Τι είναι να είσαι απενεργοποιημένος και ημερομηνία

Σε αυτή την εβδομάδα, η σειρά της Αγάπης, η σειρά μας που ερευνά την πραγματικότητα της σεξουαλικής ζωής των γυναικών, ακούμε από τον Robin, 43, μια γυναίκα που είναι εκπαιδευτής σεξουαλικής κακοποίησης και υποστηρικτής αναπηρίας.

Όταν ήταν ένα site beta το 1995, και ήμουν 22 ετών, γνώρισα κάποιον στο Match.com. Έζησε στην Αγγλία, ήμουν στις Η.Π.Α. Δεν αναζητούσα μια σοβαρή σχέση. Απλώς έψαχνα να μιλήσω με παιδιά. Ήμουν αυτό το κορίτσι geek που άρεσε να κρεμάσει στο εργαστήριο υπολογιστών και να μιλήσει στο διαδίκτυο επειδή ήταν διαφορετικό και νέο. Αλλά αμέσως ξέρω ότι ήμουν ερωτευμένος και ήθελα να είμαι μαζί του. Μετακόμισε στα κράτη αφού παντρευτήκαμε.

Αλλά είχα ακόμα μεγαλώσει. Είχα βιώσει κάποιο τραύμα και κατάχρηση στο παρελθόν μου και αυτό με επηρέασε σεξουαλικά. Επιπλέον, ήμουν σχεδόν 300 λίβρες την εποχή εκείνη και αγόρασα πολλά από αυτά που σας λέει η κοινωνία όταν είστε άνθρωπος με χρώμα και είστε μεγάλοι.

Έμαθα για μια ομάδα για τις γυναίκες που έχουν μεγαλύτερο μέγεθος και τους θαυμαστές τους. Ξεκίνησα τις εκδηλώσεις τους, αλλά όχι με τον σύζυγό μου. Όταν παντρεύτηκα τον εαυτό μου, ήμουν τόσο νέος-24-ότι δεν είχα την αίσθηση του ποιος ήταν σεξουαλικός. Μέσα από την ομάδα συν-μεγέθους, άρχισα να εξερευνούμε πράγματα όπως το κτύπημα. Προσπάθησα να συμπεριλάβω μερικές φορές τον σύζυγό μου, αλλά ήταν άβολα.

Τότε το 2004, ανακάλυψα ότι είχα πολύ σπάνιο ελάττωμα στο νωτιαίο μυελό μου και ότι θα έπρεπε να αφαιρεθεί. Την εβδομάδα πριν από τη χειρουργική επέμβαση, ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος με την κόρη μου. Το να γίνεις μητέρα και να γίνεις ταυτόχρονα άτομο με αναπηρία ήταν σχεδόν ένα μυαλό. Τα πρώτα χρόνια, καταναλώθηκα με τη μητρότητα. Ήμουν συγκλονισμένος με τη μάθηση να προσαρμοστεί στο νέο μου σώμα, το οποίο δεν έχει αίσθηση σε ορισμένους τομείς. η παράλυση επηρεάζει το δεξί μου ισχίο, πόδι και πόδι. Δεν ήταν μέχρι που το παιδί μου πήρε λίγο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που άρχισα να νιώθω ότι ήθελα να διερευνήσω πάλι τι σήμαινε ότι ήταν σεξουαλικός άνθρωπος.

Το να γίνεις μητέρα και να γίνεις ταυτόχρονα άτομο με αναπηρία ήταν σχεδόν ένα μυαλό.

Ο σύζυγός μου και εγώ τελείωσα διαζευγμένος. Είμαστε οικογένεια, αλλά τελικά συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν πιο υγιεινό για μας να μην παντρευτούμε ο ένας τον άλλον. Από τότε, έχω χρησιμοποιήσει Craigslist και OkCupid και άλλους δικτυακούς τόπους χρονολόγησης. Έχω μάθει να είμαι εκ των προτέρων για το ποιος είμαι. Δεν θέλω κάποιος να κοιτάξει "παρελθόν" για να με δει. Έχω εικόνες στα προφίλ μου με με το περιπατητή μου ή με το μπαστούνι μου. Κάνω αυτές τις εικόνες μπροστά και στο κέντρο. Έχω ονομάσει ακόμη και το είδος της αναπηρίας που έχω σε ορισμένες διαφημίσεις. Μου έχει σταματήσει να μην αποκρίσεις; Ούτε καν.

Η συμβουλή μου για παιδιά που μου χρονολογούνται είναι, μην φοβηθείτε. Είναι χειρότερο αν φοβάστε να μιλήσετε για το σώμα μου γιατί τότε με κάνει να αισθάνομαι σαν να έχω κάτι για να ζητήσω συγγνώμη ή πρέπει να σε κάνει να νιώθεις καλύτερα γι 'αυτό. Ελάτε από έναν τόπο διεξοδικής έρευνας. Μη ζητάτε τα ιατρικά μου αρχεία, αλλά ρωτήστε εάν έχετε κάποια ερώτηση. Θα πω έναν τύπο, αν θέλετε να βάλετε τα πόδια μου στον αέρα, θα πρέπει να τα κρατήσετε.

Όταν δεν αποκάλυψα την αναπηρία μου, έτρεχα σε προβλήματα. Κάποτε συναντούσα κάποιον που ήρθε, δήλωσε ότι έπρεπε να πάει στο αυτοκίνητό του και να πάρει κάτι, και μόλις έφυγε. Αυτό έβλαψε, ναι, αλλά δεν ήταν τόσο ενοχλητικό για μένα, γιατί ήμουν συνηθισμένη να κάνω διακρίσεις ως άτομο με χρώμα και ένα πρόσωπο συν το μέγεθος. η αναπηρία ήταν μόνο ένα ακόμα πράγμα.

Αλλά υπάρχουν κάποιες εμπειρίες που είναι απογοητευτικές. Πήγα σε έναν προξενητή πρόσφατα γιατί ήθελα να μάθω όλες τις επιλογές μου. Συμπληρώσαμε τις πληροφορίες και ουσιαστικά είπε, Δεδομένου ότι είστε γυναίκα αφροαμερικάνων και έχετε μια αναπηρία, κανείς δεν θέλει πραγματικά να σας συναντήσει, οπότε δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Ακόμα κι αν ήσασταν εκατομμυριούχος, νομίζω ότι θα δυσκολευόμουν να σας βρω έναν αγώνα. Με έκανε να αισθάνομαι σαν να μην άξιζε τόσο πολύ, και αυτό ήταν από κάποιον που είναι επαγγελματίας. Αυτό σημαίνει ότι είμαι άξιος αγάπης; Ξέρω ότι είναι μαλακίες.

Πριν από δέκα χρόνια, δεν ένιωθα ελκυστική ή απολαυστική. Τώρα, χάρη στην πολλή θεραπεία και τη σωστή φαρμακευτική αγωγή, είμαι ο πιο ευτυχισμένος που έχω στη ζωή μου. Είμαι χρονολογείται, και θα ήθελα να είναι σε μια μακροπρόθεσμη δεσμευμένη σχέση με κάποιον. Πρόσφατα μετακόμισα από την Ατλάντα στο Bay Area και η χρονολόγηση πηγαίνει πολύ καλύτερα εδώ. Οι άντρες είναι λίγο πιο ενεργητικοί για να λένε γεια ή να ρωτήσουν κάποιον έξω. Αυτό λειτουργεί πολύ καλύτερα για μένα. Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να παντρευτεί ξανά. Θα ήθελα κάποιος να χτίσει μια ζωή με.

Έχετε μια συναρπαστική σεξουαλική ζωή που θα θέλατε να μοιραστείτε με την ELLE; Email [email protected]