Nämä 6 mallin transsukupuolta tekevät uudestaan ​​konseptin kauneudesta

All'inizio fu Lea T. Nata Leandro Medeiros Cerezo, son del calciatore Toninho Cerezo (tule lukemalla hänen Wikipedia-sivunsa), Brasilian brasiliana tunnetaan myös Lea Cerezo on ollut tärkeimpiä ja kuuluisimpia modele trasngender del fashion system. Era il 2010 quando Riccardo Tisci on tullut todistaja della campagna Givenchy e tulee musa del marca per cui has calcato innumerevoli volte la passerella. Tule Yasmine Pitty, mallin amerikan alkuperäiskansojen marokkolainen yli menestys, joka - kuten todetaan New York Times - on mennyt aikaisemmin Louis Vuitton kulkuneuvoissa Marc Jacobsissa ja on ollut suurlähettiläs kuuluisalle meikkitaiteilijalle Pat McGrath

Da allora ad oggi ovat yhä useammat mallit transsukupuolella protagonistina tärkeistä näyttelyistä ja lehden katteista, jotka ovat glamourous al globaaleja. Viimeiset sääolosuhteet Hari Nef on julkaissut Elle UK Settembre 2016 ja Valentina Sampaio per Vogue Pariisin maaliskuussa 2017. Maailman maailma, joka on yhä kauemmas vapauden ja sukupuolen rajoja, arvostaa kaunista ja monipuolista. Ei ole yhtä todisteita jo vuodesta 2015. New York on syntynyt Trans Model, joka on ensimmäinen transgender-virasto, joka perustettiin thaimaalaiselta Peche Di'ltä, joka on päättänyt esittää vain transsukupolvet ja mallit. Mitkä ovat mielenkiintoisia muutoksia? Ecco i 6 nomi da tenere d'occhio.

Andreja Pejic

"Non sono mai stato così bene. Mi sento me sama al 100%", ha mietito la modella a Ihmiset. Pejic oli jo menestynyt maailmassa - hän oli edustanut Jean Paul Gaultier ja Marc Jacobs - kun hän päätti jatkaa prosessiaan seksuaalisesta siirtymisestä, mikä myös uhkaa riskejä hänen urallaan. Sisällön jälkeen hänen operazione kirurgiaan Andreja jatkoi työskennellä niin paljon kuin ennen ja on ehkä paras esimerkki onnistumisesta tässä senso. Haettu aiheittain Wo Vogue, on näyttänyt Giles FW 2015-2016 ja HM Studio FW 2016-2017, yksi paratiisi, jolla oli ollut valaistus kaiken pelaamalla kaunista kaunista naista, sekä sulkenut sopimuksen brändin Beauty Make Up Ikuisesti.

astu ulos

Un post shared by Andreja Pejic (@andrejapejic) tiedot:

Geena Rocero

"Kun yksi ihminen lähtee matkalta, joka vie sinut havaitsemaan tämän itsevarman itsensä ja jakaa sen, se on minulle ihmeellinen." Geena Rocero ad Houkutteleva.

Seuraavat entiset NEXT-mallinhallinta 10 vuotta sitten, Rocero otti osaa TED-keskusteluun vuonna 2014, jossa päätettiin jakaa hänen kokemuksensa. Il video "Miksi minun täytyy tulla ulos" oli yli 2 miljoonaa visualizzioa ja hänen historiansa on auttanut ja kouluttanut ihmisiä ymmärtääkseen, mikä merkitsee transsukupuolisen syntymistä. Da pakottavat päivät on myös Harress's Bazaar Intian kannessa.

Isis King

"En halua enää enää elää elämääni muiden ihmisten hyväksi. Vaikka olen joutunut tekemään selvää seurannan jälkeen kotimaassani, olen auttanut minua paljon minun transizoniini". Isis King on MSN

Kuningas ei ollut yhden kotiin kun fu ottaakseen ensimmäisen kilpailijan transsukupuolen di Amerikan seuraava huippumalli ; on muuttanut ensimmäistä mallia amerikkalaisesta vaatteesta.

5 vuotta sitten #AmericanApparel ilmoitti minulle ensimmäisenä avattavana trans-mallina. Se tapahtui kesäkuussa 2012 yhdessä @Glaadin ja PRIDE-kuun kanssa. En tiennyt tuolloin, kuinka suurta tilaisuutta oli, kunnes se tuli ulos! Opin, että luettelomallinnus oli paljon vaikeampaa kuin mitä käytin haha. Ylpeys on juhlaa vapautta ja muistaa ne, jotka taistelivat meille avoimiksi siitä, kuka me olemme. Ole itsesi, ole värikäs! BTW, sinun ei tarvitse olla erillään LGBT-yhteisöstä juhlimaan, liittymään meitä kaikkia kuukausia solidaarisuuteen! Myös hämmästyttäviä organisaatioita voi osallistua kuten @glaad ja @glsen ..... Kaikki rakkautesi ja tuen LGBT: n naapureille, perheelle, vanhemmille ja ystäville! ���������� ___________________________ #isisking #isis #king #glaad #pride #lgbt #antm #topmodel #strut #campaign #photoshoot #aa #americanapparel

Un post shared by Isis King (@msisisking) tiedot:

Stav Strashko

"Katsokaa minulle samanlaista tyttöystävää sellaisen tyyppistä maailmaa varten, jossa elämme. Esimerkiksi, jos se on pari parasta skinny farkut, sato huippu ja tossut, ihmiset sanovat, että olen tyttö, joten minusta on pakko sanoa. Mahdollisuus elää hyvin ilman minkäänlaista määritelmää sukupuolesta "Stav Strashko a Teen Vogue

Discovery 16 vuotta Tel Aviv, Strashko on pian pian pianon huippumalli sfilando per tuotemerkki tulee Marc Jacobs e Diesel. Että se on vielä vaikea hyväksyä monia ihmisiä, mitä se on, tänään on yksi menestyksekkäimmistä menestysmalleista.

Un post shared by Stav Strashko (@stavstrashko) tiedot:

Lea T

"Ei ole kaikki samanlaista, emmekä tarvitse olla kaikki samaa prototyyppiä", kertoo Lea T a The Cut ", kun hän on tullut syytetyksi kanonista.

Lea Cerezo, parhaiten tunnettu Lea T, on maksanut hänen ystävällisyytensä Tisciin kautta tärkeäksi siirtymäkaudeksi sen siirtymisvaiheessa, joka on lisätty T: stä hänen nimensä jälkeen. Että olin iloinen Redken ja Lea hänen uransa oli tärkeä ei niin paljon, koska hänellä on ollut tilaisuus maksaa vuokraa talon, leikkaukset e vivere la sua vita in maniera serena.

Me by Anthony Maule ja tyylit Samuel Francois #yvessaintlaurent #whenfashionwasfun #numero

Un post shared by Lea T (@leat) tiedot:

Hari Nef

"La bellezza on merkitys eri ihmisille ja miehille ja on vain puolitoista vuotiaana, että voin ymmärtää, mitä se tarkoittaa, että naiset tuntevat itseni kauniiksi. Olen yhä oppimassa ymmärtämään, perustaa itseni "Hari nef ad Allure.

Hari Nef on ollut ensimmäinen malli, joka on kirjoitettu superagency IMG: ssä (joka edustaa myös Gisele ja Gigi per intenderci) ja on ollut yksi riveistä Gucci-näyttelystä Alessandro Michele. Oltre al lavoro di modella, on myös aktivisti ja kirjailija. Ha kirjoitti julkaisuja kohti Dazed, Vice, BlackBook, Adult e Original Plumbing.

harper's bazaar germany

Un post shared by hari nef (@harinef) tiedot:

Lue myös: che cosa devi sapere sulla depilazione definitiva

Lue myös: salaperäinen kauneus Brasiliaan