Ανακαλύπτοντας το προσωπικό σας στυλ ταυτότητας είναι μόνο για την ατομικότητα. Η τοποθέτηση του δικού σας προσαρμοσμένου φίλτρου στις τελευταίες τάσεις διαδρόμου είναι μια πραγματική μορφή τέχνης - και η προσέγγιση δεν είναι ποτέ ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την εμφάνιση που ταιριάζει, έχουμε συνεργαστεί με τη Hyundai για να αναπτύξουμε τρία ξεχωριστά αναγνωριστικά στυλ. Για να μάθετε εάν το BOLD είναι ένας αγώνας, διαβάστε το παρακάτω ή προχωρήστε στο MODERN και ACTIVE.

Το έντονο αναγνωριστικό

Ακόμη και όταν δεν αναζητάτε ενεργά το επίκεντρο, το επίκεντρο φαίνεται να σας βρίσκει. Είτε ξεκινάτε μια νέα τάση μόδας είτε είστε ο πρώτος που χτυπάτε στο dance floor, ο όρος wallflower δεν τείνει να εισάγει το λεξιλόγιό σας. Έχετε εμπιστοσύνη για να ελευθερώσετε και, ας είμαστε ειλικρινείς, θα προτιμούσατε να καλείτε περισσότερο από βαρετό. Ψάχνετε για τολμηρά πρότυπα ρόλων; Κοιτάξτε όχι περισσότερο από την οικογένεια Knowles. Η ατρόμητη φιλοδοξία της Beyonce και η σίγουρη εκτύπωση και η ατομικότητα του Solange αποτελούν την έμπνευση που χρειάζεστε.

Μόδα Έμπνευση

Πώς λοιπόν το τολμηρό ID στυλ μεταφράζεται σε AW17 μόδα; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις τάσεις του διαδρόμου διασταύρωσης και να τις λειτουργήσετε. "Η τολμηρή γυναίκα είναι ένα αληθινό άτομο", λέει ο Michelle Duguid, υπεύθυνος επεξεργασίας μόδας ELLE. Για τη φωτογράφηση με τη συνεργάτη μας Hyundai, η Michelle κοίταξε φωτεινά χρώματα και ισχυρές σιλουέτες, με το κόκκινο να διαδραματίζει βασικό ρόλο.

Για την επικείμενη σεζόν, η τολμηρή ταυτότητα μπορεί να εξετάσει μερικές βασικές τάσεις από την έκθεση τάσεων ELLE - συμπεριλαμβανομένης της Red Alert και των Ηνωμένων Εθνών.

Το κόκκινο χρώμα είναι το ξεχωριστό χρώμα της εποχής, αλλά σκεφτόμαστε εκλεπτυσμένο και όχι απροκάλυπτα σε σεξουαλικότητα. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο αναζωογονητικό κύμα των μοντέλων ηλικίας άνω των 30 ετών που έκαναν εκθέσεις, από το Max Mara έως τη Simone Rocha. Βρήκαμε επίσης το χρώμα που αναδύεται σε Prada, Roksanda, Preen και Fendi πάρα πολύ, όπου τα κομμάτια ήταν λιγότερο Lolita, πιο ενήλικες.

Η σεζόν AW17 έχει επίσης γίνει ο τόπος για μια σειρά από πολιτιστικές αναφορές, που γιορτάζουν την ομορφιά της συμμετοχικότητας και ενθαρρύνουν τολμηρές κοινωνικές και πολιτικές δηλώσεις. Πάρτε το συνονθύλευμα αναφορών του John Galliano για το Margiela, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να απεικονίσει τις «αναμνήσεις που μας ενώνουν και να μας δώσουν ελπίδα», ή τον Raf Simons για τον εορτασμό της «ένωσης διαφορετικών ατόμων». Αυτή είναι η στιγμή για να γίνουμε όλοι μας επαναστάτες.

Νέα επιλογές εποχής

Πηγαίνετε τολμηρή αυτή τη σεζόν με ένα μείγμα από φωτεινά χρώματα, ζωντανές εκτυπώσεις και απρόσμενες υφές. Τα κομψά αξεσουάρ σε ζουμερές αποχρώσεις του μήλου συνδυάζονται καλά με μια νέα μανιταρία, που τελειώνει με λευκές μύτες για να φέρει την εμφάνιση μαζί.

Το Ultimate Αξεσουάρ

Το αυτοκίνητο που οδηγείτε θα πρέπει να πει στον κόσμο τόσο για την προσωπική σας γεύση όσο και η ντουλάπα σας. Με το μοναδικό σχεδιασμό του, το Hyundai Kona χτυπά το σήμα. Με το εντυπωσιακό σκούπισμα των φώτων ημέρας, το συμπαγές SUV θα σας βάλει στο επίκεντρο της δράσης - ακριβώς όπως σας αρέσει.

Το αυτοκίνητο που οδηγείτε πρέπει να πει τόσο για το προσωπικό σας στυλ όσο και για κάθε άλλη πτυχή του τρόπου ζωής σας.

Για το Bold Style ID, το Tangerine Comet είναι η ιδανική σκιά που συμπληρώνει την τολμηρή προσωπικότητά σας και σας βοηθά να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Ολοκληρωμένη με επένδυση φτερών υψηλής αντίθεσης, αυτό είναι ένα αυτοκίνητο για ανθρώπους που δεν αποφεύγουν την προσοχή. Είναι άνθρωποι που κοιτάζουν; Αστους.

Έντονο φωτεινό στυλ

Ανακαλύψτε το Hyundai Kona για να ταιριάζει με το στυλ σας εδώ ...