Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Marc Jacobs Spring 2018 Show

Η έκθεση του Marc Jacobs άνοιξη 2018-που σηματοδοτεί το τέλος της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης- είναι απόψε στις 6 μ.μ. Εδώ, ο σκηνοθέτης μόδας Nikki Ogunnaike και ο σκηνοθέτης ομορφιάς Julie Schott δίνουν ζωντανές ενημερώσεις στη σκηνή.

7:00 ΜΜ. Η Kaia Gerber κλείνει την παράσταση. Δείτε όλα τα βλέμματα εδώ.

6:37 Ρ.Μ. Οι πρώτοι που συμμετείχαν στην εκπομπή ήταν οι Nicki Minaj, η Emily Ratajkowski, η Charli XCX, η Courtney Love, η Dianna Agron και οι γονείς της Cia Crawford και Rande Gerber της Kaia Gerber.

εικόνα

Getty Images

εικόνα

Getty Images

εικόνα

Getty Images

εικόνα

Getty Images

εικόνα

Getty Images

εικόνα

Getty Images

Η πριγκίπισσα Nokia, η Grace Vanderwaal και η αστέρι K-pop Jessica Jung ήταν επίσης εκεί:

εικόνα

Getty Images

εικόνα

Getty Images

εικόνα

Getty Images

6:31 Ρ.Μ. Εδώ, τα footage του φινάλε. Όλα τα μοντέλα περπατούσαν και η σιωπή ήταν σπασμένη:

6:08 P.M. Όλα τα κορίτσια Insta περπατούν: ο Gigi Hadid, ο Kendall Jenner, ο Taylor Hill, η Bella Hadid, η Kaia Gerber και η Winnie Harlow.

Marc Jacobs

Imaxtree

6:04 P.M. Τα μοντέλα περπατούν στη σιωπή. Δεν υπάρχει μουσική που παίζει στο χώρο.

6:01 Ρ.Μ. Αυτές είναι οι σημειώσεις για τα ρούχα και το θέμα:

εικόνα

Νίκκι Ογκουνάιτ

εικόνα

Νίκκι Ογκουνάιτ

Η Kaia Gerber πρόκειται να κλείσει την εκπομπή, η οποία πρόκειται να αρχίσει.

5:11 P.M. Είναι ακόμα μια ώρα για να δείξει χρόνο, αλλά το μακιγιάζ και τα μαλλιά είναι σε εξέλιξη. Η Julie Schott δίνει την ανάλυση για το βλέμμα που θα δούμε στο διάδρομο.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Ήταν όλα τα μάτια. Ο καλλιτέχνης μακιγιάζ μολύβδου Diane Kendall δημιούργησε οκτώ διαφορετικά μάτια γάτας, χρησιμοποιώντας τρεις τύπους μαύρης επένδυσης. Ο Kendall έβλεπε την δεκαετία του '50, τη δεκαετία του εξήντα και τη δεκαετία του 1990 για την έμπνευση, αλλά τελικά προσαρμόζει κάθε μάτι της γάτας στο φυσικό σχήμα των ματιών. "Σε μερικά κορίτσια το κάναμε παχύτερο στην κορυφή από κάτω. Για μερικά κορίτσια το κάνουμε πιο υπερβολικό στην εξωτερική γωνία μόνο για να το συνδυάσουμε », εξήγησε στο παρασκήνιο. "Στα στρογγυλά μάτια, το κάνουμε πιο χοντρό ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε ένα πιο υπερβολικό σημείο. Σε μερικούς, κάνουμε κυριολεκτικά μια αρκετά παχιά γραμμή, οπότε όταν ανοίγουν τα μάτια, μπορείτε να δείτε την κορυφή και στη συνέχεια να το φέρετε έξω, αλλά το διατηρούμε αρκετά ευθεία. "

Προϊόντα: Marc Jacobs Ομορφιά Fineliner Εξαιρετικά λεπτό δέρμα Gel Crayon Eyeliner, $ 24 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΔΩ

Marc Jacobs Ομορφιά Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner, $ 28 SHOP ΕΔΩ

Marc Jacobs Ομορφιά Μαγική Marc'er ακριβείας Pen αδιάβροχο υγρό Eyeliner, $ 30 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΔΩ

ΜΑΛΛΙΑ: Δεν υπάρχει ορατή τρίχα. Αντ 'αυτού, τα μοντέλα φορούσαν "επεξεργασίες κεφαλής" από τον Stephen Jones, δήλωσε ο Redden hairstylist Guido ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την προετοιμασία των μαλλιών από κάτω. "Είναι θέμα του δρόμου και της μόδας", είπε, αναφέροντας τις Diana Vreeland, Anjelica Huston και Pat Cleveland ως αναφορές.