I hyötyä criotherapia e criosauna ovat monia ma la domanda è: staresti kaksi minuuttia ja mezzo -179 gradi per essere più bella?

Sono freddolosa e anche un po 'claustrofobica. Kun alle Thermes Marins di Monte-Carlo, enemmän kuin vuosi sitten, pyysin kokeilemaan saunaa kriisi, vastaus oli välittömästi. Ei, merci. Poi, confesso, olen vain vähän pentita. Ecco perché ora sono in auto verso Bergamo, destinazione Wellness Boutique di Giulia Facchinetti, avioliitto ja serkku dO'arte (ilo Roby Facchinetti, voce historia Pooh, fratello ja sorella ovat dj Francesco e Alessandra, stylisti), ja herra Juri Ambrosioni , athleta di crossfit. Ho deciso: voglio scoprire il hyvinvointi sottozero. La crioterapia, cura con il freddo in greco, on yksi käsite antichissimo: già Ippocrate prescriveva umpikujaa ihon ärsytystä ja tulehduksia vastaan.

La criosauna, sijaan hän on syntynyt Japanissa viimeisten vuosien seitsemänkymmenen vuoden kuluttua hoitamaan rytmihäiriöitä, ja se on yleistynyt Yhdysvalloissa ja Itä-Euroopassa, erityisesti Puolassa, jossa hänet on maksettu takaisin kansalliselta terveyspalvelusta. Yksi käytännöllisesti käyttää urheilijoita, joista joukossa on muun muassa Cristiano Ronaldo, joka on talented appassionati da averla in casa. Ma 锟 斤 拷 on yksin 锟 斤 拷 uudelleen 锟 斤 拷 että 锟 斤 拷 s 锟 斤 拷 s 锟 斤 拷 s systemic 锟 斤 拷 on 锟 斤 拷 s 锟 斤 拷 s cronaca, sovellus lääketieteellistä urheilua a terapia estetica.

Hyödyt ovat innumerevoli. Me li racconta il dottor Marco Zanotta, ortopedico erikoistunut traumatologia dello sport. Tärkeää on, että lääketieteellinen hoito tapahtuu lääkärin valvonnassa ja lääketieteellisessä tutkimuksessa. "Ha una forte attività antinfiammatoria ja näin auttaa laihduttamalla taipumusta tai taudin oireita, vähennä urheilua, jos se on käytännöllistä ja se on yleensä hyödyllistä parantaa lihasten palautumista" spiega. Vaikka ajattelen, että en lähiaikoja sitoutuisi agonistisiin tai tehkäämme fyysisiin intensiivikursseihin, dottore mi legge in thought. "Il freddo contrae e rigenera il tessuto epidermico", on ilmeistä hyötyä näkökulmasta aestetiikasta: söpö näyttää elastiselta ja kompakteemmalta johtuen vasocostrizione / vasodilatiomenetelmästä ja näin ollen parantuneesta mikropiiristä ja draiverista gonfiori ja edemi. voivat siten vähentää selluliittia ja stasislääkehoitoa. "Ei ole haittavaikutuksia, se ei sisällä tapauksia sydänsairauksien, raskauden ja tulehdusten aikana, jokaisen istunnon kulutus on 300 500 kaloria, "umore, con una senso finale di benessere".

La preparazioneLoppu oli alkamassa. Sisäänrakennettu jalka, joka on valmistettu puusta ja kangasta, joka on jäähdytetty kokonaan nestettä pitkin, jonka lämpötila on -120 ° C - -170 ° C, ja sitä nousee välittömästi pienen sisäpinnan sisäpuolelta niin, että siinä on pää le spalle pois, yhdessä kädet. Perfetto, mielestäni: sensazione di claustrofobia evitata. Mentre l'azoto aloittaa ulosuscire da una parte, mutta aloitan sen sijaan, kun ajattelen itseäni. Juri ja lääkäri ovat vieressäni, seurata la macchina. Il cuore mi batte forte, ma dall'emozione e dalla curiosità. Passa un minuto sento semper di più il freddo intenso, mutta se on kuiva ja kosteaa, joten kestää. La durata ottimale è 3 min. Ei niin se ce la faccio. Passano i secondi, che mi sembrano eterni. E giro, giro. Ma non demordo. Jälkeen 2 minuuttia e mezzo, pysäkki. Decompressione ancora all'interno della criocabina per 20 sekuntia sitten esco. Sono saapui -179 ° C. Incredibile. Mi dicono che il record per qualcuno, come Juri e i suoi atleti, è di -195 ° C, facendola anche più volte al giorno. Ma è l'eccezione. Hyvällä medialla on 3 istuntoa per viikko.

Effetti sulle legbe Kun un trattamento in una spa si desidera solo l'area relax e una tisana. Kannattaa etsiä a chaise-longue per sdraiarmi. Ei-hyödyllinen, tässä tapauksessa on parempi tehostaa aerobiaa, jotta se tehostaa vaikutuksia. O comunque muoversi subito. Mi sembra di aver fatto un'ora di camminata, ma senza essere stanca. Le gambe sono, e rimarranno a lungo, leggera, con un effetto rilassante su tutti muscoli. Una sensazione mi pidä vielä enemmän: mielestäni voimakas, ehkä se on peräisin neurotransmittoreiden lisääntymisestä, kuten beta-endorfiini ja adrenaliini. Me huomaa päivinä, kun keskittyminen työhön on enemmän kuin koskaan vahvistettu. E myös muutamia minuutteja myöhemmin, kun miellyttävästi imbottigliata in macchina nel bel mezzo di uno smash in the autostrada. Clacson, joka soittaa, ei ole läpäissyt metroa ... Ma olen hymyilevä ja rauhallinen, kuin minä löytäisin Seychelleille. Nulla mi sfiora. E mi sento kunnossa, lieve. Joten tulemme kohtaamaan tilanteesta sanguu ... freddo.

Benvenuta criotherapy

C'è anche chi, tule IMAGE Medical Spa Milanoon, on talteen a favore della crioterapia, joka on päättänyt korvata liposuusin siinä tapauksessa, että haluaa välttää bisturi. Zeltiqin FDA: n hyväksymän "Freeze Detect" di CoolSculpting -tekniikan teknologia perustuu perusoletusmenetelmälliseen criolipolisiin. "Kyse on tieteellisestä periaatteesta: solujen rasva-aineet ovat alttiimpia haittavaikutusten vaikutuksista ympäröivään ihoihin", sanoo lääketieteellinen lääkäri, lääkäri Giulia Beltrami. "Sellaisilta jäähdytyslääkkeiltä, ​​tässä tapauksessa -11 ° C, ne tulevat olemaan asteittainen vähentäminen, joka johtaa niiden kuolemaan". Si voi käsitellä erilaisia ​​vyöhykkeitä: omega, fianchi, culotte de cheval, sisäkoho ja ginocchio, lisäksi suutari ja ala-alainen mentoniera », jatkuu lääkäri. Laite, joka on suojattu pinnoittamalla suojaa, on sijoitettu alueelle, joka on tarkoitettu "imemään" kankaan ja vaurioitumaan. "I fragmenti adipocitari ovat eliminati dall'organismo via fisiologica, mutta on tärkeätä juoda enemmän vettä, seurata tasapainoista ruokavaliota ja jättää huomiotta liikuntaa", toteaa Beltrami. Il risultato on progressivo e näkyvä noin 3 kuukautta. Ogni seduta dura 35 minuti e costa 650 euroa (www.istitutoimage.it).

Ma il freddo va controllato"Il pont è capire cosa si intende correggere con il freddo: in caso di accumuli adiposi non localizzati, it is preferable to opt for a liposuction or liposcultura compared with CoolSculpting, which will have recovery times immediately but guarantees results in three months. Al contrario dell'intervento chirurgico, joka lisää enemmän invasiivisia, neljää tai muuta kuukausia, mahdollistaa potilaan näkevän täydellisen paranemisen kautta ", kertoo dosentti Andrea Margara, vastuualueena Operations Unit of Plastic Surgery of the Hospital Humanitas San Pio X. "Ritengo che la CoolSculpting methodology of freezing is not entirely concorrenziale al bisturi, ma complementare. Sellaisena kuin se on riskialttiimpana esitystapahtumaa lähdettäessä, tärkein, lisäksi syyttämisen symboli, on ustione da contatto. Ilmaisu nestemäinen on kaasua, joka haihtuu, saavuttaa lämpötila -196 ° C. Ecco perché prima di entrare in una criosauna on aina opportuno esitellä lääkärintarkastus. Lisäksi kaikkien koneiden on oltava turvallisia, joten on tärkeää kiinnittää huomiota "espertiin del gel" improvisatiin. Mielestäni huomataan, että un tomani saapuu ajoittain criosaune alhaisin kustannuksin kaikille ".