Oroscopo dell'anno 2015 merkkiä per merkki

L'anno che verrà ... ilmestyy Elle -lehden oroscopo

Dopo tre anni di tensioni e incertezze, il 2015 tarjoten lopullisesti perspektiivit celestiin kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi. Lähdetään kesästä 2012, olemme kaikki mukana varassa Urano e Plutone, kun taas kaksi rakennemuutosta ja niiden muutosta demolivoivat maailman vuosisadan loppupuolella ja aloitettiin rakentamaan jotain uutta. Sellaiset skotri fra i planeti esterni esiintyy tavallisesti kolmesta kerrasta yhden vuoden kuluttua, mutta sitten tässä tapauksessa se on ollut pitkä ja vaikea, jopa seitsemän riviä ja kauhea.

Nel 2015 ne dovremo affrontare ancora uno, a marzo, mutta olemme niin menestyksekkäästi käyttäneet näitä murhia, mitä me tiedämme mitä odotamme, ja kun otetaan huomioon, että olemme jo jäljessä, on vielä huonompi. Tutto risulterà trasformato, juuri tulevat kun esse il sole dopo totta pioggia. La capacità di Urano di produrre eventi inattesi ei ilmaista enemmän kautta konfliktin kanssa Plutone, mutta näyttää ammorbidita lämpimästi tukea optimistinen Jove, joka tuo muutoksia parhaansa. Si oli jo ennustettu vuoden 2014 loppuun asti, mutta nyt vaikutus on ratkaisevampi ja Plutonin vaikutuksesta ja Jovea vahvistamisesta johtuen tämä keväällä 2015 on paljon enemmän kuin pelkkä ilmastonmuutos. Si respirerà una sensazione di sollievo e rinnovata fiducia.

Seuraavana ajanjaksona tai epäkohdalla, on luonnollista haluta palauttaa asioita, jotka olivat aiemmin, kun vain harhattiin, että ei tapahtunut mitään. Oi vauhdittavat turvapaikat turvallisuuteen, peraltro relative, di un'epoca precedente. Tänä aikana, ei kuitenkaan ole mahdollista palata takaisin: Uran ja Pluton ovat tehneet hyvää työtä ja nyt on helpompaa aloittaa uudestaan ​​kuin pyrkiä mahdolliseen uudelleenrakentamiseen. Tämä vuosikertomus on osoittanut, että maailma on muuttunut täysin erilaiseksi: se, joka kuuluu vuoden 1990 -luvulle ja uuden vuosisadan ensimmäisiin vuosiin, on pidettävä aiemmin. Jokainen uusi vuosikunta palvelee hieman aikaa löytää oma identiteetti, mutta nyt olemme vuonna 2015 ... On iltapäivällä jäljellä 20-luvulla.

Ispirata e rinvigorita dall'entusiasmo di Giove ja Uranoa, iltapäivä 2015 näkyy ihanteellisena aloittaa uusi matka. L'estate jatkuu yhtä loistavasti keväällä, mutta elokuussa Giove cambierà segno. Durante la sua permanenza nel Leone oli täynnä idee e fiducia ma ora, joka sijaitsee virginessa, näyttää heikkona, ja vuodessa on hämärä sävy. Ilokas entusiasmo antaa sen sijaan jotain enemmän varovaista ja harkitsevaa. September, Giove entra sotto l'influenza di Nettuno, jotta syntyisi laulaa unohtumaton sekoitus, joka pystyy antamaan lahjaksi uudenlaisia ​​valmiuksia ja uusia tapoja jatkaa, jota emme ole koskaan osata kuvitella, mutta kykenemme myös vetämään trappa chi non guarda dove laittaa jalkaan. Jokainen viikko sitten Saturnus muistuttaa, että innoitus on vain yksi elementti yhtälöstä: tarvitaan kuitenkin yhteinen käsitys ja käytäntö, jotta se onnistuu ratkaisemaan.

On tärkeätä sijoittaa nämä influenssat autunnali nel oikea perspektiivi. Rispetto agli scompigli provocati da Urano e Plutone negli ultimi tre anni, si tratta di poca cosa: una nota per ricordare che dopo grande entusiasmo di primavera e estate, it will be wise to proceed with a more regular action, paying attention when we enter into territorio sconosciuto della nuova era. il 2015 on toistaiseksi odottamatonta ja haastavaa. Kummallakin tavalla suurin osa meistä on mielenkiintoisempi Marsin ja Venuksen liikkuvuuden, planeettojen mielenkiintoa ja rakkautta kohtaan.

Diversamente dallo scorso anno, Marte näyttää voimakasta ja halventavaa koko vuodelle 2015, ja tulee kohtaamaan Venere kolme kertaa: aikakausi 1980-luvulta, joka ei kuulunut yhteen samaan aikaan. Gli amanti celesti ovat selkeästi suuren halun saavuttaa menetetyn ajan, ja kun vuosi on myönteinen, tämä on helppo ymmärtää.

Lue lisää Oroscopo 2015, merkki per merkki!

Ariete

Toro

Gemelli

cancro

Leone

Vergine

Bilancia

Scorpione

Sagittario

Capricorno

Acquario

Pesci