κορίτσια που χρονολογούνται στο Μπρούκλιν

Φωτογραφία: Jessica Miglio

Πρόσφατα, ο δικτυακός τόπος AYI.com που χρονολογείται έλεγε πάνω από μισό εκατομμύριο γυναίκες σχετικά με τις συνήθειες χρονολόγησης. Τι βρήκαν; Οι γυναίκες στο Μπρούκλιν ήταν οι πιο διάσημες στο έθνος.

Ως κάποιος που πέρασε την πλειοψηφία των είκοσι της στο Μπρούκλιν, δεν με εκπλήσσει. Το Μπρούκλιν είναι μόνο για παραγγελία: Από κοκτέιλ με προσκλήσεις που σχεδιάζονται από το Etsy και vintage φορέματα, οι γυναίκες στο Μπρούκλιν βραβεύουν την ατομικότητά τους. Ενώ το Μανχάταν μπορεί να έχει γίνει ένας δήμος με πανομοιότυπους χυμούς και γυάλινα στούντιο, το Μπρούκλιν είναι ακόμα γνωστό για τις μπουτίκ του indie, τα εστιατόρια με τα κομψά εκκεντρικά μενού και τις μοναδικές επιλογές μελάνης σώματος. Και νομίζω ότι ακριβώς αυτή η δέσμευση για αυτοεκδήλωση είναι μια πτώση της γυναίκας του Μπρούκλιν - τουλάχιστον όταν πρόκειται για χρονολόγηση.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες στο Μπρούκλιν ήταν οι λιγότερο πιθανό να απαντήσουν σε μηνύματα από προοπτικές. Φυσικά ήμασταν! Ξέρουμε τι θέλουμε, και γνωρίζουμε ακόμη και από μερικές προτάσεις όταν κάποιος δεν είναι. Αλλά σε αντίθεση με το στερεότυπο που πολλοί κατέχουν για τις αδερφές μας στο Μανχάταν, αυτό που θέλουμε δεν είναι κατ 'ανάγκη ο άνθρωπος που τραβάει έναν επταψήφιο μισθό ή αυτός που η οικογένεια του έχει αγοράσει ένα κλασικό έξι διαμέρισμα στην Άνω Δυτική Όχθη. Στην πραγματικότητα, στην επιφάνεια, φαίνεται να απέχει πολύ από το επιφανειακό: θα συναντήσουμε άντρες που ζουν με έξι συγκατοίκους, οι οποίοι δεν έχουν ημερήσια δουλειά, και που μπορεί να μην είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά τίποτα πέρα ​​από μερικές μπύρες σε μια βυθισμένη κατάδυση. Αλλά κοιτάξτε λίγο πιο βαθιά και θα διαπιστώσετε ότι γεμίζουμε με τις ίδιες μόνο τις καλύτερες προσδοκίες που μας οδήγησαν να ζήσουμε σε μια φιλόδοξη πόλη όπως η Νέα Υόρκη. Εκτός από έναν ορισμένο αριθμό σε ένα paycheck ή μια συγκεκριμένη διεύθυνση, τείνουμε να ψάχνουμε για τους άνδρες που έχουν παρόμοια γούστα σε βιβλία, μουσική, κοκτέιλ. Για εμάς, η χρονολόγηση είναι στις λεπτομέρειες.

Ή τουλάχιστον είναι για μένα. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι περισσότερες επιλογές οδηγούν σε λιγότερη ευτυχία και περισσότερη αναποφασιστικότητα. Σε μια διάσημη μελέτη, Sheena Iyengar, PhD, συγγραφέας του Η τέχνη της επιλογής, διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι ήταν πιο πιθανό να αγοράσουν ένα βάζο μαρμελάδας όταν είχαν μόνο έξι επιλογές έναντι όταν είχαν 30 ή 40 επιλογές. Αντικαταστήστε τη μαρμελάδα με τον Jim, τον Matt ή τον Alex (από τους οποίους έχω περάσει τέσσερα την τελευταία δεκαετία) και έχετε πάρει λίγο πολύ το μοντέρνο δίλημμα του σύγχρονου κοριτσιού Brooklyn. Υπάρχει ένα εκατομμύριο χαριτοί μαλλιά, μεμονωμένοι γουδοχέρι, έτσι πώς μπορείτε να διακρίνετε μεταξύ τους; Γιατί η ειλικρινής αλήθεια; Σε αντίθεση με τις γυναίκες Η Νέα Υόρκη οι περισσότεροι από τους τύπους που έγραψα στο Brooklyn ήταν αρκετά μεγάλοι, όπως είπαν οι άντρες του Μπρούκλιν δεν έχουν αρκετή εμπιστοσύνη, ή ήταν «τεμπέλης» ή πολύ φτηνές για να πληρώσουν για μια φέτα πίτσα. Και αυτό ήταν ακριβώς το πράγμα που έκανε τη χρονολόγηση τόσο σκληρή.

Ένα χρόνο, χρονολογούσα τέσσερις διαφορετικούς δικηγόρους πνευματικής ιδιοκτησίας με κόκκινα μαλλιά, όλοι δε συναντήθηκαν μαζί μου στο OkCupid. Σαφώς, ο ηλεκτρονικός αλγόριθμος γνώριζε περισσότερα για τον τύπο μου από ό, τι εγώ. μέχρι να ξεκινήσω να βγαίνω με αυτούς τους άνδρες, ποτέ δεν σκέφτηκα πραγματικά αυτή την κατηγορία ως ξεχωριστή ομάδα πάνω στον εαυτό της. Αλλά μόλις άρχισα να ταιριάζω μαζί τους, έγινα πεπεισμένος ότι αυτός ήταν ο τύπος μου - και ήταν δουλειά μου να βρω το καλύτερο από το μάτσο. Αλλά τι σημαίνει το καλύτερο; Ήταν ο καλύτερος που μοιράστηκε την αγάπη μου για τους τριαθλώνες ή κάποιος που θα μπορούσε να με απολαύσει όταν ήθελα να παραγγείλω nachos και φτερά σε μια χαλαρή Κυριακή στο μπαρ; Ήταν αυτός που θα μπορούσε να με εισαγάγει για να δροσιστώ indie συγκροτήματα που δεν είχα ακούσει ποτέ ή κάποιος που κακομάτισε ασταμάτητα Bon Jovi; Όσο περισσότεροι άντρες συναντήθηκα που σχεδόν γνώρισαν το ιδανικό μου, όσο περισσότερο ήμουν πεπεισμένος ότι ο επόμενος τύπος θα ήταν ακόμα καλύτερος. Ξαφνικά, μικρά πράγματα που μπορούσε να ήταν η NBD - το γεγονός ότι δεν διέθετε διαβατήριο όταν μου άρεσε να ταξιδεύω, το γεγονός που δεν είχε κάμψει ποτέ όταν περάσαμε τα κολέγια το καλοκαίρι μου ως σύμβουλος στρατόπεδων - έγινε διαπραγματευτές. Τόσοι πολλοί άνδρες φαινόταν τόσο κοντά σε αυτό που φανταζόμουν για τον εαυτό μου ότι αισθάνθηκε άδικο να μην κρατήσει.

Αυτή η στάση σήμαινε ότι πέρασα τα περισσότερα από τα είκοσι μου. Αλλά δεν μου πειράζει. Μετά από όλα, οι περισσότεροι φίλοι μου ήταν στην ίδια βάρκα. Θα περάσαμε τα κυριακάτικα πρωινά να αναλύουν τις ημερομηνίες κατά το brunch και, περιστασιακά, θα κάναμε ακόμη και πίνακες όψεων εμπνευσμένων από την Oprah από αυτά που φανταζόμασταν οι μελλοντικοί φίλοι μας. Ένας κύκλος αγαπημένων από γιόγκα, κομπούχα-πόσιμο, χίπις-επηρεασμένοι φίλοι που είχα κάνει κατά τη μετακόμισή μου στο Μπρούκλιν από το Μανχάταν είχε κάνει σταδιακά την ευαισθησία μου προς τη ζωή λιγότερο Σέξ και η πόλη κι αλλα Το μυστικό. Δεν το παραδέχομαι αυτό γιατί είμαι υπερήφανος για το γεγονός, αλλά το παραδέχομαι γιατί νομίζω ότι μιλάει για την ριζωμένη πίστη που είχα πάρει κατά κάποιον τρόπο από τη ζωή στο Μπρούκλιν: Ότι ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί ένας ιδανικός σύντροφος από τον αιθέρα.

Φυσικά δεν ήταν. Και ένας-ένας, οι φίλοι μου άρχισαν να το συνειδητοποιούν. Ένα κορίτσι άρχισε να χρονολογεί έναν άνδρα που έκανε τη διασκέδαση για "φιλιά σαν καρχαρία". Τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Άλλοι έδωσαν την ευγνωμοσύνη τους για να κοιτάξουν έξω από τους ταχυδρομικούς κώδικες της περιοχής Μπρούκλιν. Και άλλοι σταμάτησαν να προσπαθούν, επιτρέποντας να λήγουν τα προφίλ τους για online dating και να βρίσκουν την αγάπη μεταξύ των φίλων ή των συναδέλφων τους ή άλλων που ποτέ δεν είχαν φανταστεί ως είδος τους. Κλείνοντας τις επιλογές τους, βρήκαν πραγματικά αγάπη.

Όσο για μένα, εξακολουθώ να το υπολογίζω. Για ένα, έχω σταματήσει να εστιάζω τόσο πολύ στο αν όλα τα συμφέροντα μας ευθυγραμμίζονται ακριβώς. Αντ 'αυτού, δίνω περισσότερη προσοχή στο αν μου αρέσει ο τύπος στη ζωή μου - και, ειλικρινά, στο κρεβάτι μου - τώρα. Επίσης, έχω σταματήσει να χρονολογείται από τη σειρά δικηγόρων, κάτι που με βοηθά να επικεντρωθώ στους άνδρες που έχω γνωρίσει ως άτομα. Αλλά εξακολουθώ να φτιάχνω τους πίνακες όρασης. Και έχω προσθέσει ακόμα ένα πράγμα στη λίστα: ελπίζω ότι ο άνθρωπος που συναντώ ως μελλοντικός μου συνεργάτης είναι τόσο ιδιότροπος και επιλεκτικός για τις σχέσεις-όπως το Μπρούκλιν-όπως εγώ.