Είναι ένα καλοκαιρινό βράδυ στη Βενετία της Καλιφόρνιας και το κόμμα Tupperware της 27ης χρονιάς, του Τζέσικα Ασάφα, έχει πάρει όλα ασαφή και διασκεδαστικά. Η ατμόσφαιρα είναι ένα αρωματικό διαμέρισμα ακριβώς έξω από τη λεωφόρο της Βενετίας, διακοσμημένο με βότσαλα, μπουμπούκια και βάμματα, καθώς και μερικά ασημένια μπαλόνια που ονομάζουν «ζιζάνιο». Τα σνακ περιλαμβάνουν μπιζέλια ζαχαροπλαστικής με σάλτσα μαριχουάνα-miso. Και κουρμίζονται γύρω από το δωμάτιο είναι τέσσερις φωτεινές, νέοι επιχειρηματίες που θέλουν να μου πουν γιατί η κάνναβη είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας.

«Σε όλες τις βιομηχανίες, το υψηλότερο ποσοστό των γυναικών στελεχών είναι στην κάνναβη», λέει η Laura Albers, 37, επικεφαλής της έρευνας στο φεμινιστικό Cannabis, η ομάδα Tupperware-κόμματος των γυναικών καπνιστών που σκοπεύουν να διαταράξουν το παραδοσιακό μοντέλο διανομής κάνναβης και να το φέρετε σε σπίτια, λίγο σαν τα καλλυντικά Avon. «Είναι μια ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια βιομηχανία από το μηδέν, από το έδαφος μέχρι τα πρότυπά μας». Η Λόρα έρχεται σε επαφή με τον αριθμό των γυναικών που κατέχουν τις πλέον υψηλόβαθμες θέσεις στη βιομηχανία κάνναβης, που είναι 36% σε σύγκριση με το μέσο όρο των ΗΠΑ κατά 22% σε όλες τις βιομηχανίες *.

«Δεν είμαστε οι στερεοτυπικοί σου τεμπέληδες ζωγράφοι», προσθέτει η Molly Peckler, 32 ετών, ιδρυτή της Highly Devoted, μιας υπηρεσίας συναρμολόγησης κάνναβης που προσφέρει βραδιές που χρονολογούνται από ζιζάνια. «Είμαστε έξυπνοι, οδηγημένοι, παρακινημένοι και παθιασμένοι». Η Emily O'Brien, 27 ετών, ο εφευρέτης του Mondo, ένα έλαιο καρύδας και η βρώσιμη κάνναβης κακάο, εξηγεί ότι τα φυτά κάνναβης που χρησιμοποιούν είναι θηλυκά: «Δεν θέλετε τα αρσενικά φυτά να έλθουν σε επαφή με τα θηλυκά φυτά, διαφορετικά επικονιάζουν και σταματούν να παράγουν τα λουλούδια ».

Δεν είμαστε οι στερεότυποι τεμπέληδες σου, είμαστε έξυπνοι, οδηγημένοι, παρακινημένοι και παθιασμένοι

«Πραγματικά, στο επίκεντρο αυτής της κοινότητας είναι μια κοινή αγάπη για την κάνναβη, γι 'αυτό και όλοι έχουμε αποθέσει όλα για να το επιδιώξουμε», προσθέτει ο ιδρυτής της φεμινίστρου Cannabis Jessica, ο οποίος έχει προεδρεύσει σε συναντήσεις όπως αυτή για μερικούς μήνες τώρα . «Η ισχύς είναι τόσο αισθητή. Είναι υψηλής δόνησης. Δεν γνωρίζω καν αν κάπνιζα μερικές φορές, είμαι τόσο ψηλός για τα vibes ... '' Αντανακλά, '' λέει η Emily. «Είναι μαγνητικό!» προσθέτει η Laura. Ο καθένας καταρρέει το γέλιο. «Λυπάμαι» λέει η Laura. «Χτύπησα ένα bong δικαίωμα πριν μπείτε μέσα ...»

Πολλοί άνθρωποι έχουν καπνίσει πολύ καπνιστή για διάφορους λόγους: ψυχαγωγικές, δημιουργικές, ιατρικές και ένα μείγμα και των τριών. Ωστόσο, μόλις πρόσφατα η κάνναβη έχει χάσει τις σχέσεις της με χαμηλή φιλοδοξία και υψηλή ικανότητα να τρώει ολόκληρο το κουτί των δημητριακών, αντί να γίνει ένα επίτευγμα ενός επιτυχημένου και κομψού τρόπου ζωής. Όπως πιστοποιούν οι έμποροι κάνναβης του Λος Άντζελες, δεν είναι απλώς ένας τρόπος να φτάνουν ψηλά (αν και γιορτάζουν αυτή την πτυχή): είναι ένα γκουρμέ συστατικό, ένα προϊόν θαυματουργού, ένα βοήθημα σεξουαλικής εκμετάλλευσης, μια εμπειρία συγκόλλησης και προφανώς ένα φάρμακο για τα πάντα από τη φλεγμονή έως την κατάθλιψη, το γλαύκωμα έως τις εμμηνόρροπες κράμπες.

«Είμαι ινδική γυναίκα που χρησιμοποιεί κάνναβη για άγχος και PTSD και δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Το να μοιράζομαι ότι χρησιμοποιώ το #cannabis είναι τόσο άβολο, ειδικά ως νέα μαμά και ιδιοκτήτης επιχείρησης. Προσπάθησα πρώτα τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και δεν ήταν για μένα. Μου δόθηκε συνταγή σερτραλίνης, Adderall, Lamictal και λιθίου σε πολύ υψηλές δόσεις και θυμάμαι ότι αισθάνομαι μουδιασμένος και απομονωμένος, με πολύ χαμηλή λίμπιντο, χωρίς όρεξη, αϋπνία, κουραστικές λέξεις και πολλά άλλα. Η κάνναβη με βοηθά να ζήσω, μου δίνει ισορροπία. Πιστεύω αυτό το φυτό περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο που έχει συνταγογραφήσει ένας γιατρός. Και ποτέ δεν αισθάνομαι πιο όμορφη. Δεν είναι το κάπνισμα στην εικόνα που με κάνει να αισθάνομαι όμορφη, εγώ είμαι η πραγματική εκδοχή του εαυτού μου. "#Cannabiscomingout από #cannabisfeminist @hennabynatasha

Μία θέση που μοιράζεται η φεμινίστρια Cannabis (@cannabisfeminist)

Ο κόσμος της μόδας έχει περάσει και από κάτι ερωτικής σχέσης μαζί του. Ο Ganja παρουσιάστηκε στη συλλογή AW16 του Alexander Wang. Ο Jeremy Scott πλύθηκε με πράσινο το λογότυπο του adidas το 2012 (ο ράπερ A Rock Rocky και ο τραγουδιστής Sky Ferreira απεικονίστηκαν φορώντας τον λατρευτή). η σχεδιάστρια Mara Hoffman χρησιμοποίησε το φύλλο ως εκτύπωση για την εμφάνισή της SS15, ενώ η κοσμηματοπωλείο Jacquie Aiche δημιούργησε μια συλλογή μπουμπουκιών (τα μοντέλα Kendall Jenner και Gigi Hadid πήγαν στο πάρτι εκτόξευσης). «Οι άνθρωποι φοβούνται λιγότερο να φορούν τη συλλογή μου», λέει ο Jacquie. «Όσο πιο ομαλοποιημένη κάνναβη γίνεται, τόσο πιο πολυτελή προϊόντα [που] αναδύονται για αυτήν την κοινότητα επαγγελματιών κομμωτών». Ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν η Vetements δημιούργησε ένα περιδέραιο για μύκητες ζιζανίων.

Η Sheherazade Goldsmith, 43 ετών, συνιδρυτής της μάρκας κοσμημάτων Loquet London, είναι ένας άλλος σχεδιαστής που επηρεάζεται από το φύλλο μαριχουάνας. «Για μένα, είναι ένα σύμβολο της επανάστασης και της αλλαγής. Ποτέ δεν το χρειαζόμασταν περισσότερο από τώρα », λέει, παρότι επιθυμεί να τονίσει τους πιθανούς κινδύνους του φαρμάκου όταν παράγεται παρανόμως.

Όσο πιο ομαλοποιημένη κάνναβη γίνεται, τόσο περισσότερα προϊόντα πολυτελείας αναδύονται για αυτήν την κοινότητα επαγγελματιών κομμωτών

Πέρα από τη Νέα Υόρκη, τα «βρώσιμα» - τρόφιμα με ζιζάνια που προστέθηκαν - έχουν γίνει ένα προσάρτημα στο κύκλωμα τέχνης. Ο Απρίλιος Χαντ, ο οποίος ασχολείται με την τέχνη της δημοσκόπησης, έρχεται σε εκδηλώσεις που ξεκίνησε ο καλλιτέχνης και μουσικός Μπέντζαμιν Μπρονφμάν, ένας μεγάλος υποστηρικτής της νομιμοποίησης της κάνναβης, όπου τα «εγχυμένα τρόφιμα» εξυπηρετούνται σε ένα δημιουργικό σύνολο: «Η ενέργεια σε αυτά τα γεγονότα είναι τόσο καλή . είναι ένα διαφορετικό vibe σε αυτό που θα παίρνατε σε ένα κανονικό πάρτι. Είναι πολύ οικείο, όλοι έχουν σπουδαίες συνομιλίες. "

Το φαγητό με ζιζανιοκτόνα, το οποίο προετοιμάζεται σχολαστικά από τους chefs μεγάλου ονόματος, παρουσιάζεται με εκλεπτυσμένο τρόπο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μην το κατακλύζουν για ένα γρήγορο υψηλό: «Στο τελευταίο γεγονός, ο σεφ υπηρέτησε στρείδια με σάλτσα mignonette που εγχύθηκε με κάνναβη και κοκτέιλ prosecco που εγχύονται με το βότανο.

Μπορείτε να λάβετε το λόγο για το γιατί η κάνναβη είναι το σωστό φάρμακο για αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή: είναι πράσινο (όπως το kale!), Σας βοηθά να χαλαρώσετε (όλοι μας χρειαζόμαστε λίγο). Αλλά, πραγματικά, υπάρχει ένας απλός οδηγός πίσω από όλα αυτά: την αρχή του τέλους της απαγόρευσης της μαριχουάνας στις ΗΠΑ και κυρίως στην Καλιφόρνια, η οποία αντιμετωπίζει μια «πράσινη βιασύνη» καθώς το κράτος προετοιμάζεται για την πλήρη νομιμοποίηση και ρύθμιση της κάνναβης.

Λόκετ ❤️ προσθέστε ένα ροζ χαλαζία για αγάπη και ελπίδα �� ένα αστέρι για τύχη ⭐️ και ένα φύλλο κάνναβης για ψύξη ���� #loquetlondon #rosegoldlocket #newrave

Μία θέση που μοιράστηκε ο Loquet London (@loquetlondon) στις

Τον Ιούνιο του 2017, ο National Geographic Traveler ανέφερε ότι το Λος Άντζελες είναι σήμερα το κέντρο μιας βιομηχανίας που αναμένεται να φτάσει τα £ 17 δις μέχρι το 2020. Το Φεβρουάριο του 2017, η Forbes δήλωσε ότι η νόμιμη αγορά κάνναβης θα δημιουργήσει πάνω από το ένα τέταρτο του εκατομμυρίου θέσεων εργασίας χρόνος. Άλλες έρευνες δείχνουν επίσης μια αυξανόμενη αγορά καταναλωτών: μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι μεταξύ 2002 και 2014 το ποσοστό των Αμερικανών που δήλωσαν ότι καπνίζουν μαριχουάνα τουλάχιστον μία φορά τον προηγούμενο χρόνο αυξήθηκε από 21,9 εκατομμύρια σε 31,9 εκατομμύρια, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που το χρησιμοποίησαν σε καθημερινή βάση ή περισσότερο από το διπλάσιο, από 3,9 εκατομμύρια σε 8,4 εκατομμύρια **.

Η φαρμακευτική μαριχουάνα είναι πλέον νόμιμη (με διάφορους περιορισμούς) σε 29 αμερικανικές χώρες. Τον Νοέμβριο του 2016, η Καλιφόρνια ψήφισε για να νομιμοποιήσει τη μαριχουάνα αναψυχής, ενώνοντας οκτώ κράτη όπου μπορείτε να καπνίζετε ζιζάνια μόνο για διασκέδαση. Το Κολοράντο ήταν το αδιέξοδο εδώ: το 2014, αδειούσε τα καταστήματα αναψυχής για την κάνναβη, ρυθμίζοντας το φάρμακο «από τον σπόρο προς πώληση» και δείχνοντας στον κόσμο τι θα μπορούσε να μοιάζει με το τέλος της απαγόρευσης της μαριχουάνας.

Η Καλιφόρνια είναι σε διαφορετική κλίμακα. Έχει πληθυσμό άνω των 39 εκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι το κέντρο των τεχνολογικών και ψυχαγωγικών βιομηχανιών και γίνεται όλο και περισσότερο ένα σημαντικό κεφάλαιο μόδας από μόνο του. Και οι κάτοικοί του είναι καλοί στο μάρκετινγκ τους ως το πηγάδι όλων των φιλοδοξιακών τρόπων ζωής και των τάσεων ευεξίας. Θυμηθείτε, οι άνθρωποι κάποτε σκέφτηκαν ότι η γιόγκα, οι υπολογιστές στο σπίτι, ο πράσινος χυμός και η ψυχοθεραπεία ήταν περίεργες, και οι Καλιφόρνιες μανίες.

Η νόμιμη αγορά κάνναβης θα δημιουργήσει πάνω από το ένα τέταρτο του ενός εκατομμυρίου θέσεων εργασίας

Όλες οι γυναίκες του φεμινιστικού κόμματος της κάνναβης αναγνωρίζουν ότι βρίσκονται σε προνομιακή θέση ως λευκοί χρήστες μαριχουάνας σε ένα από τα πιο φιλελεύθερα κράτη των ΗΠΑ. «Είμαστε τόσο τυχεροί εξαιτίας του ποιοι είμαστε. Πρέπει να κάνουμε αυτό το ζήτημα », λέει η Laura. Όλοι πιστεύουν ότι οι βιομηχανίες αλκοόλ, φαρμακευτικών και ιδιωτικών φυλακών αντιτίθενται στην κάνναβη για κυνικούς λόγους. Και υπάρχουν πιο εμφανείς αντιφάσεις: οι τράπεζες συχνά αρνούνται να δώσουν πίστωση στις νεοσύστατες εταιρείες μαριχουάνας. τα φαρμακεία (τα φαρμακεία μερικές φορές νόμιμα ζιζάνια που μπορούν να πωλούν ανοικτά τη μαριχουάνα, εξαρτώνται από το κράτος στο οποίο βρίσκονται, σε μέλη της κοινότητας που μεταφέρουν ταυτότητα) διαπραγματεύονται με μετρητά, πράγμα που σημαίνει ότι συχνά κρατούνται.

Τα ιατρεία που επισκέφτηκα στην Καλιφόρνια είναι συχνά αρκετά θλιβερά και εκφοβιστικά μέρη - κάπου ανάμεσα σε χειρουργικές επεμβάσεις νόμιμων γιατρών και στοιχειωμένα σπίτια. Η τρυφερότητα της εμπειρίας του διανομέα είναι ένας από τους λόγους που η Τζέσικα λέει ότι θέλει να αλλάξει πώς και πού οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μαριχουάνα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κάνναβη είναι ουσία κατηγορίας Β και η κατοχή μπορεί να σας οδηγήσει σε πενταετή φυλάκιση και απεριόριστο πρόστιμο. Ο κ. Jeremy Corbyn τάσσεται υπέρ του να το επιτρέψει για ιατρική χρήση, αλλά μόνο οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες και το Πράσινο Κόμμα πιστεύουν στην πλήρη νομιμοποίηση. Ακόμα, στο κύκλωμα μόδας του Λονδίνου, οι άνθρωποι πίνουν λιγότερο και επιλέγουν να καπνίζουν μαριχουάνα αντί ως τρόπο απελευθέρωσης. Σύμφωνα με έναν στυλίστα με έδρα το Λονδίνο: «Έχω φίλους που θα έλεγα,« είμαι σε μια αποτοξίνωση από το αλκοόλ, αλλά θα πάψουμε με πέτρες ».

Ομοίως, ένας γνωστός σχεδιαστής μόδας που ζει και δουλεύει στην πρωτεύουσα μου λέει: «Το κάπνιζα και έκλεισα μέχρι πρόσφατα να ανακαλύψει πετρέλαιο αιθάλης. Κάποιος μιλούσε για αυτό σε μια φωτογράφηση και μου πρότεινε να το πάω. Μερικές σταγόνες σε ένα ζεστό ρόφημα είναι πολύ χαλαρωτικό και μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό σε κοινωνικές καταστάσεις. Για μένα, προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τις κουραστικές, νυκτερινές βραδιές κατανάλωσης οινοπνεύματος ».

Έχω φίλους που θα έλεγαν: "Είμαι σε μια αποτοξίνωση από το αλκοόλ, αλλά θα πέτρωσε αντ 'αυτού"

Η Beboe είναι μια εκκίνηση με έδρα το Λος Άντζελες, η οποία στοχεύει να γίνει η Hermes της μαριχουάνας με τις παστίλιες της sativa (μέρος των γένους κάνναβης) και το στυλό ψεκασμού χρυσού £ 47. Συνδιοργανώθηκε από τον Clement Kwan, του οποίου το βιογραφικό σημείωμα περιλαμβάνει ξόρκια στο Dolce Gabbana στο Μιλάνο και προεδρικό ρόλο στο online κατάστημα λιανικής πώλησης YOOX. Ο Clement έμαθε πώς να μεγαλώνει τη μαριχουάνα ενώ μελετά την εταιρική χρηματοδότηση στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Berkeley. στο ύψος των δραστηριοτήτων του, έβγαζε 20 λίβρες το μήνα.

«Μου σκότωσε όταν έπρεπε να το εγκαταλείψω όταν ήμουν τραπεζίτης», λέει. Αλλά μετά από χρόνια στον εταιρικό κόσμο, αποφάσισε να επιστρέψει στην πρώτη του αγάπη. Ο συνεργάτης και κύριος σχεδιαστής του Clement είναι ο Scott Campbell, ο καλλιτέχνης τατουάζ (και ο σύζυγος της ηθοποιού Lake Bell). «Είναι σχεδόν τατουάζ ολόκληρο το Χόλιγουντ, καθώς συνεργάστηκε με τον Louis Vuitton και τον Marc Jacobs», προσθέτει ο Clement.

«Το σχέδιο ήταν να οικοδομήσουμε κάτι όμορφο, γιατί αν χτίσουμε κάτι όμορφο και θα το κάνουμε μια σχετικά χαμηλή δόση, θα προσελκύσουμε έναν πολύ πιο εξειδικευμένο καταναλωτή. Μόλις έχουμε αυτόν τον εξειδικευμένο καταναλωτή, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως πλατφόρμα για την υπεράσπιση ». Με την υπεράσπιση, σημαίνει ανθρώπους που μιλάνε για κάνναβη με τρόπο που θα μπορούσε να μεταβάλλει την κοινή γνώμη υπέρ της μεγαλύτερης ελευθερίας: «Είχαμε τον Sharon Stone, τον Orlando Bloom και τον Justin Theroux στο πάρτυ μας.

Η Rihanna δεν ήταν ποτέ ντροπαλός για την αγάπη της για ζιζάνια και ονόμασε την πιο πρόσφατη συνεργασία της με το Manolo Blahnik 'So Stoned' - το οποίο χωρίς αμφιβολία λειτουργεί σε πολλά επίπεδα! Ο Snoop Dogg, ωστόσο, ξεκίνησε τη δική του σειρά προϊόντων, Leafs by Snoop. Ακόμα, είναι πρώτες μέρες. Για να πάρετε μια αίσθηση για το πόσο όλα αυτά έχουν έρθει, απλά πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο με θαυμασμό στο Cheryl Shuman, ο εξαιρετικά λαμπερός και καλά συνδεδεμένος ιδρυτής του Beverly Hills Cannabis Club, ο οποίος έχει δει Whoopi Goldberg, Drew Barrymore και Cameron Diaz να περάσει πριν από τώρα.

#RihannaXManolo Η συλλογή #SoSTONED .... ΙΟΥΛΙΟΣ 6. @ manoloblahnikhq Εικόνα παραπάνω: "Spice"

Μία θέση που μοιράστηκε από badgalriri (@ badgalriri) στις

Ο Cheryl, γνωστός επίσης ως «μαμά μαριχουάνα», έχει το είδος της τροχιάς Meryl Streep που θα έπρεπε να παίζει κάποια στιγμή στην ταινία. Πέρασε τις δεκαετίες του ογδόντα και τη δεκαετία του '90 ως «οπτικό για τα αστέρια», παρακολουθώντας τις οφθαλμικές ανάγκες του Tom Cruise και της Julia Roberts στο σετ, ενώ παράλληλα περιστρέφεται τα γυαλιά με επένδυση με διαμάντια σε QVC. Το 1995, υπέστη μια επίθεση που άφησε την τραυματισμένη, κατάθλιψη και λήψη οκτώ χαπιών την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των Xanax και Prozac. Μετά από μήνες άκαρπων συμβουλών, ο θεραπευτής της τελικά της είπε: «Κυρία, δεν ξέρω πώς θα πάρετε αυτό, αλλά πρέπει να καπνίσετε μια άρθρωση». Τη πήρε στον κήπο του και είχε επιδείνωση.

«Γέλασα και γέλασα για πρώτη φορά στο ότι δεν ξέρω πόσο καιρό», λέει. Και όταν μίλησε στους φίλους της υψηλής τεχνολογίας πίσω στο Beverly Hills, όλοι ήθελαν μερικά από αυτά που κάπνιζε. Πριν από πολύ καιρό, διεξήγαγε μια κηπουρική και ασθενή συλλογική ομάδα 2.000 ατόμων, όπου οι άνθρωποι μπορούσαν νόμιμα να ανταλλάσσουν ιατρική μαριχουάνα, επιβλέποντας ένα αγρόκτημα μαριχουάνας των 68 στρεμμάτων στη Βόρεια Καλιφόρνια και προωθώντας την απαγόρευση.

«Η μαριχουάνα έχει κακή φήμη σε μερικούς ισχυρούς ανθρώπους περίπου την ίδια στιγμή που απαγορεύεται το οινόπνευμα», εξηγεί. «Είναι πραγματικά ένα χαριτωμένο φυτό που μπορεί να θεραπεύσει μια πληθώρα ασθενειών». Η Cheryl, η οποία συμμετείχε στην εκτόξευση περισσότερων από 1.700 προϊόντων κάνναβης, είχε ορισμένες βασικές γνώσεις. Η πρώτη ήταν ότι θα μπορούσε να το κάνει ένα προϊόν με προσδοκίες: «Η κάνναβη σήμερα είναι πολύ παρόμοια με το καλό κρασί. Μπορείτε να αγοράσετε 3,99 δολάρια μάρκα σαμπάνιας, ή μπορείτε να αγοράσετε Cristal. Είναι και τα δύο κρασιά, αλλά υπάρχει μια τεράστια διαφορά. " Και το δεύτερο ήταν ότι το μέλλον της κάνναβης ήταν θηλυκό: «Συνειδητοποίησα ότι οι γυναίκες είναι το κλειδί για όλο αυτό το πράγμα. Οι γυναίκες φροντίζουν τις περισσότερες από τις αποφάσεις αγοράς και ιατρικής της οικογένειας. Αν μπορούμε να πάρουμε τις γυναίκες στο πλοίο, μπορούμε να ξεκινήσουμε μια επανάσταση. "

Η μαριχουάνα είναι πραγματικά ένα χαριτωμένο φυτό που μπορεί να θεραπεύσει μια πληθώρα ασθενειών

Οι γυναίκες του φεμινιστικού κύκλου της κάνναβης συμφωνούν ότι η εικόνα του «αδερφού» του stoner που περιβάλλεται από κουτιά πίτσας και παιχνίδια Xbox είναι ξεπερασμένη (ακόμα και αν υπάρχουν δύο φορές περισσότεροι καπνιστές από ό, τι οι γυναίκες στις ΗΠΑ). Η ιδρυτής της Jessica υποστηρίζει ότι οι γυναίκες καπνίζουν πάντα ζιζάνια, απλά πρέπει να βγουν από την ντουλάπα: «Οι γυναίκες φοβούνται να είναι ανοιχτές για την αγάπη τους γι 'αυτό. Είναι σαν το κακό σου μυστικό. "

Η Jessica ρίχνει την κάνναβη σε ένα φως που δεν είναι μόνο ένας τρόπος να φτάσει κανείς ψηλά. Η κάνναβη, όπως τη βλέπουν, είναι ένα προϊόν ευεξίας ιδανικό για γυναίκες (εξίσου επειδή είναι εξαιρετικό για το PMT). Δεν είναι ιδιαίτερα κάτω με την «πράσινη ρωγμή», το σούπερ εξαιρετικής δύναμης που καλλιεργείται υδροπονικώς (χωρίς χώμα) σε αποθήκες στο κέντρο της πόλης. Η δική τους ατμόσφαιρα είναι περισσότερο «ηλιακή καλλιέργεια κάνναβης» από τις αγορές των αγροτών στο Malibu, όπου υπάρχουν πολλές ομιλίες που μοιάζουν με κρασί «terroir» και «ποικιλίες».

Οι χρήσεις είναι εφευρετικές: η Jessica της φεμινιστικής κάνναβης, η οποία εργάστηκε στη βιομηχανία ομορφιάς, αναπτύσσει πετρέλαιο προσώπου. Τότε υπάρχει η σειρά των βρώσιμων: η σκόνη της Emily της Mondo έρχεται σε ένα κομψό βάζο με χρυσά γράμματα. Στην πραγματικότητα κάνει μια αίσθηση της γεύσης της κάνναβης, είναι εύκολο στη χρήση - το "Προσθέστε σε παραγεμισμένα γιαουρτιού" προτείνει την ετικέτα - και σας δίνει ένα ήπιο και ελεγχόμενο υψηλό. Εκτός από τις νυχτερινές βραδιές της Molly, μετακινείται σε προϊόντα: «Πραγματοποιώ αυτή την εμπειρία κάνναβης σε ένα κουτί για ζευγάρια που μοιράζονται το σεξ. Ας ελπίσουμε ότι θα επεκταθεί σε μια σειρά από πράγματα. "

Μεταξύ των αντικειμένων είναι η Foria, ένα λιπαντικό κάνναβης για τις γυναίκες. «Δεν είναι ένα ψυχοτρόπο προϊόν», λέει η Jessica. «Κυριολεκτικά παίρνει τον κόλπο σας ψηλά. Είναι πιο έντονη - αισθάνομαι ότι το κάνει πιο εύκολο να έχεις οργασμό ». Όλοι γελούν (και πάλι), αλλά είναι επίσης θανάσιμα σοβαροί. «Αυτό βοηθά τόσους πολλούς ανθρώπους.

Στις αγορές όπου υπάρχει ισχυρό πρόγραμμα ιατρικής μαριχουάνας, οι υπερβολικές δόσεις οπιοειδών υποβαθμίζονται. Τα τροχαία ατυχήματα μειώνονται όσο λιγότεροι άνθρωποι πίνουν. Τα φορολογικά έσοδα ανεβαίνουν. Αυτό το φυτό έγινε για εμάς. Πρέπει να το καταναλώνουμε », λέει η Molly. «Είμαστε στη δεξιά πλευρά της ιστορίας εδώ».

Επισκεφθείτε το Talktofrank.com για συμβουλές σχετικά με τα ναρκωτικά


Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε αρχικά στο τεύχος Σεπτεμβρίου του ELLE