Ο Justin Beiber μυστικά συνέδεσε τα κορίτσια της Selena Gomez Μόνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μεξικό

Ενώ πολλοί από εμάς περάσαμε τις δικές μας εορταστικές εκδηλώσεις για το Νέο Έτος στο διαμέρισμα ενός φίλου, αγκαλιάζοντας ένα μπουκάλι Prosecco μέχρι που ήρθε η ώρα να κατευθυνθείτε στο κατάστημα με τα κεμπάπ, άλλοι είχαν μια πολύ πιο εξελιγμένη υπόθεση. Συγκεκριμένα, η Selena Gomez, η οποία συνέχισε την εξαετή παραδοξή της να ξοδεύει το βράδυ με τους πλησιέστερους φίλους της, μεταξύ των οποίων η Raquelle Stevens, η Ashley Cook και άλλα.

Τα 6 νέα μας χρόνια μαζί! Ευγνώμων για τόσες καταπληκτικές αναμνήσεις. ☀️��

Μια θέση που μοιράστηκε η Raquelle Stevens (@raquellestevens) στις

Οι φωτοστέφανοι τράβηξαν στο Cabo στο Μεξικό την Τετάρτη, όπου φλερτάρουν στον ήλιο και στη θάλασσα και γενικά έμοιαζαν με μια φάλαινα μιας εποχής. ΜΙ! Νέα δήλωσε ότι «Φαινόταν πολύ ενθουσιασμένος όταν προσγειώθηκε και γκρινιάζει με τους φίλους της και παίρνει φωτογραφίες» η ομάδα των κοριτσιών είχε προφανώς σχεδιάσει να «κάνει μερικά δροσερά γεύματα και ξοδεύει μαζί την Πρωτοχρονιά». Χαριτωμένος.

Οι φίλοι προφανώς πέρασαν χρόνο σε μια ιδιωτική βίλα που τους έβαλε πίσω περίπου £ 13,280 κάθε βράδυ.

Σελίδα 365 ήταν τέλεια ��☀️��♀️❤️ #happynewyear

Μία θέση που μοιράζεται η tanya rad (@ tanyarad)

Πριν από το διάλειμμα διακοπών του 25χρονου τραγουδιστή, φημολογούνταν ότι ο φίλος της 23χρονης Justin Bieber, που ήταν ξανά και ξανά, δεν ήταν ευπρόσδεκτος στα Χριστούγεννα της οικογένειας Γκόμεζ. Παρά τη δική της μαμά της Bieber, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδειξε ότι ήταν γεμάτη με την ανανεωμένη σχέση, το πιο κοντινό και αγαπητό Gomez δεν αισθάνθηκε με τον ίδιο τρόπο.

Έτσι, όταν είδαμε ότι το ταξίδι του Cabo του Gomez ήταν χωρίς Bieber, ανησυχούσαμε.

Ωστόσο, οι λογαριασμοί ανεμιστήρων έχουν δημοσιεύσει αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι ο Justin Bieber που φτάνει στο Μεξικό την Κυριακή, ακριβώς εγκαίρως για το χτύπημα σε 218. Παπαράτσι πυροβολισμούς έχουν επίσης αναδυθεί από την καναδική στη δημοφιλή θέση του Μεξικού.

ΜΙ! Νέα έχει περαιτέρω αναφορές από έναν «εμπιστευτικό» που λέει ότι «ο Justin πέταξε στο Cabo σε ιδιωτικό αεροπλάνο από το Κανκούν όπου πέρασε λίγες μέρες με την οικογένειά του. Έφτασε το βράδυ του Σαββάτου και βρέθηκε σε μια παραθαλάσσια βίλα, σε απόσταση 10 λεπτών από τη βίλα της Selena, όπου μένει.

Προφανώς, το νεαρό ζευγάρι είχε μια εορταστική εκδήλωση στις αρχές του 2018, «χτύπησαν το νέο έτος μαζί και απολάμβαναν να παρακολουθήσουν πυροτεχνήματα πάνω από τον ωκεανό».

Ευτυχώς, δεν μπορούσαμε να τα χειριστούμε ξανά.