Για την άνοιξη του 2018 η συλλογή Monique Lhuillier ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Μετά από 20 χρόνια στην επιχείρηση, ο σχεδιαστής κατέρρευσε από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης στο Παρίσι, επιλέγοντας να παρουσιάσει την τελευταία συλλογή της σε μια επιλεγμένη ομάδα εκδοτών στην πόλη για τις παρουσιάσεις ραπτικής. Ο Lhuillier έγινε επίσης μαλακός. Περιγράφοντας τη συλλογή ως «ποιητική κομψότητα», ο σχεδιαστής δούλευε με μια παστέλ κυρίαρχη παλέτα από κυανό, τριαντάφυλλο, λεβάντα, φιστίκι και βερίκοκο δημιουργώντας μια σειρά ρομαντικών, ονειρεμένων εσθήτων.

Ένα ειδικό φόρεμα ξεχώριζε: ένα ασημένιο περίβλημα από καστανιά, κατασκευασμένο από τούλι, σιφόν μετάξι και γυάλινες χάντρες, καθώς και κρύσταλλα και μεταξωτά νήματα στο κέντημα. Εδώ, ένας από τους αριθμούς κοιτάζει τον τρόπο με τον οποίο φτιάχτηκε αυτή η φόρμα.

εικόνα

εικόνα

εικόνα

εικόνα

εικόνα

εικόνα

εικόνα

"Βλέπω το φόρεμα που φοριέται από μια σίγουρη γυναίκα που εκτιμά τα όμορφα σχεδιασμένα και δημιουργημένα ρούχα", δήλωσε ο Lhuillier στην ELLE.com. "Είναι έργο τέχνης."

Κατάστημα Monique Lhuillier φορέματα σε moniquelhuillier.com και nordstrom.com