Η Bella και η Yolanda Hadid ήταν το τέλειο Valentine του άλλου το χθες

Μόλις μια εβδομάδα μετά την Bella Hadid ανέφερε ότι ένας άντρας συνελήφθη για καταδίωξη και παρενόχληση της, το supermodel βγήκε έξω για κάτι που έμοιαζε με μια χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η 21χρονη, η οποία είναι επί του παρόντος απασχολημένη με τα πόδια σε όλους τους διαδρόμους αυτής της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, περνούν το χρόνο με τη μητέρα της το βράδυ.

Η Γιολάντα Φώστερ πήρε τη μέση κόρη της στο εστιατόριο κ. Chows της Νέας Υόρκης για ένα ρομαντικό δείπνο για δύο.

Η Μπέλα και η Γιολάντα Χάιντ

Getty Images

Η μέρα του Γαλεντίνου ήταν φανερή σε πλήρη εξέλιξη, καθώς το ζευγάρι έφυγε από το εστιατόριο με μπράτσα από κόκκινα τριαντάφυλλα, χαζεύοντας μαζί.

Ο αιώνιος μου βαλεντίνος!

Μία θέση που μοιράστηκε η �� (@bellahadid)

Η Bella δημοσίευσε το χαριτωμένο βίντεο του εαυτού της και της μητέρας της ηλικίας 54 ετών στο Instagram. Καλυμμένο στις καρδιές, το ζευγάρι φιλήθηκε και αγκάλιασε κάτω από μια λεζάντα που έγραφε: "Η αιώνια αγάπη μου!"

Στο δικό της λογαριασμό Instagram, η Yolanda έγραψε ένα κουτάβι με ένα ροζ τριαντάφυλλο κάτω από τη λεζάντα: «Η αγάπη είναι ρήμα. Χωρίς δράση είναι μόνο μια λέξη ......... '

❤️Love είναι ρήμα. Χωρίς δράση είναι απλά μια λέξη ......... #HappyValentinesDay #LeadWithYourHeart #NotYourMind #TodayAndAlways

Μία θέση που μοιράστηκε η YOLANDA (@ yolanda.hadid) στις

Πρόσφατα, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να υποστηρίξει την μεγαλύτερη κόρη της, τον Gigi Hadid, που έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στους shamers του σώματος την περασμένη εβδομάδα.

Η Bella και η Gigi χτύπησαν τον διάδρομο AW18, περπατώντας μαζί για τους Prabal Gurung και Brandon Maxwell. Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησαν την αδελφή τους για να ασκήσουν τους περιπάτους τους μαζί, κάτι που είναι πολύ χαριτωμένο.

Αποκλείει το βραβείο για την πιο αξιολάτρευτη οικογένεια που πηγαίνει στους Hadids.