21 Ajatuksia, joita olin seurannut Tämä on meitä

Tässä olemme kausi kaksi on virallisesti alkanut, ja voin todella sanoa, etten ole valmis olemaan tämä paljon emotionaalinen hyökkäys tämän kauden alussa. Episodin viimeiset hetket näyttävät paljastavan täsmällisesti Jackin kuoleman, osoittaen meille surunvalittaman Rebeccan pysäköidyn Pearson-talon poltetun kuoren ulkopuolella.

On paljon käsiteltävä - varsinkin kun vielä on erä vastaamattomiin kysymyksiin viimeisestä laukauksesta - mutta oli niin paljon, että tapahtui ennen tuota lopullista pelimuutosta. Tässä on 21 ajatusta ja tunteita, joita minulla oli ensi-jakson aikana Tässä olemme, joista useimmat eivät liity niihin traumaattisiin viimeisiin hetkiin.

1. Oh geez, voimme potkaista heti Ron Cephas Jonesin kanssa, joka tekee sielullisen äänestyksen? Tämä episodi ei edes anna minulle taistelutahtoa siitä, ettei itke. ("Ajatteletko minua sellaisenaan kuin sinä, poikani?" Minä olen FINE.)

2. Broody Randallilla ei ole jäätä, ja se on loistava. Tunnenko hän edes tämän parin lapsen, jonka lapsen hän on ehkä ryöstää? (Sivuhuomautuksena, varsin varma, että Sterling K. Brownin näköä yli vauva sai minut vain ovulaatioksi.)

3. Odota, miksi Kevin ampuu ehdotuspaikka golfpallon vastapäätä hänen rinnakkaisesi sijaan? Saan tämän, että tämä on tavallista käytäntöä, kun elokuvat käyttävät CGI: tä, mutta kuka on "Emma" ja miksi ne tarvitsevat vihreää näyttöä? Onko Kevinin elokuva todellisuudessa rakkaustarina rakkaustarina miestä, joka kaatuu ulkomaalaiselle ja / tai haamulle?

4. Voi. Voi ei. Jack ja Rebecca haluavat keskustella siitä, missä he kertovat lapsille, jotka he erottavat. En voi katsoa tätä eikä anna mitään kommentteja sille.

5. Joten se on ollut täsmälleen vuosi siitä lähtien, kun pilotti, ja Big Three ovat kaikki kääntyneet 37. Ja Randall vain vahvisti kerran ja kaiken tämän Tässä olemme nyt tapahtuu Trumpin Amerikassa, mikä ... merkitsee myös sitä, että vaalit tapahtuivat viime kauden keskellä ja kaikki vain sellaiset eivät puhuneet siitä?

Chrissy Metz in This Is Us kausi 2

NBC

6. "Kardashians ovat kuin gremlins-ensi viikolla siellä on basilioni heistä." Hitto, Kevin todella kutsui sitä.

7. En ole lainkaan Toby. Hän on hillitty valvonta ja vain paljon, mutta...että "NOOOOO", kun Kevin tuli sisään, oli hieno. Kevin tarvitsee rajoja rehellisesti.

8. "Hän soittaa." Jaaaack 🙁

9. "Tule sinne. Niin hän sanoi."On lähes epäoikeudenmukaista, että Sterling K. Brown voi olla niin dramaattinen näyttelijä ja myös vaivattomasti tappaa a "se mitä hän sanoi" linja.

10. Vaikka he taistelevatkin, Randall ja Beth pystyvät määrittelemään suhteiden tavoitteet. Hän on varmasti oikeassa hänestä, joka haluaa luoda oman lapsuustilanteensa ja kunnioittaa hänen isänsä nyt, kun molemmat ovat kuolleita, mutta se ei välttämättä ole huono idea.

Sterling K Brown in This Is Us Kausi 2

NBC

11. Odota, katoi Kate vain hänen koettelemuksensa? Kate! Seuraa unelmiasi! Mutta olen erittäin iloinen siitä, että hänen kauden kahta kaaria ei tule olemaan kokonaan hänen painostaan.

12. Huono Randall näki Jackin ja Rebeccan kauhean taistelun kauden finaalissa? Oof. Se lapsi vie jo liikaa ahdistusta.

13. Tämä kohtaus, jossa Rebecca kertoo Randallille hänen adoptoimisestaan, on puhdasta, väärennetyt tunteet. "Hän oli niin päättäväinen, että teidän oli tarkoitus olla meidän." Se ei päässyt läpi kuivasilmäisiä, kun leike vapautettiin - vielä ei voi nyt.

14. Kevinin performatiiviset juustot ovat hyvin johdonmukaisia. Kaudella yksi Kevin otti Randallin tuon kauhistuttavan kohtauskeskuksen ravintolaan vain todistamaan, kuinka monta ihmistä hän tiesi. Rakasta jatkuvuutta täällä tämän yläsuuntaisen sushi-liitoksen kanssa. Sama kauppa, eri rannikko.

15. Jack yrittää saada Rebeccan soolokidun. Tarjoaa maksaa siitä. Tämä tappaa meeeee.

kuva

NBC

16. Kevin ja Toby taistelevat Kate'n mielenkiintoa kohtaan ovat mielenkiintoisia, mutta paternalistinen tapa, josta he puhuvat hänestä, ei ole söpö. Kiitos Jumalasta, että hän kutsuu heitä ulos: "Olen 37-vuotias nainen. Minun ei tarvitse olla työnnetty tai tyhmä. Ei aviomies, ei veli, ei kukaan. "

17. Onko Chrissy Metz laulanut todellista? Koska hän on uskomaton. Tapa, jolla koe päättyi, oli julma, mutta realistinen - Kate on hyvä, mutta hän ei todellakaan ole maksanut palkkioita tai viettää aikaa koulutuksessa.

18. Kate joutui kertomaan Kevinille, että heidän isänsä oli kuollut. 17: ssä. Tämä ei ole traumaattista.

19. "En olisi pitänyt antaa sinun jättää .... Se ei ole sitä mitä me teemme, emme ole kuka olemme. Se ei ole meitä. " Rebecca yrittää niin kovaa kirjaimellisesti kääntää kaiken, mitä sanottiin tuossa kauheassa taistelussa, ja palauttamaan asioita tavalla, jolla he olivat, ja se ei ... tule toimimaan.

20. Voi ei. Voi, Jack. Tämä on niin hirveästi todellista. Tietenkin hän pahoinpideltiin. Olen iloinen, että esitys ei käsittele alkoholismia kuin jotain, joka todella menee pois, ja olen vieläkin iloinen siitä, että Rebecca ei kävellyt pois tällä kertaa.

21. Joten ajattelemme, että talon tulipalo liittyy Jackin juomiseen? Olen vakava Manchester By The Sea vibes. Mutta sitten taas, Kate pitää hänen kuolemansa olevan hänen vikaansa, joten hän aiheutti tulen? En ole kunnossa.