juno temppeli

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Jos sinulla olisi kaikki rikkaudet maailmassa, valitsisitko? Ja mihin hintaan? Nämä ovat kysymyksiä tähti Juno Temple vastaa hänen uusin elokuva, Brass teapot. "Se on kuin aikuinen taru, ja kysyy kuinka pitkälle sinä menet, mitä haluat", Temple kertoi ELLE.com: lle.

Nykyään tanssijat lyövät trilleriä sarjakuvaisten kaltaisten fyysisten väärinkäytösten ja kipujen hoitoon iloksi, ennen kuin lopulta laskeutuvat tunneherkkyyden alaspäin ja likaisiin suhteisiin. "Pidän siitä, että elokuvan matka päättyy emotionaaliseen kipuun", Temple selitti. "Ajatus istua alas päinvastainen kuin joku rakastaa ja vain satuttaa heitä kaikella mitä sinulla on ase, vain leikkaamalla niiden sisätiloissa, jossa elokuva muuttuu äänenvoimakkuutta. Emotionaaliset arvet ovat paljon, paljon vaikeampaa käsitellä. meitä, jotka olemme. "

Sen jälkeen, kun neljä vuotta sitten siirtyi Los Angelesiin Englannista (kaksikymmentäluvun aattona), indie-iloinen ja studio "go-to girl" on nopeasti noussut julkisuuteen. Ja kuitenkin, hän paljastaa itsensä maanläheiseksi ja girlyksi kuin hänen emotionaalisesti kamppailevat, "take-no-prisoners" -hahmot; Lue lisää hänen kauneushoitajastaan, säästämisen myymälästä ja miten hän tuntee poikaystävänsä (ja tähtien), Michael Angaranon, kanssa työskentelyn.

ELLE: Miten se toimi poikaystäväsi kanssa?

Juno Temple: Melkein tuntuu siltä, ​​että hän on eri sukupolvelta. Hän on inspiroinut Paul Newmansin, Al Pacinosin - tällaisen työn. Hän on niin virkistävää työskennellä. Se on mahtava.

ELLE: Kuinka sinun gutsy onscreen persona vertaa näyttönäytön elämään?

JT: Olen ehdottomasti paljon hiljaisempi henkilö todellisessa elämässäni. Sinun on todella tutustuttava minuun. Sydämeni on edelleen rikki. Olen melkoinen girly ja melko hauras alle kaiken. Mutta mielestäni on ilo pelata näitä merkkejä - se on uskottavaa - ja sinä opit paljon heistä.

ELLE: Mitä erityisesti olet oppinut?

JT: Monet tytöt, joita olen pelannut, joutuivat oppimaan nousemaan itselleen ja kehittämään tätä sisäistä luottamusta. He kaikki tekevät sen eri tavoin, ja se on ollut todella hienoa selvittää, miten tehdä se ... Kannattaa itseäsi. Minusta tuntuu, aina kun pelaat hahmoa, sinun täytyy antaa vähän itsestäsi. Ja aina, kun poistut hahmosta, otat vähän heistä mukanasi.

ELLE: Mikä on suhteesi rahoihin?

JT: Hei, rehellisesti, en todellakaan ole tässä yrityksessä rahaa, varsinkin nyt. Minulla ei ole lapsia. Vuokaan pienen pienen talon. Tykkään vintage-liikkeestä. En välitä suunnittelija-ostoksista; Minusta se on kaikki säästökaupoissa. Olen varma, että asiat muuttuvat, kun minulla on lapsia, mutta minulla ei ole niitä juuri nyt. Joten, tarvitsen joskus ruokkia itseäni, joskus tehdä joitain säästökauppoja ja tehdä vuokraa, jotta minua ei häädettäisi. Vaikka minulla on varmasti hetkiä, jolloin olen sellainen, "haluan Agent Provocateur alusvaatteita", mutta sitten odotat ja ansaitset aikaasi.

juno temppeli messinki teekannu

Kuva: Magnolia Kuvat

Juno Temple in Brass teapot; Kuva: Magnolia Kuvat

ELLE: Elokuvalle on paljon alusvaatteita,

JT: Kaikki on oma. Se on kaikki Agent Provocateurista. Olen valtava tuuletin, täysin. Olen pakkomielteinen. Alusvaatteet ovat valtavat minulle.

ELLE: Mistä alusvaatteiden pakkomielteesi tuli?

JT: Naisen oleminen - ja alusvaatteita on niin salaa ilmaiseva - on jotain niin vapauttavaa naisesta, niin hauskaa ja seksuaalista ja salaista. Pidän siitä ajatuksesta.

ELLE: Mistä kauppa vintage?

JT: Squaresville on suosikkini, Vermontissa ja Melbournessa. Rakastan sitä siellä. Nämä tytöt ovat verinen mahtavaa kanssani. Aina kun he löytävät hyvän osan, he ovat kuin "A-ha!" ja pani minut syrjään.

ELLE: Miten määrität tyylisi?

JT: Olen ehdottomasti vintage junkie. Henkilökohtaisesti olen suuri 90-luvun grunge, 90-luku yleensä. Pidän kilttia ja takkeja ja tällaista kamaa. Sinun täytyy olla fiksu. Mutta minäkin rakastan 30-luvun glamouria. Nämä kauniit, puolueettomat mekot. En ole tarpeeksi pitkä. Toivon, että olin tarpeeksi pitkä niille, mutta he ovat niin kauniita. Ja 30-luvun alusvaatteet ovat iso inspiraatio minulle. Korkeakoulussa, tämä oli minun asia, käyttää 30-luvun alusvaatteita päällysvaatteina. Ja sitten, 70-luvulla: bell bottoms, pieni bikinit topit, iso, pörröinen takit, ympyrä lasit.

ELLE: Elokuva tutkii kauneudenhoidon, muodin, meikituksen, alusvaatteen kulttuuria ja osoittaa kauneuden kipu. Mitä tilaat?

JT: Olen hyvin, erittäin kivaa, kun se tulee pestä kasvoni ja käyttää kosteusemulsioita ja juomaa kylpy. Olen pakkomielle siitä. Haluan ottaa hyvän kylpyyn. Ja minä haluan laittaa hajuvettä ennen nukkumaanmenoa. Siinä on jotain todella tyylikästä. Sanotaan, että pestä hiukseni niin harvoin kuin mahdollista ja pidän päivän ajasta, jolloin otat pois meikkiäsi, jonka olet pukeutunut. Joten, se on vähän yin ja yang.