Αυτό το Ολυμπιακό Σκελετό Σκάκι απλά εκτελείται στο παιχνίδι των Θρόνων

Ο Γερμανός σκιτσογράφος Paul Fentz ήταν ντυμένος για τον πόλεμο στο διαγωνισμό ολυμπιακών ελεύθερων σκακιών των ανδρών στους χειμερινούς αγώνες PyeongChang το Σάββατο (τοπική ώρα).

Ο 25χρονος, ο οποίος έχει πατίνια από την ηλικία των τεσσάρων, διοχετεύτηκε Παιχνίδι των θρόνων«Jaime Lannister για την τελική του εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018, φορώντας κοστούμι χρυσοχοϊκής θωράκισης για τη φορεσιά του. Στην πραγματικότητα, ο Fentz ήταν τόσο αφοσιωμένος στον χαρακτήρα που φορούσε ένα κόκκινο μανίκι για να συμβολίσει τη εικονική στιγμή που το χέρι του Lannister κόβεται στην εποχή 3.

"Προσπαθώ να τον εκπροσωπώ σωστά στον πάγο γιατί στην αρχή είναι κακός και η μουσική είναι πραγματικά σκοτεινή και όλα, αλλά στο τέλος [αυτός] παίρνει δόξα", δήλωσε ο Fentz στο ELLE.com, λίγα λεπτά αφού τελείωσε τον ανταγωνισμό. "Θέλω απλώς να χαίρομαι και να πάρω ... το θρόνο."

Ο Fentz δήλωσε ότι βρίσκει τη μουσική του HBO "πολύ ισχυρή". Επιλέγει το soundtrack της σεζόν 7, επειδή "έχει περισσότερη δόξα", είπε. "[Δεν] είναι τόσο σκοτεινό και ζοφερό. [έχει] περισσότερη ευτυχία και δόξα και [θέματα] να πάρει το θρόνο, σε μένα ".

Αν και GoT δεν είναι η αγαπημένη του τηλεοπτική εκπομπή (gasp!), ήθελε την εμφάνισή του να μιλήσει με τα εκατομμύρια των οπαδών του. "Όλος ο κόσμος αγαπάει Παιχνίδι των θρόνων," αυτός είπε.

εικόνα

Getty Images

Ο Fentz είπε την ιδέα για ένα GoT-η ρουτίνα προέρχεται από τον χορογράφο του, ο οποίος του είπε ότι μπορούσε Πραγματικά τραβήξτε μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τον Jaime Lannister.

"Είπε," Ας πάρουμε [σας πατινάζ] να Παιχνίδι των θρόνων-Έχω μια πολύ καλή ιδέα για σας! ", Δήλωσε ο Fentz. "Είπε," Έχετε το σωστό πρόσωπο, με [αυτή] την γενειάδα. "Δεν είμαι ένας ευτυχισμένος τύπος, όπως," Hey! "Είμαι [περισσότερο] συγκεντρωμένος και εστιασμένος στο να πάρει το θρόνο!"

Πω πω, μοιάζουν σοβαρά.

Παρόλο που η απόδοσή του ήταν χτύπημα με το πλήθος στο Gangneung Ice Arena του PyeongChang (και το Twitter), ο Fentz έλαβε 139,82 για το ελεύθερο skate-που σε συνδυασμό με το σύντομο σκορ του προγράμματος 74,73, φτάνει συνολικά 214,55. Σήμερα βρίσκεται στην έβδομη θέση, με 15 σκέιτερ να πάνε.

Αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, ο φιλάθλων του NBC, ο πρωταθλητής του ολυμπιακού πρωταθλήματος, Tara Lipinski, δήλωσε τα εξής: "Δεν ήταν το καλύτερό του, αλλά ο Lannister πληρώνει πάντα τα χρέη του".

Ο συν-σχολιαστής της, ο Ολυμπιονίκης Johnny Weir, δήλωσε ότι ο Φεντς χρειάστηκε περισσότερο "Khaleesi" και ότι η ρουτίνα του "πέταξε μακριά σαν βλεφαρίδα δράκων." Έτσι, περισσότερο πάγο από τη φωτιά, τότε.