Ο Jay-Z αποκαλύπτει γιατί πάλεψε για να σώσει τον γάμο του στο Beyoncé

Όταν πρόκειται για την ιδιωτική ζωή του Jay-Z και της Beyoncé, είναι δίκαιο να πούμε ότι το δίδυμο είναι δύο από τα πιο ιδιωτικά αστέρια στο Χόλιγουντ.

Εκτός από τα περιστασιακά πίσω από τα σκηνικά Instagram post ή έκπληξη κόκκινο χαλί εμφάνιση μαζί, το ζευγάρι ήταν σε θέση να κρατήσει την οικιακή ζωή κρυμμένη μακριά από τις κλειστές πόρτες (καλά, τις περισσότερες φορές).

Μία θέση που μοιράζεται η Beyoncé (@beyonce)

Ωστόσο, μετά την κυκλοφορία του Jay-Z 4:44 άλμπουμ πέρυσι - στην οποία φάνηκε να απευθύνεται στις κατηγορίες για την απιστία του - το αστέρι μόλις άνοιξε για τις προηγούμενες αδιαθεσίες του και πώς αυτός και ο Yoncé εργάστηκαν για τον 10ετή γάμο τους.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης CNNΟ Van Jones, ο rapper / παραγωγός, μίλησε για πρώτη φορά με ειλικρίνεια για το πώς ο ίδιος και η Beyoncé ξεπέρασαν τις προκλήσεις και αγωνίστηκαν για να διατηρήσουν τη σχέση τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Τζόουνς ρώτησε τον New Yorker: «Τι είναι αυτό για τον γάμο αυτό τόσο ιδιαίτερο, ότι θα πολεμήσατε τόσο σκληρά για να το σώσετε;».

«Λοιπόν, αυτό είναι ο αδελφός μου», απάντησε ο Jay-Z.

«Είναι το πρόσωπο που αγαπώ. Και μπορείτε να είστε ερωτευμένος με κάποιον, μπορείτε να αγαπάτε κάποιον και αν δεν έχετε δοκιμάσει την αγάπη και δεν το καταλαβαίνετε και δεν έχετε τα εργαλεία για να προχωρήσετε, θα έχετε επιπλοκές, περίοδο .

«Και μπορείτε είτε να το αντιμετωπίσετε είτε να υποφέρετε μέχρι να ανατινάξει κάποια στιγμή και για εμάς επιλέξαμε να αγωνιστούμε για την αγάπη μας, για την οικογένειά μας, να δώσουμε στα παιδιά μας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, να σπάσουμε τον κύκλο».

Καλύτερα ντυμένα Grammys 2018

Getty Images

«Για τους μαύρους άνδρες και τις γυναίκες, για να δούμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα ... δεν είναι μόνο ζεύγος διασημοτήτων. Δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι διασημοτήτων, ήμασταν ζευγάρι που απλά συνέβησαν διασημότητες », πρόσθεσε.

«Είμαστε πραγματικοί άνθρωποι».

Επιλέξαμε να αγωνιστούμε για την αγάπη μας, για την οικογένειά μας, να δώσουμε στα παιδιά μας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα

Το άνοιγμα του αστεριού έρχεται ένα χρόνο μετά που έδωσε αυτό που φαινόταν να είναι άμεση απάντηση στις κατηγορίες της απιστίας του που εμφανίζονται στο άλμπουμ του Beyoncé Λεμονάδα.

Μία θέση που μοιράζεται η Beyoncé (@beyonce)

Στο κομμάτι τίτλου του άλμπουμ, οι στίχοι διαβάζουν: «Ζητώ συγγνώμη, συχνά γυναικείες, πήρα το παιδί μου να γεννηθεί, να δει μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας. Πήρε αυτά τα φυσικά δίδυμα να πιστεύουν σε θαύματα. Με πήρε πάρα πολύ για αυτό το τραγούδι. Δεν σε αξίζω. "

Jay-Z | ELLE UK

Getty Images

Η ανταπόκριση έρχεται τρία χρόνια μετά από την ανάκτηση του βίντεο από την αδελφή του Beyoncé Solange, ενώ ο Jay-Z είχε θερμαινόμενο επιχείρημα σε ανελκυστήρα μετά το Gala του 2014. Ως αποτέλεσμα, το περιστατικό προκάλεσε εξαπάτηση φημών σε όλο τον κόσμο.

Πέρυσι, είπε ο Jay-Z Τ: Το περιοδικό New York Times Style που ανοίγει για το γάμο του με την Beyoncé μέσα 4:44 και Λεμονάδα βοήθησαν τον ζευγάρι να ασχοληθεί με τα συζυγικά τους δεινά και να βγει από την άλλη πλευρά.

Jay-Z και Beyonce | ELLE UK

Getty Images

Περιέγραψε την εμπειρία του να ακούει τα τραγούδια του άλλου για τους αγώνες του ως «πολύ, πολύ άβολα», αλλά σημείωσε ότι «η καλύτερη θέση στον τυφώνα είναι όπως στη μέση του ... Κάθισαν στο μάτι του τυφώνα ...

«Το καλύτερο μέρος είναι ακριβώς στη μέση του πόνου. Και εδώ καθόμασταν. Και ήταν άβολα. Και είχαμε πολλές συνομιλίες », πρόσθεσε.

Ισχυρές λέξεις.