Perché è importante importante amare se stesso prima di poter amare gli altri?

"Ei tarvita hyväksyä muita, on vain oppia ad rakastaa itseään", sanoi monaco buddista Thich Nhat Hanh. Niente di più vero: Ei ole mitään, mikä on enemmän vaikutusta kaikkiin päätöksiin, jotka haluamme rakastaa itseämme. Kun me uskomme ja stiamo kunnolla, tämä tunne positiivinen on vaikutelma suhteista, työstä, vapaa-ajasta, tapa hoitaa tulevaisuuden.

Ma perché è cosi difficile imparare ad amare se stesso?

Ecco da cosa riippuu siitä vaikeudesta, jota kohtaamme joka päivä, jotta haluamme olla jotain paremmin ihmisten mielestä.

La famiglia e le origini

La psicologa Tess Marshall kertoo, että tilat perheessä, jossa syntyvät ja kasvavat, on ensimmäinen koulutuspaikka meille, joten perheemme elämäntapa voi vaikuttaa tasoon "autostima. "Suurimmista isoisimmistä olivat pienempiä ja korkeammat, kun minä olin alhaalla ja lihassa." "Minä olen fratelli mennyt yliopistoon ja työskennellyt jo, Minä olen niin, että olen tehnyt psykologin, olen 27 vuotta vanhempani ja olen alkanut itse käydä hoidossa. mesi a parlare delle mie origini ja miten en ole koskaan onnistunut uskomaan minua tarpeeksi, olen muuttanut ja lopulta löysin iloa rakastaa itseään ".

kuva

unsplash

Le influenze culturali

Olemme bombardati dai media, jotka ovat mukana ihanteissa seurata: status symboli, giovinezza, potere, denaro, sesso, teknologia, suhteet. Se basiamo la nostra vita su che ci viene comunicato dal mondo esterno non saremo mai capaci di praticare il itse rakkaus, l'amore per se sessi. "Non sono abbastanza", "Non ho abbastanza", "Non fa abbastanza", pensieri come questi si insidiano nel mente e ci sono costretti in una circolo vizioso durante il quale non riusciamo ad amare veramente nemmeno il prossimo perché bisogna prima amare se stessi per rakastaa muita.

Vaihda perceptio, joka on taipuvainen oppimaan rakastamaan itseään

Sentirsi vauhdilla, että sinä olet samaa mieltä erilaisesta näkökulmasta maailman ulkoa, enemmän auto conscious, mutta hyväksyntä ja rakkaus on tultava sisäänpäin. Dare arvo alla nostra persona on ensimmäinen askel: jokainen meistä on omistajansa lisäksi yksi omaa henkeä, joka on sidoksissa toisiinsa erottamattomalla sidoksella. Tule insegna la filosofia buddhista, siamo luce, siamo amore, e hyväksyä ja rakastaa itseään voi tulla yksin dall'interno.

Kokeile kiitollisuutta e amore

Varmista, että aamulla ja nukkumaan ilta hengittää rakkautta. Olemme onnekkaita, voimamme hyvin voimme uskoa paljon: olla kiitollisia kaikesta, mitä meillä on ja mitä meillä on, tulemme tuntemaan itsemme rehellisiksi ja valmiiksi omistautuneiksi.

Meditare e leggere

I centri spirituali consigliano vähintään 10 minuuttia lukemista ja meditaatiota joka ilta ja joka ilta, koska elimistö pysyy aktiivisena mutta rauhallisena.

kuva

unsplash

Positività

Henkinen filosofia di vita positiva, puhuminen ja innostus muille ja itsensä muuttuvat kokonaan perkeytyksestä todellisuudesta. Kun me löydämme kritiikki meille, on hyvä pysähtyä hetkeksi ja muistelemaan positiivisuuden teoriaa.

Tee niin miellyttävää

Piirrä, pelaa peliä, ostokset, kaikenlaisia ​​aktiviteetteja, jotka motivoivat positiivisia ja iloisia tunteita, on hyvin haluttu itsestään - se tuntematon. E, tekniikka ja sosiaaliset verkostot ovat syrjäytettyjä. Meglio sammuttaa laitteen e omistautumaan todellisuuteen ei virtua, ainakin joskus.

Lasciare andare

Respira. Rilassati. Il controllo è solo un'illusione, perciò smetti di provare a cambiare le persone e le cose che ti circondano. Ehkä etsitään oletettavasti jotain muuta kuin sinä olet samaa mieltä.

kuva

unsplash

Avere patiienza

Joka tavoitteessa on oma aika: ei rakasta itseään on puruluvuudeltaan epäsopiva tunne, joka aiheuttaa radikaaleja hyvin pian ja estirparle ei ole yksinkertainen. Jatketaan työtä kestävästi, vita on pitkä matka ja me olemme tässä oppimassa ja rakastamaan korkeammalla tasolla kuin alkamassa. Un passo alla volta.

Lasciarsi guidare dall'istinto

Presta tarkkaile istuntasi ja intuitiostaan: loro ti faranno da guida. Buddisti sanoo, että sisäpuolella meillä on kaksi kohtaa: se on hiljaisempi ja se on voimakkaampi. La seconda on meidän ego, la prima è l'IO. Ascolta semper se che non sbraita per essere sentita.

VASTAA JOTKA

Quando il cuore dice sì, ma l'oroscopo dice NO. Varmista, että oma kohde on todella hyödyllinen?

Sitä, pidättäytyä epäilemättä negatiivisesta voi ja näin oppia menemään yli pessimismi

Vuodesta voi tulla lesbica. Ohje socio-psiko-pedagogica sul fenomeno dei late-blooming lesbot