviikon juhla.

Dee puhui ELLE.com'ssa tiistain sydän-haavoittuvasta kauden finaalista, hänen taistelustaan ​​löytää työtä Australiassa biraattisena näyttelijänä ja mitä seuraavaksi tulee Katille. Lisäksi, katsokaa Insta-Stalkille hänen valionsa.

AISHA DEE, NIKOHL BOOSHERI

Aisha Dee (Kat) ja Nikohl Boosheri (Adena) vuonna 2006 Lihavoitu tyyppi "
Philippe Bosse

Olet kirjoittajien huoneessa, jossa kuvitellaan kausi 3 ... mitä vinkkejä voit antaa meille?

Oooh, tiedät mitä, olen kauhea siinä. Sanon, että tapa, jolla katson sitä, tuntuu todella, että kaudet 2 ja 3 ovat kahta osaa kokonaisuutena.

Voitko rauhoittaa kipuamme Kat ja Adenan tilanteesta?

He eivät ole oikeassa paikassa, jossa he ovat todella ratkaisseet mitään. Mielestäni Adenalle on turhautumista, koska hän on melkein ollut tekemisissä Katin paskojen kanssa koko kauden ajan, tiedäthän?

En ole koskaan tavannut ketään, joka on mennyt heidän ensimmäiseen suhteeseensa ja sanoi: "Tiedät, että käsittelin kaikkia tilanteita täydellä armolla ja mukavuudella, enkä ole koskaan sekaisin, ei kertaakaan." Joten minulle oli todella tärkeää, että päästä katsomaan Katin sekaisin ja tunnustavat myös hänen virheensä ja vimpansa, ja he ovat juuri kesken tarinansa juuri nyt.Joten mielestäni se on hieman tuskallinen, mutta erittäin mielenkiintoinen, ja mielestäni se on jotain, kaikki voivat liittyä. Kat ei ole niin emotionaalisesti kypsä kuin hän haluaisi ajatella.

Näyttää siltä, ​​että valitsemme puolia, olet joukkue Adena juuri nyt.

No, paska. Tarkoitan, olen kaikki Adenalle, koska rakastan Nikohlia niin paljon. Näyttää siltä, ​​että kaksi ihmistä, joilla on tämä hullu yhteys, mutta se on väärä ajoitus - Kat ei ollut läheskään valmis olemaan niin sitoutuneessa suhteessa niin pian. He muuttoivat niin nopeasti - jos katsot heidän aikajanaa pari, he kirjaimellisesti tapasivat toisiaan, päättivät halusta olla yhdessä, lähdössä lomalle, siirtyivät sisään, sanoivat "rakastan sinua" ja eivät koskaan poistuneet asunnosta että.

Kuinka olet vastannut TBT: n faneihin, joka muodostui näyttelyn LGBTQ-edustuksesta?

Kaikki mukana näyttelyssä haluaa kertoa tarinan, joka tuntuu todelliselta, ja tarina, joka tulee olemaan valtuuttamaan katsella. Ja tiedät, katsomme televisiota draamasta, mutta joo, haluamme myös varmistaa, että edustavat terveellistä suhdetta ja kahta ihmistä, jotka rakastavat toisiaan. On valitettavaa, mutta on harvinaista nähdä kaksi rakkauden naista TV: ssä.

Toinen Katin matkoista tällä kaudella oli hänen identiteettinsä musta naisena. Biagrillisena näyttelijänä itse, oletteko liittynyt tähän tarinaan ollenkaan?

Matkani on erilainen kuin Katin. Olen kasvanut Australiassa kaupungissa, joka ei ollut kovin monipuolinen, joten etnisyys ja mustapäisyys mainitsivat minulle usein usein vieraita, ystäviä ja perheitä. Se oli keskustelun aihe, joten en ole koskaan ollut tietoinen minun mustastamme - olin melkein tietoinen siitä.

Katille se on ollut päinvastoin. Hän oli suojellut hänen perheensä ja sitä ei pidetty tärkeänä kysymyksenä. Olen onnekas, äitini aina kertoi minulle juhlimaan kuka olin. Aina kun saisin naurua koulussa, hän kertoi minulle, että he olivat vain mustasukkaisia, koska tulen kuninkailta ja kuningattarilta. Hän kertoi minulle maurista ja tehokkaista mustista naisista historiasta, kuten Pam Grieristä.

Rakastan sitä - "kuningasta ja kuningattaria". Äitisi kuulostaa hyvältä.

Joo! Äitini kertoi minulle koko ajan ja nyt minulla on tämä pieni tatuointi rannalle, joka on kuin Basquiat-kruunu .... Mielestäni se oli eräänlainen suuri motivaattori haluavansa toimia ensin; En nähnyt itseni heijastuvan monissa asioissa, joita katselin. Minun olisi etsittävä sitä, ja olen niin kiitollinen siitä, että teen sen nyt. Se ei ollut sellainen, josta en koskaan usko, olisi mahdollisuus.

kuva

Kathryn Wirsing

Selvästi sinä olet Australiasta ja sinulla on hieman aksentti. Mutta et ole törmännyt aksenttiasi kerran näytöksessä. Käytitkö valmentajaa?

Minulla oli paljon vaikeuksia löytää työtä Australiassa näyttelijänä. Olin ollut pari näyttelyä ja tein vähän Disney-elokuva-asiaa. Sävellysten määrä oli jonkinlainen pettymys. Tunsin melko turhautuneita ja alan työntekijöitä aktiivisesti kertoi, että moninaisuuskysymys oli ja että minun pitäisi todennäköisesti siirtyä Amerikkaan.

Niinpä käytin säästöihinsä malleja valmentamiseen, ja onneksi se kaikki kehittyi. En usko, että tajusin 17-vuotiaana, kun muutin puoliväliin ympäri maailmaa poissa koko perheestäni, että se oli eräänlainen vaarallinen asia.

Odota, mitä tarkoittaa "monimuotoisuuskysymys"?

Olin ohjaamot johtajat ja agentit kertoa minulle, "Olet johtajan suosikki, mutta emme usko, että haluamme mennä monipuolisesti tähän rooliin." Ihmisillä ei ollut mitään asiaa, joka sanoi minulle kasvoilleni. Tuolloin tiesin, että tunsin epämukavaksi, mutta en tiennyt miksi. On niin mielenkiintoista, kuinka paljon maailma on muuttunut viimeisten 10 vuoden aikana.

Joten matkani on hyvin erilainen kuin Kat, mutta luulen, miksi ihmiset liittyvät siihen, koska se on spesifistä. Voit aina tunnistaa jotain, joka tuntuu todelliselta ja aidolta.

Haastattelu on muokattu ja tiivistetty.