Colon irritabile? Se la domanda è uncommendable that he has symptoms of very common and fattibili cure; basta conoscerli ...

Chi soffre di paksusuoli irritabile sa bene quanto possa essere fastidioso questo disturbo e di come può condizionare facilmente ogni giorno della giornata. Tämän ongelman kärsivä prosenttiosuus kasvaa jatkuvasti ja tämä johtuu psykosomaattisesta sairaudesta, jota suositaan erityisen stressaivista ja ansiogenisista olosuhteista, mutta myös siitä, että symptoms of colon irritabile Sono molto vari e diagnostico in tempi brevi non è affatto semplice.

il paksusuoli irritabile, anche detto spesso colit spastica se on syöpä, joka monesti olettaa tyypillisen kroonisen ja ehevän vaikutuksen traktorin finaalin, joka on normaalisti huolehtiva imeytymisestä ruoansulatusvaivoista. Esso, sen sisällä sisällää, on varustettu kasviston bakteeri, joka on sekä joukko bakteereja, jotka pitävät hyviä, jotka auttavat oikein assimiläämää ravinnosta ja yhteistyöön kanssa ihmä saaden vaihdon jätteet, joita emme käytää. Una delle conseguenze più comuni del paksusuoli irritabile on juuri perinpohjainen muutos tämän bakteeriviljelmän tasapainossa, joka on vastuussa suurimmista häiriöistä.

kuva

Getty Images

Colon irritabile sintomi e aiheuttaa

Soffrire di colite vuol dire go incontro a serie di häiriöitä, jotka ovat hyvin erilaisia ​​ja muuttuvat sävyyden ja kohteen mukaan. Yleisesti ottaen useimmat merkit ovat:

 • Periodi diarrea alternati a stipsi
 • Gonfiore e addome dolente
 • Meteorismo
 • Reflusso

  A volte i sintomi voi myös olla aspecifici e non legati tightly al tratto digerente. Voidaan syyttää infektiosta: migreeni, pahoinvointi, epämuodostumat, vaikeudet keskittymisestä tai tahdistuskohtaukset. Myös jotkut lääkkeet voivat vaikuttaa negatiivisesti meidän paksusuoleenmme, tulevat mm. Lääkkeitä varten osteoporoosiin, jotka voivat aiheuttaa voimakasta nousua vatsahapon pitoisuudesta.

  Tämä on esimerkiksi yksi asia, jossa on helppoa kärsiä tästä häiriöstä durante la pregidanza, varsinkin viimeisten kuukausien aikana, kun feto muuttuu suureksi ja tiivistää voimakkaasti koko vatsan abdominaalissa, mikä aiheuttaa vaikeuksia ruoansulatuskanavan, stitichezza e reflusso anche abbastanza forte.

  kuva

  Getty Images

  le aiheuttaa del colon irritabile, Näin ollen voi olla monta ja huomattavasti muuttuvia. Ormai on mielenkiintoinen, että intestino työskentelee toisen jälkeläisen ja esittelee täsmällisen verkon neuronaalin, joka liittyy suoraan järjestelmän nervosoon. Jos nämä neuronit ovat liian sensitiivisia, ne voivat toimia epämuodollisesti tai liiallisemmiksi tai melko epämuodollisemmiksi, ja joka tapauksessa muutetaan fysiologisesti tasapainoinen tasapaino.

  Lisäksi myös hormoni serotoniini voi olla merkityksellinen näissä muutoksissa. Tosiasiassa on lisäksi otettava huomioon, että hormonihoito, jonka tasot ovat säännöllinen äiti ja unia, se on myös yksi molekyyli, joka kerran vapautuu veressä, liittää yhden erityisen proteiinin, joka on läsnä lattiassa ja ei regola la motilità. Tämä merkitsee sitä, että on olemassa alijäämä näissä proteiineissa, jotka tarvitsevat captarlaa, kertoo serotoniinin kerääntymistä ja tämä voi aiheuttaa episodi diarreaa, joka vaihtelee voimakkaiden kondsijaksojen aikana.

  Epäilemättä, tässä mielessä myös emotionaalinen osa on tärkeä osa: stressi, masennus, pahoinvointi ja ankeys ovat tärkeimmät taudinmuotoiset häiriötekijät, jotka määrittävät tyypillisen pahan, usein paikallisen oikean puolen tai selkävaurion, pahoinvoinnin ja meteorismo, chiari syömishäiriöt.

  Come detto, la diagnosi di kolon irritabile ei ole yksinkertaista, koska usein ennen tämän vian syntymistä on vältettävä muiden sairauksien, kuten Crohnin, keliakian, colitis ulcerosa, jne. minkä seurauksena voi olla normaalia, että on tarpeen tehdä täydellistä verihiutaleiden analyysiä ja, joskus myös vakavissa tapauksissa, myös kolonoskopia. Yksi kerta, kun kaikki leikkaukset liittyvät näihin oireisiin, paras vaihtoehto on seurata yksi diagnosi di kolon irritabile è un'approfondita anamnesi. Tosiasiassa on tapana ymmärtää, että tyyli ei ole pelkästään suvaitseva, vaan myös siinä, että hetki esiintyy voimakkaammin häiriöissä.

  Rimedi per il-colon irritabile

  kuva

  Getty Images

  Pur essendo un disturbo ei vakava, il paksusuoli irritabile on epäilemättä erittäin epämiellyttävä ja epiteettiset kolit voivat vaikuttaa voimakkaasti päivittäiseen elämään. La cura per il colon irritabile riippuu epätodennäköisyydestä ja oireista, mutta valitettavasti oikea ruoka voi tehdä todellisia miehiä, jos hänellä on kouristuksia esiintyvä episodi. La dieta consigliata da seguire näissä tapauksissa on oltava rigorosa ja ennakoida ensimmäinen detoksifikaation vaihe, jossa eliminoidaan joukko ärsyttäviä ja inflammatorisia elintarvikkeita, ja sitten vähitellen uudelleen käyttöön, kun ne alkavat lievittää oireita.

  Parallelamente alla dieta, on myös tarpeen hoitaa kasviston suolistossa. Meidän bakteerit, jotka toimivat yhteistyössä suolen hyvän toiminnan kannalta, ovat usein haitallisia sekä numeroissa että tyypissä tapauksissa, joissa paksusuoli on ärtyisä. Tämä merkitsee, että tarvitsen oikeutta fermenti lattici per palauttaa tasapaino, joka oli aiemmin.

  Mitä syödä ja mitä estää jos kärsii kaksoispisteestä ärtyisä?

  Sicuramente è consigliabile evitare pastaa liikaa runsaasti, jotta ei yritä ylittää liikaa ravintoa. On suositeltavaa kuluttaa pieniä pastija jakautuneina ympäri päivän. Oltre a mangiare cinque volte al giorno, è preferibile anche masticare un lungo e con calma. Spesso infatti, tarvitsee työskennellä myös osittain emotionaalisesti stressin ja stressin tilasta, jota usein palkitaan ruokaa. Sellainen tyypin häiriö, joka on hyvin vaihteleva, voi olla vastuussa sekä menestyksestä että lieventämisestä, kuten myös toisesta ongelmasta: yksi tärkeimmistä keuhkoihin kärsivistä oireista on äkillinen dimagrimento, syytä tulla ruokailemaan aina vaikeampana.

  Hyväksytään, että elintarvikkeet ovat välttämättömiä ja ne, jotka myönnetään, pystyvät parantamaan, ja paljon, omia ehtojaan.

  kuva

  Getty Images

  Dieta da seguire per paksusuoli irritabile

  Si on laajasti osoittanut, että yksi ruokavalio, jolla on vähäinen määrä erityisiä fermentoituvia sokereita, sanoo FODMAPS: n onnistumisen paranemista. Tämän seurauksena, gli alimenti da evitare per chi soffre di colon irritabile sono:

  • Fritture
  • Snack e prodotti industriali
  • Juomapakkaus valmistaa
  • Latte e latticini, sopratuttto in caso di intolleranza
  • Spice piccanti
  • Energizzanti tulevat kahvia ja teetä

   I cibi permessi riippuu voimakkaasti siitä tyypistä häiriöstä, jota kärsii: onko sinulla stipsi, joka on sitä vastoin kärsii diarreaepisodista, on mahdollista käyttää proteiineja eläimiä kuten valkoista lihaa ja kalaa. Via libera anche karhoti, insalata iceberg o indivia, finocchi e sedano; jos niillä on suuria raskausdiarroosia, suositaan paremmin rypsiöljyä, kun taas aistinvaraiset elintarvikkeet, jotka eivät ole hienojakoisia, on pidettävä välttämättöminä aistinvaraisilta ainesosilta. pareti intestinali, pahentavat oireet. Myös legumi ovat peräisin ensimmäiseltä ajanjaksolta, mutta on parempi parempana jogurtti, limoni ja patate. Se sopii, että sopiva annos kuitua ei voi auttaa säännöllisesti suolistossa, mutta on suositeltavaa käyttää myös kasviksia ja jopa kinkkua. Asettaa hiukkasten lisäämällä vähitellen määrää niin, että kolonni ei ylikuormita ja palauta niin käytännöllisesti kuin mahdollista.

   kuva

   Getty Images

   Cure naturali per il colon irritabile

   Visto, että ongelma kaksoispisteestä ärtyisä on runsaasti ja on hyvin vaikea, myös homeopatian lähestymistapa on otettava huomioon. Infatti, se crediamo voimakkaasti nei cure naturali e abbiamo un 'erboristeria di fiducia a cui rivolgerci, potremo sicuramente trovare giovamento anche da una cura omeopatica joka voi täydentää ja integroida meidän alimentazione corretta.

   I fitoterapici a base di camomilla, tiglio, valeriana e passiflora sono tra i rimedi più comuni per calmare i dolori, mentre una utile rimedio in presenza di stipsi can be a deco of malva, 100% aloe juice or a base di semi di Chia. Tisane a base di finocchio ovat drenanti ja detossificanti ja auttaa parantamaan unessa dolente. Perussäästötapahtuma on älyttömästi integroitava oikein fermenti lattici. Essi on kuitenkin suositeltavaa ammattiammattilaisille, koska kaikki probiotikannat eivät ole hyödyllisiä tarkoitukseen ja niitä ei tarvitse antaa vain niille, jotka todella palvelevat.

   Cosa fare se si soffre di colon irritabile

   Kysy lääkäriltäsi suoritettava analyysit rituaalista ja saamasta diagnoosi on varmasti ensimmäinen vaihe, kun epäilet, että tämä häiriö aiheuttaa.

   Subito dopo, on tarpeen muokata huomattavasti oman elämäntapaansa: auttaa ravintotovereita valitsemaan elintarvikkeita, jotka ovat sallittuja tai jotka eivät auttaisi puhdistamaan kaksoispistettä ja vähentämään oireita ja samalla ottamaan vastaan ​​oikean annoksen probiotikoita, jotka toimivat uudelleen l'equilibrio intestinale.