Oroscopo 2017: ennusteet vuodelta di tutti segni zodiacali

Vi tuntee onnea? L'oroscopo 2017 on paljon tarjottavaa, mutta vain jos olet valmis ottamaan joitakin riskejä ja jos olette riittävän luottamuksellisia, jotta saat täyttää suunnitelmasi ilman menetettävää tiellä. Seura un inizio molto travagliato, toinen vuosikymmen 21. vuosisata alkaa resurssin slancio ja myös umoren yleinen subjekti positiivinen muutos, siirtyy pelokkaasta pessimismista, joka dominoi ensimmäisen aikakauden horoskooppiin 2017. määrittävät menestyksekkäästi edistystä ja vaurautta vuoteen 2020 asti.

Tule aina, Il motore di tutta l'oroscopo 2017 on voimallinen Saturnus. Perché noi facciamo quello che fa Saturno. Lui edustaa perusteet, jotka pyrkivät rakentamaan ja pyrkivät saavuttamaan tavoitteet. Kun Saturnus on konfliktissa muiden planeettojen kanssa, elämä muuttuu epävarmaksi ja meitä etsimään turvallisen paikan, jossa kätkemme; kun taas muut planeti lo supportano, ecco che possiamo iniziare la ricostruzione.

Negli viimeisinä vuosina olemme nähneet Saturnuksen varmuudet minusta Nettunon asioista, kuten kallioiden katoamien kaloja, muuttavat perheen näkymiä meidän elinympäristömme, kuten jos haluamme joskus viedä pois joitain hiekkakiviä. Ma sta per cambiare tutto. Saturnus on lähtenyt pois Natoon ja on muodostanut allianssin Uraanin kanssa. Is vero che Urano incarnate lo spirito del cambiamento e ama distruggere le cose esattamente come ama ricostruirle, ma tässä oroscopo 2017 näyttää olevan olemassa syvällinen intesa Saturnuksen ja Uraanin välillä. Tämä kerta, kun tulee demolito jotain, intento on se korvata uudella ja paremmalla. Entrambi i planeti sono aridi, tietyssä mielessä, ja voivat suhteuttaa niiden kesken juuri tämän; Nettuno, sen sijaan, on yksi planeetta umido, ja tämä ratkaisee ongelmat Saturnuksen kanssa.

La nuova alliance tulee olemaan jo alkusyksystä 2017, ja ensimmäisenä yhteydenotossa viimeisen viikon 2016 aikana; Tulee olemaan toinen toukokuu ja viimeinen marraskuussa, ja siksi, kun halu rakentaa ja keho tuottaa nämä kaksi planeettaa jatkaa tulla tuntemaan koko vuoden.

Saturno e Urano voi tarjota linjaopas, mutta koska asiat toteutuvat, ja koska ne voivat myös olla hauskoja, Jove, joka on suurimmassa osassa vuotta Bilancia: Libra on erittäin tyytyväinen Giove, ja kaikki tulee olemaan parasta. Giove tulee myös osallistumaan peliin sarszosoon Uraan kanssa, sillä heidät sijoitetaan keskenään toisiaan kohti toisiaan, toisiaan vastaan, ja osano työntää yhä enemmän kauas niiden rajojen yli, nähdäksesi missä ovat capaci di arrivare. Kun Urano sanoo: "Haluamme tehdä jotain muuta!", Giove vastasi: "Mitä sanot jotain erinomaisesti erilaisesta?" Ja tästä lähtien tapahtuvat tilanteet. Saturnus näyttäisi todennäköisesti jonkin verran mielenkiintoista ehdotusta, mutta Giove on hieno reissu, ja klassinen pacca on shoulder merkitsee, että on kaikki ok, koska hän tuntee hyvin, mitä hän tekee, ja kaikki filerà tasaisesti.

Sarebbe jo riittäisi koko vuodelle, mutta ennusteita horoskooppiin 2017 ei ole lopullinen: Giove on myös kiinnostunut a allineamento con Plutone, Tämä yhdistelmä ehdottaa ajatusta riskien ottamisesta, olla halvempaa ja suurempaa osarta, tekemään ylivoimaisia ​​yrityksiä.

Il risultato loppu tämän oroscopo 2017: n mukaan tulee olemaan kummallinen sekoitus, yksi välityspisteiden välissä ja kasino. Siellä tulee olemaan paljon huhuja, paljon aktiviteetteja ja eräitä vaarallisia ympäristöjä, mutta myös hengittää myös kasvun ja uudistumisen tunteen ja vaikutelman, että on mahdollista saada aikaan pieni onnenne, jos vain onnistumme hallitsemaan ja ratsastelemaan mutta vain tietäen, että vain pieni virhe on vaarana menettää kaikki mitä olemme saaneet tähän mennessä. E guardandoci attorno, noteremo uno spirito ammaliante e seducente, ja spintillin taistelija siitä mitä voisi tapahtua: se on tunne, joka pystyy aina luomaan Jupiter ja Uraani. Era parecchio tempo, joka ei sentivamo niin ja meistä tuntuu pervadere alkaen jonkinlaista riippuvuutta.

Kaikki tämä vaativat luonnollisesti huomattavaa energiaa, mutta onneksi Marte päättää ja toimitetaan koko horoskooppi 2017, ero 2016, kun, varsinkin ensimmäisinä kuukausina, oli kärsinyt kovaa murhetta ja meidän olisi pitänyt odottaa, että se alkaa uudelleen. Marte tulee olemaan sitoutunut myös kauniisiin tytöihin, jotka ovat Veneen kanssa: kaksi tulevat yhdessä Ottobressa, lisäämällä romanttinen romanttinen loppu kesällä, mutta myös ensimmäisinä kuukausina tulee olemaan hetkiä jännityksestä, e l'esito sarà tutt'altro che scontato. Ancora una volta, si tratterà di avere la fiducia necessaria per affrontare tutti i rischi emotivi.

Quello evidenziato dall'oroscopo 2017 ei tule olemaan yhtä vuotta vakaa, in nessun senso. On monia muutoksia ja paljon epävarmuutta. Ma sta anche un anno all'insegna della speranza e del ottimismo, which had been very slow lately: living a radical change as a tool needed to build a better future is surely very different than considering it only the beginning of an irreversible destiny . È cambiata la marea: Tämä on aika kehittää uusia ajatuksia, luottaa itseensä ja ilmaista voimansa - ja ehkä myös kokeilla hämmästyttävää rohkeutta.