Παρακολουθήστε το βίντεο του Katy Perry για το ολυμπιακό τραγούδι 'Rise'

Γνωρίζετε πότε αλλάζετε τα σεντόνια και μπερδεύετε με τις γωνίες του καλύμματος παπλώματος και κάπως βρεθείτε μπλεγμένος μέσα στο φύλλο;

Λοιπόν, αυτό το ατυχές οικιακό τελετουργικό φαίνεται να είναι η έμπνευση πίσω από το νέο μουσικό βίντεο της Katy Perry για τον ύμνο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Αύξηση.

Μετά την πρεμιέρα της χθες - την προηγούμενη ημέρα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο - το βίντεο βλέπει μια μισητή Katy Perry που αγωνίζεται εναντίον ενός αλεξίπτωτου χρώματος.

Σε όλο το κλιπ, ο Perry αγωνιζόταν χάλια εναντίον του αβέβαιου αλεξίπτωτου λέγοντας επανειλημμένα «Θα πολεμήσω» και «θα συνεχίσω να ανεβαίνω».

Katy Perry στο Pepsi Super Bowl XLIX Ημίχρονο ELLE UK

Getty Images

Αλλά τότε το βίντεο παίρνει μια στροφή προς το χειρότερο καθώς Perry φαίνεται να έχει δακτυλογραφεί σε λάθος ταχυδρομικό κώδικα στο CityMapper επειδή είναι αναγκασμένος να trudge πέρα ​​από ένα ορεινό τοπίο στην καυτή ζέστη πριν πέσει σε μια λίμνη - εξακολουθεί να συνδέεται με το αλεξίπτωτο / καπέλο πράγμα .

Αν υπήρχε ποτέ ένα εμπνευσμένο βίντεο που χρειάστηκε για τους Ολυμπιακούς αθλητές αυτό το καλοκαίρι, αυτό είναι αυτό.

Εάν η Katy Perry μπορεί να το κάνει στο επιδόρπιο που είναι συνδεδεμένο με ένα ροζ αλεξίπτωτο - μπορείτε να κερδίσετε Χρυσό.

Νέο motto ζωής;

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο: