¿Le quieres o solo tienes miedo a estar sola?

¿Ya no le quieres pero te aterra estar sola de nuevo? ¿Πιένες δεν είναι ελεύθεροι να τους παραγγείλουν μια δουλειά; Σταματήστε, δεν συμμορφώνεται con la situación. Tampoco le tengas miedo a la soltería, como ζάρια Ainhoa ​​Espejo, προπονητής de Αϊ hop προπαίδευση "ya no te catalogan de solterona και ένα los 30 no tienes marido, como pasaba antes". Πέρα από αυτό, μπορείτε να δείτε τα εξής: να μιλήσει με μελτένιο με την ιδέα να δούμε τη ζωή μου".

"Estar σόλο, παρά πολύ περισσότερο, είναι sinónimo de infelicidad, de tristeza και να βρεθεί η ψυχή του, "λέει ο Espejo." Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται την ιδέα της quedarse solos ".

εικόνα

Getty Images

¿Te pasa a ti;

Ο προπονητής της Ainhoa ​​Espejo nos da las το πιστόλι παραμένει σ 'αυτό το καλοκαίρι Η απάντηση είναι ότι:

- Sabes perfectamente que οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για ικανοποίηση (η οποία περιλαμβάνει και τη λέξη), το οποίο βρίσκεται στο τέλος του χρόνου.

- Οι πλαστικοί σταθμοί τελειώνουν την περίοδο. Οι τελευταίοι είναι οι περισσότεροι. Πέρα από τις τελευταίες στιγμές, οι τελευταίοι έρχονται να βγουν από τον πατέρα. Οι περισσότεροι από αυτούς που θέλουν να βγάλουν ένα πακέτο από το ruptura, που έχετε εδώ. Cómo osorganaréis la logística (επιμελητής hijos, μασκότ, κατοικία, αμύγγος, ...). Piensas que te puedes equivocar si lo dejas. ¿Η Qua pasa si nunca υποστηρίζει έναν παραγγελέα ένα nadie que te quiera; Estos miedos son normales. Ο τελευταίος δεν χρειάζεται να αποφασίσει για την απόφαση του. Ο χρόνος είναι σιωπηλός, ο πρώτος ομιλητής.

- Έντρη μια περήφανη βόλτα από το παζάρι και την ιστορία του mudanza, el papeleo, tener que buscar nuevas amistades. Tener que explicar a familia y amigos que lo habéis dejado. Το ταξίδι δεν είναι τόσο μεγάλο, αλλά δεν είναι τίποτα, κλπ. ¡Mucho χαλαρώστε! Ο εισηγητής είναι ιδανικός για την εκμάθηση της τέχνης και της οργάνωσης της ζωής, αλλά και για το μέλλον της.

- Τα πασχαλινά πασχαλιακά παπούτσια δίνουν μια σχέση, να είστε ατορóριζα σε ένα πούρ που είναι απλά πρóσφατα. Η ασυμμετρία είναι σύμφωνη με το πρότυπο της συμφωνίας, πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

- Κρήτη que si lo dejas, sentirás que έχει fracasado. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει τίποτα που να εξηγεί τις επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από την εμφάνιση. Ναι, μπορείτε να περάσετε τις τελευταίες ημέρες. Αυτή η ταινία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την επίλυση του προβλήματος.

- Ένας χρόνος είναι πραγματικά καλός για εσάς. Εδώ, μπορείτε να βρείτε τον τόπο και τον τόπο που επιθυμείτε να αποκτήσετε το προσωπικό σας πακέτο στο Tierra. Πέρα από ένα γούστο, το y ni tan tan ...

- Το ταξίδι σας είναι ένα δροσερό ταξίδι. Δεν υπάρχει ανάγκη να παραμείνει απαραίτητο να παραμείνουν σε ένα τέτοιο συνεχές συμβάν, δεδομένου ότι δεν είναι απαραίτητο να τεθούν σε εφαρμογή και να τεθούν υπό αμφισβήτηση.

- Έχει περάσει από την αρχή. Μην περιμένετε να εμφανιστούν τα μηνύματά σας και να τα δείτε ξανά και ξανά, χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε! Απαντήστε στην ερώτησή σας σχετικά με το θέμα που σας ενδιαφέρει.

- Οι περισσότεροι αμύγαιοι το οποίο μπορεί να είναι διαφορετικό από ό, τι συμβαίνει στην πραγματικότητα un tiempo. O que reconcedres dejar la que tienes ahora, για το οποίο δεν υπάρχει προσωπικό που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Τα περάσματα από τα σφάλματα.

- Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας άλλος τομέας. Parece que te hubieran tocado los / as novios / as en una tómbola. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι υποψήφιοι πρέπει να αποφεύγουν την απαγόρευση της ελεύθερης κυκλοφορίας τους σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.

εικόνα

Getty Images

Qué hay detrás

Πέρα από τα αστεράκια, τα ζάρια Espejo, "δεν μιλάνε για το ίδιο θέμα". Ο προπονητής μου αποκαλύπτει ότι το παιχνίδι είναι το εξής:

- Η ιδέα του quedarte un par de días en casa te aterroriza. Η Eres capaz de ir quen queen sea και ένα επιπρόσθετο σχέδιο (aunque no te apetezca nada), το οποίο δεν έχει τεθεί σε ισχύ.

- Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ένα solas con tus pensamientos. Το Siempre tienes que tener puesta de fondo la tele, la radio, música ... aunque no le estés prestando atención.

- Το Estas enganchada a las Redes Sociales. Κανένα παράθυρο που δεν μπορεί να ακουστεί. Οι υποψήφιοι δημοσιογράφοι και εικονολόγοι είναι εκείνοι που αγαπούν. Τί είναι αυτό που είναι αυτό που είναι ηχητικό. Τα μηνύματα είναι συνδεδεμένα με την ηλεκτρονική διεύθυνση "el mundo" (ηλεκτρονικά).

- Ο Todas tus εμπιστεύεται ότι έχει ένα πρόσωπο. Κανένας χρόνος δεν είναι τυχαίος. Το Siempre απαιτεί ένα πακέτο για ένα άτομο που δεν μπορεί να παραμείνει ελεύθερο.

- Το βράδυ είναι ένα κομμάτι του σόλο και του μωρού. Εκείνο το μωρό μου έλεγε ότι ο Steven Spielberg, που φαντάζεται ότι είναι απογοητευτικό. Y te entra un agobio enorme al pensar que esa puedes ser tú el día de mañana.

- Y lo mismo cuando te enteras de alguien que ha cortado η οποία είναι σύμφωνη με την απόφαση του Συμβουλίου. Αποκλείστε από τη συμπάθεια, τη μέρα και τη μέση.

- Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι υποχρεωμένοι να επιλέξουν ένα άλλο πρόσωπο, lo que sientes, lo que piensas. Πιάσε σε ένα amiga, ένα pareja ... ένα a tablón de facebook. ¡Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν τη δική τους ιστορία!

- Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να βγείτε από την εξοχική κατοικία, de amigos, de visitas. Sueñas con tener una familia numerosa y una ajetreada vida social.

- Σίγουρα θα φανταστείτε το πιθανό futuro como soltera το οικογενειακό σας συμβούλιο, μπορείτε να εισάγετε ένα μεγάλο μέρος της έννοιας και να βρεθείτε σε αυτό το κομμάτι της ψυχαγωγίας σας.

εικόνα

Recuerda

Como ζάρια Ainhoa ​​Espejo, "todos necesitamos en mayor o menos medida a los demás". Το Como dijo Aristóteles "είναι ένας χώρος κοινωνικής συνύπαρξης".

"Πέρα και εσείς επιθυμείτε να το πετύχετε από την άλλη πλευρά, είναι πολύ σημαντικό να επισημανθεί ότι τα σημαντικότερα ερωτήματα είναι τα εξής: ".

¡Deja de huir de ti misma! "Η ημερομηνία δεν είναι απαραίτητη για τη σύνδεση, πρέπει να ελέγξετε την απομάκρυνσή σας. Απενεργοποιήστε ξανά και ξανά. Haz cosas por y para ti", ζάρι στο λεωφορείο." Αποκτήστε ένα quererte και ένα estar a gusto con tu propia compañía. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους της οδρας. Desde la libertad personal y no desde la necesidad ", añade.

¿Nuestro consejo; Επίσης, οι άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να βρουν μια ματιά, ή να βρουν έναν επαγγελματία, να ταξιδέψουν σε ένα προσωπικό πούλμαν με το Ainhoa ​​Espejo, ένα ψυχολογικό λογότυπο.