Perché il Capodanno a New York è sempre una buona idea e non passa mai di moda

Mitä tehdä uuden vuoden? Una domanda che è stata quasi praticamente un tormentone. E niin joten ei ole ihme, että kokeilette jotain sborditivoa Capodanno New Yorkissa? Certo, ei ole yhtä asia yksinkertaista, mutta meillä on mahdollisuus tässä muutamia neuvoja siitä, mikä olisi ilman epävarmuutta Capodanno originale. Se kulkee New Yorkissa viimeisen vuoden ajalta, koska päivämäärä: vigilia di Capodanno (31. joulukuuta), missä suurin osa ihmisistä työskentelee, vaikka aikataulu on lyhennetty niin, että voi juhlia perheen tai ystävien kanssa. sitten lähteä kaupunkiin, e il primo giorno del nuovo anno (tammikuu 1), jossa voit nauttia rauhasta tai käydä kylpyssä Oceanissa Coney Islandissa, jossa on mukava hauska hullu.

Capodanno a Times Square

New York

Getty Images

Il 31.12.1904, New York Timesin omistaja järjesti uuden suuren juhlan uudenvuoden juhla-aulassa. Da allora, a vigilia di Capodanno a Times Square on tullut ilmiö lähetetty suorana lähetyksenä ympäri maailmaa. La famosa palla, joka kestää alle 18:00 ja alle 23:59 laskeutuu 60 sekunnissa rakennuksesta One Times Square, è un simbolo. Kun la descesa terminina, al primo secondo del nuovo anno nuvole di coriandoli piovono sulla piazza.

New York

Getty Images

TV: ssa uudenvuodenaatto näytetään enemmän näyttävästi, koska ei ole tarvetta mennä kauas odottamassa alhaalta nollaa joukossa! Tule katsomaan palloa cadere Times Squaresta? Poiché è una cerimonia gratis, jonka lippuja ei voi ostaa, monet ihmiset ottavat paikan ensimmäisenä iltapäivänä varmistaakseen, että he tulevat näkemään, että pallo putoaa. Jos olet valmis saapumaan pian, parhaat näkyvyyspaikat ovat Broadway (n. 43. ja 50. katu) ja 7. avenue (59. kadulla). Quando arriva la folla, pysähtyvät pysähtyvät liikenteeseen.

Muut cose da vedere

New York

Getty Images

Durante la notte on yhtyeitä, näyttelijöitä ja iltapäiväinen ilmapiiri. La cosa negativa è è che bisogna arrivare molto presto per prenotare un posto e, once there, you can not leave the area without losing it. Ei ole kylpyjä tai kynttilöitä, joten on parempi, ettet syö ennen (älä syö liian paljon nestettä). E erityisesti, kopriti moltissimo! Dovrai odottaa monta tuntia ulkona ja joulukuussa New Yorkin kylmä on vahva.

La Cena NYC viimeisen yö of the year

New York

Getty Images

Se la spesa ei ole ongelma, yksi vaihtoehto, joka on monta kertaa mukavampaa kuin odottaa useita ulkona oleviin aikoihin ostaa lippuja jollekin yksityiselle osapuolelle, joka järjestetään ravintoloissa ja Times Square -rakennuksissa. Per päivä, joka maksaa useita dollareita (myös paikkoja pikaruokaa varten), voi juhlia ja juhlia ilman kestää pitkän odotuksen. Yksi suosituimmista paikoista on Balldrop Pass, joka mahdollistaa pääsyn erilaisiin Times Square -festivaaleihin musiikin, elintarvikkeiden ja juomien kanssa ympäri vuoden. Jotkut puolueet takaavat pallon näkyvyyden, koska se on nähtävissä vain tietyistä paikoista, mutta lähes kaikilla on näytöt, joissa seurataan suoraa. Löydät kaikkien yksityishenkilöiden listan Times Squarelta ja Balldropin sivuilta.

I fuochi d'artificio: imperdibili

New York

Getty Images

Hai eri vaihtoehtoja. Central Park: Sparano dall'altezza della 72ma strada, näet näkymät kaikkialla puistoalueelta. Un sacco di persone kokoontuvat tässä paikassa Midnight Run di Emerald Pähkinöitä varten, uno gara che inizia mezzanotte. Grand Army Plaza ja Prospect Park: suosikki perheille ja niille, jotka kulkevat Capodanno a New Yorkin kanssa. Ci sono bancarelle di cibo, juhliin, suklaata lämpimään. Brooklynin palatsi: Monet ihmiset kokoontuvat Brooklynn pään puolelta katsomaan tuulisuojaa Midtownista ja kaupungin sivusta.

LEGGI ANCHE:

Queste terme della Toscana ovat le più belle per rilassarsi autunno (e sì, ne abbiamo tanto bisogno)

Las Vegas -tapahtuman kuvat ja videot ovat sydäntäsärkeviä, ja nämä ihmiset ovat kovaa

Hän on oikein onnellinen juttelemaan rakkaussuhteesi: Giove in Bilancia lahjoittaa lokakuun VIVOn