9 upeita storie di ménage à trois

Kokeile kokeilla tai vähemmän, olen varma, että kaikki sinulla on, ainakin kerran, mielikuvitukseni tehdä seksiä kolmessa. Eccovi le confessioni tyylissä Sinkkuelämää miehiä ja naisia.

1. "Eravamo un ragazzo e due ragazze.Loro si oli juuri sposati ja oli minun parempia ystäviä.Olemme olleet puhuneet usein ennen, mutta emme olin koskaan spinte oltre.Yhden yön tuloksena olimme kulkeneet kaikki yhdessä ja jotenkin olemme Sitä en ole kuullut tyttöystävänsä pukeutuneita ja hän alkoi suudella. Devo confessare che ho esitato prima di lasciarmi andare: loro erano sposati e non volevo che lei si arrabbiasse con me. Joitakin pisteitä olen alkanut leccarla samalla kun hän ottaa minut takaisin, sitten olemme muuttaneet roolit. Alla hieno nainen on nousta hänestä, joka on lepotilassa, kun minä istun sen päälle. Erottu kaikki hyvin sujuvaksi ja päivän jälkeen oli kuin se ei ollut onnistunut mitään ". Lucy, 28 vuotta.

2. "Yksi ystäväni oli ollut ajatus mennä yhteen klubiin, joka oli jo ollut ja minä olin innostunut, joten päätin kokea. Aluksi meillä oli sukupuoli yksityisessä huoneessa niin paljon, että otimme pois haasteen ja ei pensarci più (era la prima volta che finivamo a letto insieme) Dopodiché abbiamo guardato chi c'era nelle altre stanze private.Voimme löytää pariskunta, joka lupasi katsella: minun ystäväni oli niin innostunut, ja myös minä, niin un certo punto mi intromessa e ho domandato: "voimme myös pelata meitä?". La coppia che stavamo guardando non vedeva l'ora che lo chiedessimo. L'altra donna stava facendo una fellatio e mi unita alla festa. La ragazza oli hyvin carina ja minä kysyin, että olit ja että toccassi. Ei ollut mitään ongelmaa ja siksi en minä olen tehnyt toista kertaa. Mentre lei continuava a lavorarsi il suo man, olen alkanut palparle il seno, mutta ei ollut liian suuri ja sain siis hukkaan kiinnostuneena. Olen päättänyt olla tosissaan ja masturbarla, mutta olen nähnyt, että olin päättänyt mennä alas: olen kallistunut ja olen alkanut leccarla. En ole tehnyt niin pitkälle, että olen alkanut tuntea minun ystäväni, joka pompava da dietro: hänellä ei ollut kovin suurta pennaa, joten heitti voimakkaasti sisäänpääsyäni sisään, ja olen lopettanut tunkeutumisen dell'altra ragazza. Olet ollut hieman kallis, mutta hienosti iltaisin hyvin kiinnostava ". Kendal, 27 vuotta.

3. "Olen ollut 21-vuotiaana ja aloin matkustaa Portugalin Lissabonissa. Tammikuun ensimmäisessä hommissa olen ystäväni kanssa kolme australialaista tyttöä, joiden tenniskenttiä ja minua korostetaan heti nartrattiin.Vaaten samassa paikassa, jossa heidät tunnetaan, olen lopettanut heidän kanssaan kaksi vuodetta, joita kutsuttiin John ja Steve. Olemme syöneet tislattuja portugalilaisia ​​lintuja, jotka ovat tyypillisiä Portugalista ja kaikki sangria ilmaiseksi, joka on tulossa tiro, e Olemme päätyneet tekemään iltapäivällä yhden yön vietävän pubin pubissa, ja viimeisen tappa, minä ja John aloitimme kissan, ja sitten, viiden minuutin kuluttua, kävin Steve, ja aloitin myös kissan. Kaikkien aikojen ajattelin, että "Mio dio, on täydellinen: kaksi australialaista fichissimiä, jotka luultavasti en enää koskaan näe enää elämässäni, on ainoa tilaisuus!". olemme tornati hammaslääkärit ovat olleet mukana kylpyhuoneessa ja aloitimme suihkutilanteessa: minä taivutettu eteenpäin ja John otti minut takaa, kun Steve oli edessäni. Bagnati fradici ci siamo spostati on avattu, joka oli keskellä huone: John ja Steve ovat tehneet kierroksen ylä-ja alareunassa. Meillä oli täysin tuhoutunut kylpyhuone: oli veden päällä, vaatteita ja kattiloita eri puolilla toisiaan vastapäätä. Il giorno dopo mi sono svegliata con un senso di grande soddisfazione, ma era una grande cosa che non avrei più le revisioni. Oli selkeästi muutama viikko sitten kun Lagos oli menossa ajamaan minun bussimatkaa kohti Madridia, kuka olen löytänyt uudestaan, jos ei John ja Steve yhdessä muiden kanssa? Muistikirja: kun matkustaa zaino in spalla ti rendi huomioon, että maailma on pieni. Luultavasti ei ole ollut liian vaikea tapaus ja en ole enää lukenut niitä. Olet unohtanut yhden portugalilaisen muistomerkin kertoa, ma punto e basta ". Mackenzie, 28 vuotta.

4. "Oliko minun nykyinen fidanzato ja toinen pari. He olivat tunnettuja parisuhteessa olevan asiantuntijan puolesta (osallistuivat lukuisiin ménage sia tre tre a quattro) e in pratica sono capaci Varmista, että MINÄ OLEN on osallistunut. Mi muistuttaa siitä, että olimme erittäin kiireisiä, ennen kaikkea siksi, että meidän fidances olivat niin mukana, että he olisivat valmiita tekemään mitä tahansa heille. La parempana on ollut heidän vuorottelevuutensa suhteessa kanssani: lajikkeen mitä olen tehnyt oli hauskaa eikä mitään tylsää. Olet äskettäin kuullut, että toinen toveri, joka oli suorittanut seksuaalisen suullansa, ei ole kenenkään. Olen yrittänyt piilottaa sen varren päälle, mutta en osaa sanoa. Allora mi sedena imbronciata ja odottaa, että kestää vähintään puolen minuutin. Ei ole ollut la prima kokemus ryhmästä, jonka olen tehnyt eikä ollut viimeinen. Secondo me on yksi asia kokeilla, varsinkin jos et ole liian intohimoinen yksi niistä henkilöistä, jotka ovat mukana ". Bri, 22 vuotta.

5. "Stavo parlando con un tipo su Tinder, olemme vaihdelleet numeroita ja aloitimme keskustelun. Olen päätynyt siihen, että hän menisi hänelle rentoutumiseen ja elokuvaan, ja hänen roskansa, joka oli hän myös melko miellyttävä, oli unito alla serata.On meistä neljä lauhtua ja olemme kuluttaneet jonkin verran, päätyen yhteen heidän huoneeseihinsä, alkoivat ryöstää minut vuorotellen, kun minä hylkäsin heidät. Hanno fatto sesso con me a turno, kun minä puhuin suuhun orale con l'altro. È stato piuttosto eccitante. Sitten olen ollut jo jonkin aikaa miehen kanssa, jonka kanssa aloitin keskustelun ja sanon, että meillä on hauskaa pareilla ... " Leah, 22 vuotta.

6. "Minä olen ollut miehen kanssa trois kanssa minun paras ystävä ja poika, jonka kanssa olen mennyt virginità.It oli 4 heinäkuu ja tämä tykki oli minua pyytää ulos kuukausia.On ja ystäväni me katselemme ja sanoimme : 'Dai, invitiamolo e basta!' Kaikki hienot miehet olivat kaikki tuttuaan minun bed: hän oli niin innoissaan, että drippy oli hölynpölyä. Io, per superare l'imbarazzo, ja minä tahdon ottaa katsomaan,. Ei enempää koskaan sanonut, että olisin halunnut tehdä varmasti ei! " Abigail, 21 vuotta.

7. "Studiavo all'estero, Irlannissa, oli eräänä illalla satunnaisina iltana. Olen ollut paljon kauheampaa, että olin kamppaillut yhden pullon vodkaa, ja olin aloittanut ja kiertänyt giro con la bottiglia in mano. Ero convinta che il barista me l'avesse regalata, ma i buttafuori del locale ei ollut yksimielisiä.Kuten olen kehua kynsilakkaa, mutta olen yrittänyt pysytellä baarissa, eräs irlantilainen kaveri on alkanut puhua ja hetkessä aloitimme kissan. Hän on tullut hänen ystävänsä hyvin mukavaksi ja on alkanut flirttailla kanssani. Huomattavaa, että ainoa muu henkilö, jonka kanssa ero oli ilta, oli lesbica, minulla oli koko piazza minulle. kun olin ja olin kotoisin, että olisin toistunut ja aloitimme heti, yksi oli sisälläni ja toisinaan olin yksi fellatio to the other.Iro in a position scomodissima tanto che mi si è accavall ato un nervo. Poi ovat muuttaneet roolia samalla kun olen pysynyt samassa asemassa. Quando mi sono stancata ho detto loro che dovevo andare in bagno. Quando sono uscita non c'erano più, che sollievo! Quella notte ho dormito tulla lapseksi, ma mai più!" Kayla, 26 vuotta.

8. "Era ilahtuu tyttöystävältäni minun coinquilina.Olen tehnyt sen, että meillä on täydellinen rentoutuminen.En ole ollut mitään sekunnin per yö.Kun me olemme palanneet kaikki kotiin per drinkin finaali ja eravamo kaikki rauhallisesti kun, improvisamente, my coinquilina on alkanut a baciarlo, kun hän on päättänyt pomotiare con me ja sitten minun kanssa hänen poikani, ja kaikki ovat menneet kaikki hetkessä, joten olemme päättyneet makuuhuoneeseen. mia coinquilina. Jossain määrin olemme sentito bussare alla porta ja me olemme kaikki kiinni: oli se, jonka oli antanut tapaamisen ja josta olin unohtanut. Olemme vakuuttuneita siitä, että fidanzato della mia amica on vomitato ja aloitimme uudelleen toisella kierroksella. Hän on päässyt nauttimaan naisista ja naisista. Il mattino dopo non riuscivo a guardare nessuno nei occhi. Enemmän tardi il fidanzato della mia amica on puhelinnumero ringraziandoci educatamente per birthday. Posso todella sanoa, että olin ollut avannut kertomassa posteriin ". Julia, 23 vuotta.

9. "Meillä oli ystäviä ja meitä kulkivat iltaisin talon aamulla, meillä oli kaikki fidanzate, meillä ubriacate in bathtub and we started to play for obligation or truth. ei ollut aika ajoin rakastettu ja eravamma all in shower a baciarci. Me olemme oikeassa, että emme ole koskaan kertoneet mitään meidän fidanzat tai mitään muuta ulkopuolelle tuosta huoneesta, sitten otimme ulos mattot ja lähdimme. Seura mezz'ora e svariati orgasmi olemme päättäneet, että meillä oli tarpeeksi, me tervehdimme ja jokainen on mennyt vuoteeseen hänen tekojensa vuoksi. Se on ollut iloinen enempää, että minulla oli hienoa tänään tänään minun vitaani! " Kissa, 21 vuotta.

kuva


* Nimet on muutettu

Näitä tunnustuksia on muokattu pituuden ja selkeyden vuoksi.